INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Fixed Icon Flex magnetický držiak na palubnú dosku s kĺbom, čierny

    umožnia používať telefón vo vozidle pohodlne a bezpečne
    držiak pre telefón magnetické Zobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    14,86 €
    12,38 € bez DPH
    Kód tovaru

    331971

    PN kód

    FIXIC-FLEX-BK

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Fixed Icon Flex magnetický držiak na palubnú dosku s kĺbom

    FIXED ICON-Powerful in every angle
    Magnetický držiak FIXED ICON vyrieši problém, ako používať mobilný telefón v aute pohodlne, ľahko a hlavne bezpečne. Už žiadne zbytočné pokuty za telefón pri uchu, v držiaku ICON bude váš mobil vždy pekne po ruke a na očiach. Oproti klasickým veľkým držiakom šetrí miesto na palubnej doske, neprekáža vo výhľade a nepotrebuje žiadne zložité nastavovanie. Používanie magnetického držiaku je intuitívne a návykové. Stačí priložiť telefón k ICON a magnety už sa o všetko postarajú, ani sa nehne. Rovnako ľahko mobil zložíte. FIXED ICON je jednoducho držiak, ktorý si zamilujete na prvý pohľad.

    Šikovný dizajn z českej hlavy
    Na začiatku stála myšlienka navrhnúť ideálny magnetický držiak, ktorý bude. V spolupráci s popredným českým dizajnovým štúdiom NOVO tak po takmer roku návrhov a testovania vznikla nová rada magnetických držiakov FIXED s názvom ICON. Funkčný tvar, ktorý sadne ako uliaty všetkým možným smartphonom na trhu, šesť magnetov pre perfektnú stabilitu a integrovaný kĺb umožňujúci natočenie do ideálneho uhla. Má všetko to, čo ste od držiaka do auta vždy chceli, a navyše skvele vyzerá. Perfektné vo všetkých smeroch, skrátka "Powerful in every angle".

    Zacvakni a jedu
    Sednete do auta, priložíte mobil k Icon-"cvak"-a môžete vyraziť. Rýchle a jednoduché, jednoduchšie to už byť nemôže. Používanie ICON sa ihneď zamilujete. Žiadne zbytočné zdržiavanie zložitým upevňovaním ako u kliešťových držiakov. Presne pre to je magnetický držiak tak obľúbený, šetrí vaše nervy a čas. A navyše aj cenné miesto na palubnej doske.

    Drží ako pribitý
    Že jazda po našich cestách dokáže občas pekne zatriasť autom vie každý. A loviť za jazdy telefón vypadnutý z držiaka taky nie je žiadny med. Preto sme náš ICON vybavili šesticou extra silných magnetov pre perfektnú stabilitu. Stačí priložiť telefón k ICON ao viac sa nestaráte. Proste sa ani nepohne, to vám garantujeme. Môžete pokojne vyraziť aj do terénu. A žiadny strach, magnety ICON neruší mobilný signál, ani neublíži hardvéru vo vnútri vášho miláčika.

    Neustále na očiach
    Při riadenia nie je čas hľadať, kde práve leží telefón. Správne nastavenie držiaku je dôležité hlavne pre vašu bezpečnosť. Náš ICON si otočným kĺbom ľahko natočíte do ideálnej polohy. A potom už máte telefón pod kontrolou na jedinej mrknutie. Či už potrebujete rýchlo zkouknout mapu v navigácii, mrknúť kto volá, alebo preskočiť ďalšiu skladbu v playliste. Váš telefón bude vždy pekne na očiach, presne tak ako potrebujete.

    Nabíja za jazdy
    Večné hľadanie kábla od autonabíjačky, ktorý leží zamotaný niekde pod palubovkou. S FIXED ICON tohle nehrozí. Nabíjací kábel si ľahko pripnete do káblového držiaka na podstavci ICON a budete ho tak mať vždy pekne po ruke. A až začne baterka v mobile svietiť červeno, viete kam siahnuť.

    Na palubce ako doma
    V balenie našich ICON nájdete všetko potrebné pre inštaláciu do vášho auta. A zvládne to každý, žiadne obavy. Vyberiete to správne miesto na palubce, očistíte ho priloženým handričkou a pomocou extra silnej 3M pásky držiak prilepíte. Potom už stačí len pripraviť váš telefón. Extra tenká kovová doštička v balení sa pripevní na chrbát mobilu, alebo jej môžete vložiť medzi telefón a kryt. Hotovo, jednoduchšie to už byť nemôže.

    Vlastnosti:
    -magnetický držiak telefónu na palubnú dosku automobilu
    -umožnia používať telefón vo vozidle pohodlne a bezpečne
    -šesť extra silných magnetov zabezpečí 100% stabilitu telefónu i pri sebeväčšia otrasoch
    -integrovaný kĺb otočný rozsahu 360 ° pre ideálne nastavenie telefónu do zorného poľa vodiča
    -univerzálna veľkosť držiaka vhodná pre všetky typy smartphonov, navigácia aj menšie tablety
    -neprekáža vo výhľade cez čelné sklo
    -šikovný držiak nabíjacieho kábla
    -dve ultra tenké kovové doštičky pre inštaláciu na chrbát mobilného telefónu

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

    kompatibilita pre všetky typy telefónov a držiakov

     
     
    Fixed Icon plates sada magnetických plieškov, čierna

    držiak pre telefón magnetické

    8,35 € 

    s DPH

    6,96 € 

    bez DPH

    Kód: 346767

    ihneď k odberu 

    Notebooky