INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Metroid Dread (Nintendo SWITCH)

    Metroid Dread (Nintendo SWITCH)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre NintendoZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    371921

    PN kód

    NSS438

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Metroid Dread (Nintendo SWITCH)

    Popis produktu

    Metroid Dread (Nintendo SWITCH)

    Pripojte sa k lovkyni odmien Samus Aran vo chvíli, keď uteká zo smrteľne nakazeného sveta obývaného votrelcami a ktorému hrozí ďalšie mechanické nebezpečenstvo v hre Metroid Dread pre Nintendo Switch.

    Príbeh Samus pokračuje po udalostiach hry Metroid Fusion. Po zostupe na planétu ZDR sa vydáva preskúmať záhadný signál zaslaný do Galaktickej federácie. Táto vzdialená planéta bola zaplavená zlými mimozemskými formami života a ďalšími mechanickými hrozbami. Samus je však dynamickejšie a schopnejší než kedykoľvek predtým, bude jej to však stačiť, aby prekonala neľudskú hrozbu tým, že bude preskúmavať hlbiny planéty ZDR?

    Postavte sa neúprosným robotom EMMI

    Kedysi to bývali výskumné stroje na extrakciu DNA, dnes sa roboti EMMI snaží dostať Samus. Pokúste sa vyhnúť ich smrtiacim útokom a naopak im zasaďte smrteľnú ranu. Zistite, čo spôsobilo premenu týchto robotických zázrakov v postrach planéty ZDR a zachráňte si svoj vlastný život.

    Vďaka novým pohybov a schopnostou bude Samus neustále silnejší

    Pridávajte do svojho arzenálu novej aj už skôr známe schopnosti a cestujte cez mnohé prostredie v tomto nebezpečnom svete. Preskakujte prekážky, prekĺznite skrz tesná miesta, bojujte s nepriateľmi a nájdite spôsob, ako sa dostať z tejto planéty. Vracajte sa do už navštívených oblastí a hľadajte nové vylepšenia, alternatívne cesty i novú cestu vpred. Preskúmajte neustále sa rozširujúce sa mapu, vyhýbajte sa nebezpečenstvu a ničte EMMI roboty. Jedine tak prekonáte smrteľne nebezpečnú planétu ZDR.
    Stránky o produkte Metroid Dread (Nintendo SWITCH):

    metroid.nintendo.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky