INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Ninebot by Segway Kickscooter E22E, elektrická kolobežka

    Ninebot by Segway Kickscooter E22E, elektrická kolobežka

    Vypredané

    + možnosť dokúpiť baterku (zvýšiť výkon a dojazd)
    elektrická kolobežka, špičkový dizajn, hmotnosť len 13,5 kg, maximálna rýchlosť 20 km / h (25 km / hs externou batériou), maximálny dojazd 22 km (45 km s externou batériou), kapacita batérie 5,1 Ah (184 Wh), čiernaZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    367050

    PN kód

    E22E

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Ninebot by Segway Kickscooter E22E

    Popis produktu

    Ninebot by Segway Kickscooter E22E

    Prvá elektrokolobežka úplne novej generácie E-série od spoločnosti Segway-Ninebot, technologického lídra v osobnej elektromobilite, v sebe spája špičkový dizajn, kvalitu a inováciu. Nadväzuje na veľmi úspešnú a spoľahlivú sériu ES a prináša množstvo noviniek, ktoré na cestách oceníte.

    Pokroková technológia kolies

    Elektrokolobežka KickScooter E22E by Segway je postavená na veľkých deväťpalcových hi-tech pneumatikách DDMC (Dual Density Microcell), ktoré si berú to najlepšie z dvoch svetov. Namiesto vzduchu či pevné výplne obsahujú špeciálnu penu, ktorá má vlastnosti vzduchom hustených pneumatík a odolnosť tých pevnej. Výsledkom je komfortné zvezenie na veľkých kolesách bez defektu. Komfort je podčiarknutý aj dodatočným predným tlmičom.

    Model E22E disponuje úplne prepracovaným elektromotorom s nominálnym výkonom 300W s posilneným krútiacim momentom a zvýšenou účinnosťou. Umožní zdolať 15% stúpanie, čo je o tretinu viac ako u série ES. Maximálna rýchlosť je nastavená na 20 km / h, v prípade použitia prídavnej batérie 25 km / h. Základné dojazd 22 km je možné s externou batériou predĺžiť na 45 km. Zvýšená odolnosť IPX4 umožňuje prevádzku v akomkoľvek počasí.

    Elektrokolobežka E22E má prepracovanú konštrukciu blatníkov, ktoré vás lepšie ochráni proti striekajúcej vode. Je vybavená silným predným LED svetlometom a zadným LED svetlom s funkciou brzdového svetla. Ďalej je vybavená extrémne silnými odrazkami E-MARK, ktoré významne zvyšujú vašu bezpečnosť a viditeľnosť v prevádzke.

    Počas vašej jazdy sa prebytočná energia pri jazde z kopca či pri brzdení rekuperuje späť do batérií. Vďaka tomu je kolobežka maximálne efektívna. Inteligentný systém riadenia batérie pozorne sleduje výkon batérie, predlžuje dojazd a navyše je produkt šetrný k prírode.

    Elektrokolobežka Ninebot KickScooter E22E by Segway umožňuje plnú konektivitu so SMART telefónmi Apple a Android. Umožňuje meniť jazdné režimy, nastavovať mieru rekuperácie pri brzdení, rýchlosti u tempomatu a oveľa viac. Môžete sledovať všetky jazdné dáta aj telemetriu v reálnom čase. Samozrejmosťou je automatický update firmvéru.

    Veľmi starostlivo sme hľadeli aj na tie najmenšie detaily, aby sme vám zaručili pohodlie pri cestovaní a vašu bezpečnosť. Zázemie prémiovej značky, podpora, kvalitné materiály a vlastné vývojové centrum. To všetko stojí za pozadím najlepšej série elektrokolobežiek so špičkovým pomerom cena / výkon.

    Technické parametre


    Maximálna rýchlosť: 20 km / h (25 km / h) s externou batériou
    Maximálny dojazd: 22 km, (45 km) s externou batériou
    Kapacita batérie: 5100 mAh, 5,1 Ah (184 Wh)

    Maximálna nosnosť: 100 kg
    Výkon: 300 W
    Veľkosť kolies: 9"

    Brzdový systém: predné a zadné brzdy
    Osvetlenie: predné a zadné LED svetlá
    Možnosť výmeny batérie: áno

    Displej: áno
    Aplikácia: áno
    Doba nabíjania: cca 3,5 hodiny

    Rozmery: 111 x 42 x 112 cm
    Hmotnosť: 13,5 kg
    Farba: čierna

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky