INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Panasonic BQ-CC17 + 4x R6/AA Eneloop, 1900mAh, nabíjačka

    Panasonic BQ-CC17 + 4x R6/AA Eneloop, 1900mAh, nabíjačka

    Vypredané

    inteligentná a rýchlo nabíjacia batéria
    nabíjačka batériíZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    231482

    PN kód

    K-KJ17MCC40E

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Panasonic BQ-CC17 + 4x R6/AA Eneloop

    Advanced Charger 4x AA 1900Univerzální nabíjačka riadená mikroprocesorom, s DELTA V detekciou, ktorá dokáže nabíjať súčasne 2 alebo 4 AA alebo AAA články typu NiMH. Dodáva sa vrátane 4 Eneloop batérií AA s kapacitou min. 1900mAh v nabitom stavu.Baterie v balení: 4 AA 1900Doba nabíjania: +/- 5-7hNabíjecí technológia: Delta VVhodné pre batérie: AA / AAA

    Akumulátor eneloop síce má menšiu kapacitu, ale oproti štandardným akumulátorom ju dokáže oveľa dlhšie udržať !!!


    O technológii ENELOOP
    Špičkové tužkové pred-nabité Ni-MH akumulátory ENELOOP s veľmi nízkym samovybíjaním. Aj po troch rokoch od nabitia si zachovávajú až 75% energie. Sú tak obzvlášť vhodné do zariadení, ktoré používate len občas. Už nikdy sa vám nestane, že mesiac po nabití budú batérie vybité. Vďaka veľmi nízkemu vnútornému odporu zvládnu tieto pred-nabité batérie trvalo dodávať veľmi vysoké prúdy a sú tak vhodné napríklad do fotografických bleskov.

    Ďalšou vlastnosťou akumulátorov ENELOOP je, že si drží vyššie napätie pod záťažou než bežné Ni-MH akumulátory. To je dôležité v zariadeniach citlivých na nízke napätie batérií, ako napríklad digitálne fotoaparáty. Proti bežným Ni-MH akumulátorom fungujú ENELOOP lepšie za studených podmienok a dobre fungujú aj pri teplote -20 ° C. ENELOOP 100% vie plne nahradiť jednorazové alkalické batérie aj v nízko-odberových spotrebičoch (budíky, ovládače, atď.). Tieto nabíjacie batérie sú vhodné do všetkých svetiel na tužkové batérie s vysokým odberom.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky