INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    NETGEAR XS716T, 16x10Gb

    NETGEAR XS716T, 16x10Gb

    Vypredané

     
    LAN switch, 16x LAN, 10000 Mb/s LANZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    265462

    PN kód

    XS716T-100NES

    Výrobca
    Záruka

    10000 mesiacov

    Alternatívy pre NETGEAR XS716T

    Popis produktu

    NETGEAR XS716T

    S rastom virtualizačných technológií a cloudových služieb a aplikácií ako sú VOIP či streamovanie videa a dohľadu IP, narastá potreba vyšších rýchlostí a výkonov. Práve 10-gigabitový inteligentné riaditeľný prepínač od spoločnosti NETGEAR predstavuje vhodné riešenie pre splnenie tejto požiadavky. Sprostredkuje pripojenie do vysokorýchlostného online sveta cez širokú 10-gigabitovú informačnej diaľnici. Prepínač môžete tiež využiť čoby jadro malé obchodné siete, alebo ako prepínač pre prístup menšie pracovné skupiny, ktorá potrebuje veľkú šírku pásma pre zdieľanie, spoluprácu, úpravy a publikovanie obsahu s vysokou dátovou hustotou, ako je video či animácie.

    Nenápadný switch s veľkým výkonom

    XS716T patrí medzi výkonné inteligentné riaditeľné prepínače, ktoré prichádzajú so šestnástimi 10-gigabitovými portami a dvoma zdieľanými SFP + porty. Jednotka je navrhnutá tak, aby cenovo nenáročným riešením spôsobom zabezpečila 10G pripojenie k príslušným serverom a NAS (Network Attached Storage) systémom.

    Ponúka robustné zabezpečenie

    Prepínač spoľahlivo zvláda nástrahy špecifikácie IPv6 a podporuje QoS. Dokáže tiež skvele zabezpečiť jemu zverenú počítačovú sieť. Okrem iného ponúka filtrovanie prevádzky, ochranu pred DoS útokmi (broadcast, unicast, multicast DoS ochrana), RADIUS accounting, podporuje uzamknutie MAC adries, ARP alebo IEEE 802.1x RADIUS autentizáciu prístupu k portom.

    Kľúčové vlastnosti

    Výkonný inteligentný prepínač s šestnástich 10GBASE-T porty a zdieľanými dvoma SFP + 1000 / 10GBASE-X, ktorý je vhodný aj pre menšie pracovné skupiny. Zariadenie ponúka široký rad bezpečnostných funkcií vrátane filtrovania prevádzky, ochrany pred DoS útokmi (broadcast, unicast, multicast DoS ochrana), technológie RADIUS accounting a podpory uzamknutie MAC adries.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky