INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    oLYNX Grunex ProGamer 2022 W11 HOME

    Vypredané

     
    počítač, i5-12400F, 2,5 Ghz, turbo 4,4 Ghz, 16 GB RAM, 1TB SSD, NVIDIA RTX 3060 , Bez optickej mechaniky, Windows 11 HomeZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    384415

    PN kód

    10462877

    Výrobca
    Záruka
    36 mesiacov

    Alternatívy pre oLYNX Grunex ProGamer 2022 W11 HOME

    Popis produktu

    oLYNX Grunex ProGamer 2022 W11 HOME

    Základná doska

    Základom zostavy je doska MSI B660M-A WIFI zo série PRO. Táto séria ponúka nielen optimalizáciu pre profesionálne pracovné postupy, ale aj menej riešení problémov a dlhšiu životnosť. Doska je osadená novým procesorom Intel Core 12. generácie a ponúka celý rad užívateľsky prívetivých funkcií. Od PCIe 4.0 rozhrania, cez podporu zapojenia dvoch M.2 SSD, po zabudovanú 2,5G LAN a bezdrôtový modul poskytujúci Wi-Fi 6. Tá podporuje ultra rýchle pripojenie, vylepšené kapacity a lepší výkon v rušnom bezdrôtovom prostredí. M.2 SHIELD FROZR účinne zabráni prehrievaniu diskov a udrží tak SSD na maximálnom výkone.

    Procesor a chladenie

    Intel Core i5-12400F s označením Alder Lake-S je už dvanástou generáciou procesorov Intel. S celkom 6 jadrami, ktoré sú nataktované na frekvencii 2,5 GHz (v Turbo režime až 4,4 GHz) dostaneš nálož výkonu, ktorý ti postačí aj pre najnáročnejšie hry a aplikácie. V spojení s perfektným chladičom SilentiumPC zaisťujúcim efektívny a vynikajúci odvod tepla, tvorí parádnu dvojicu.

    Grafická karta

    Grafická karta GeForce RTX 3060 VENTUS 2X OC disponuje celkom 12 GB pamäte typu GDDR6 s rýchlosťou 15 Gb/s. Vynikajúce chladenie poskytujú TORX FAN 3.0 ventilátory vybavené striedavo tradičnými a disperznými lopatkami. Poskytujú tak o 50% väčší prietok vzduchu ako bežný ventilátor. Na pripojenie k základnej doske používa PCIe 4.0 slot. Z použitých a podporovaných technológií a softvéru karta ponúka: OpenGL 4.6, DirectX 12, DLSS AI akceleráciu, GeForce Experience, ovládače Game Ready, VR, NVIDIA G-Sync, NVIDIA Ansel a HDR.

    Pamäte RAM

    Pamäte RAM značky Kingston sú pre zostavy LYNX štandardom. Moduly zo série FURY Beast s celkovou kapacitou 16 GB (v zostave sú dva 8GB moduly) prináša dosť operačnej pamäte pre skvelý a plynulý zážitok v každej hre. Časovanie pamätí je CL16 pri napätí 1,35 V. Navyše sú vybavené elegantným chladičom doplneným o RGB svetelnú lištu. Vďaka FURY CTRL alebo pomocou softvéru výrobcov základných dosiek ako sú ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync dokážu hrať všetkými farbami. My ich naladili tak, nech hrajú so zvyškom zostavy.

    Úložisko

    Zabudni na dlhé nahrávacie obrazovky, nekonečne dlhé kopírovanie súborov alebo nepríjemné chrústanie pevného disku. V tejto zostave nájdeš iba SSD. Konkrétne ide o Intel 670p pre socket NVMe a kapacitou 1TB. Rýchlosť čítania je skvelých 3500 MB/s a rýchlosť zápisu 2500 MB/s. Teraz už ťa nebude nič brzdiť.

    Zdroj

    Žiadna zostava nemôžem fungovať bez dostatočného zdroja. Správne napájanie počítača dokáže znateľne ovplyvniť živnosť ostatných komponentov, preto používame moderný zdroj Gigabyte P550B s výkonom 550 W a certifikáciou 80 PLUS Bronze, ktorý sa skvele hodí do výkonných herných PC. Plochá čierna kabeláž redukuje neporiadok a vylepšuje tak prietok vzduchu skríň. 120 mm tichý ventilátor s hydraulickým ložiskom optimalizuje redukciu hluku a chladiaci výkon.

    Skriňa

    Kvalitná počítačová skriňa SilentiumPC Ventum VT4V EVO TG ARGB ponúka vysoký prietok vzduchu pomocou perforovaného predného panelu a štvoricou 120 mm CF ventilátory. Skriňa ponúka priestranný interiér s dostatkom miesta pre výkonnú grafickú kartu a chladič procesora. Aby bolo možné vidieť všetku tú krásu vo vnútri, je bočnica vyrobená z tvrdeného temperovaného skla.

    Operačný systém

    K novej zostave prinášame aj novú verziu operačného systému Windows 11. Získate tak intuitívnejšie prostredie, lepšiu prácu s oknami, svižnejší chod systému. Pre hráčsku komunitu navyše prináša novú úroveň hrania, či už vymoženosťami, ktoré zaručia rýchlejšie načítanie hier a lepšiu grafiku.

    Záruka

    S novou zostavou LYNX dostaneš aj nadštandardnú záruku predĺženú na 3 roky. Za svoje zostavy ručíme a každá závada, ktorá nie je zapríčinená tebou a objaví sa v prvých 3 rokoch je záručná. Predĺžená záruka nie je nijako spoplatnená. Servis ti prípadne vyrieši našich viac ako 100 servisných stredísk alebo môžeš o servis požiadať svojho predajcu. Oprava je obvykle vybavená do 5 pracovných dní.

    Technické parametre


    Operačný systém: Windows 11 Home
    Rozhranie: HDMI / USB 2.0 / USB 3.0 / 3.5mm Jack / DisplayPort

    Typ procesora: Intel Core i5-12400F
    Grafická karta: NVIDIA RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC

    Chladič: SilentiumPC Fera 5 ARGB
    Základná doska: MSI PRO B660M-A WIFI

    Pamäť RAM: Kingston FURY Beast 16 GB RGB
    Kapacita pamäte: 16 GB

    Typ disku: SSD
    Kapacita pevného disku: 1 000 GB

    Druh optickej mechaniky: Bez optickej mechaniky
    Prevedenie PC: Midi-Tower
    Stránky o produkte oLYNX Grunex ProGamer 2022 W11 HOME :

    www.olynx.sk/lynx-grunex-progamer-2022-w11-home/

    Parametre

    Modelová rada a určenie

    Podla použitia

    herný

    Procesor

    Procesor-typ

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    Intel Core i5

    Procesor-model

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    i5-12400F

    Pamäť

    Kapacita nainštalovanej RAM

    16 GB

    Uložisko

    Kapacita SSD

    Určuje presnu kapacitu disku v gigabajtoch.
    SSD 1TB

    Opticka mechanika

    Nie

    Grafická karta

    Grafická karta

    NVIDIA RTX 3060

    Grafická karta typ

    NVIDIA

    Frekvencia

    Frekvencia presne

    Frekvencia CPU predstavuje, koľko cyklov za sekundu dokáže procesor vykonať. Meria sa v gigahertzoch, čo znamená miliardy impulzov za sekundu a označuje sa skratkou GHz. Pri porovnávaní rovnakých generácii procesorov vyššia frekvencia znamená vyšší výkon.
    2,5 Ghz

    Turbo funkcia presne

    Turbo frekvencia primárne rozširuje frekvenčnú úroveň procesora nad jeho menovitú frekvenciu, aby sa dosiahol vyšší výpočtový výkon.
    turbo 4,4 Ghz

    Operačný Systém

    Operačný systém

    Windows 11 Home

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky