INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Need for Speed Payback (PC)

    Need for Speed Payback (PC)
     

    krabicová

    krabicová verzia, žáner závodná , pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    306742

    PN kód

    1034554

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Need for Speed Payback (PC)

    Slávna závodná séria sa vracia v plnej sile. Akčné preteky vás zavedú do mesta Fortune Valley, kde sa postavíte neslávne známemu kartelu House, ktorý tu vládne podsvetia. V úlohe troch hlavných postáv sa pustíte do boja s týmto kartelom nielen v napínavých pretekoch, ale aj lúpežiach, výzvach a ďalších adrenalínom nabitých činnostiach. Najskôr si totiž v meste musíte vydobyť rešpekt!

    Od šrotu po superkáru
    Každú z piatich odlišných tried vozidiel - Race, Drift, Off-Road, Drag a Runner - môžete neobmedzene upravovať a získať tak náskok v akomkoľvek závode, misiu či výzve. Hľadajte opustená autá po celom hernom svete a postavte si od základov dokonalý automobil. Zbierajte, vyhrávajte alebo nakupujte najnovšie diely a z priemerných áut urobte perfektné pretekárske stroje.

    Prežite akčný pretekársky sen
    Vydajte sa na akciou nabité dobrodružstvo v úlohe troch rozdielnych hrateľných postáv, ktoré majú jeden spoločný cieľ: pomstu. Tyler, Mac a Jess utvoria tím s cieľom vyrovnať účty. Ich plánom je zúčastniť sa finálnych pretekov a vysporiadať sa s kartelom House. Postavte sa policajtom, ktorí vás budú prenasledovať s rastúcou intenzitou, stretnite sa s rivalmi z celého mesta a Pretekajte na ceste aj mimo nej v horách, kaňonoch a na púšti.

    Nedržte sa pri krajine
    Ak sa vám bude dariť, môžete si vďaka stávkam na svoje výsledky prísť na poriadny balík. Dajte napospas svoju reputáciu a vyzvite priateľov alebo potenciálnych rivalov prostredníctvom odporúčaní Autologu naprieč hernými udalosťami v kampani, prípadne sa stretnite v priamom súboji s ostatnými v rámci klasického on-line rebríčka. Váš rebríček sa zaplní ostatnými hráčmi podobnej úrovne zručností, takže uvidíte, ako si stojíte v porovnaní s ďalšími.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky