INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Metro Exodus (PC)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    332116

    PN kód

    4020628765552

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Metro Exodus (PC)

    Popis produktu

    Metro Exodus (PC)

    Už tretíkrát sa vydáme do jadrovou katastrofou postihnutého sveta v ďalšom pokračovaní podarenej post-apokalyptické FPS séria Metro na motívy kníh Dmitrija Gluchovského. Tentoraz navyše opustíme tunely metra a zistíme, ako sa s následkami atómovej vojny vyrovnáva povrch.

    Zima ako v Rusku
    O mrazivé scenérie núdza určite nebude.

    Vykřesej nádej pre ľudstvo
    Tvoje činy môžu priniesť úľavu všetkým obyvateľom, snažiacim sa prežiť.

    Dokonalý vizuál
    Famózny technické spracovanie série sa posúva na ďalšiu úroveň.

    Starí známi aktéri na ceste
    V Metro Exodus sa znovu objaví známe postavy, ako je hlavný hrdina Artyom, jeho žena Anna, plukovník Miller a špecialista na ťažké zbrane Stepan. S niektorými z nich sme už mali možnosť sa oboznámiť v Last Light.

    Noví mutanti, nová výzbroj
    Po krku tí v komplexoch metra i na povrchu pôjdu noví a silní mutanti, proti ktorým budeš potrebovať poriadny arzenál. Dostaneš prístup k silnej sniperce Valve, alebo kušu Helsing, ktorú môžeš použiť na tichému zneškodnenia svojho cieľa, bez toho by si zalarmoval ostatní.

    Herný obsah:

    Vydaj sa na jedinečnú cestu - S pomocou ruskej parnej lokomotívy Aurora sa budeš presúvať smerom na východ, kde s partičkou preživších skúsiš hľadať nový život.
    Ochutnaj sandbox hrateľnosť - Už Last Light sa pokúsil predstaviť väčšie úrovne s menšou linearitou a Exodus v tom chce pokračovať. Zároveň však zachováva príbeh, ktorý je plný zvratov a nenechá tí vydýchnuť.
    Tvoje voľby majú vplyv na život priateľov - Nie všetci z tvojich druhov prežijú vašu cestu - tvoje voľby budú mať svoje následky, vďaka čomu si hru budeš môcť zahrať hneď niekoľkokrát a sledovať, ako tvoje činy ovplyvní budúcnosť.
    Smrtiaci boj a stealth - Taktický boj alebo adrenalínová prestrelka - je na tebe, akým spôsobom sa popasuješ so všetkými nástrahami svojho okolia.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky