INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Predl.. AVG Internet Security 1 lic.(24 měs.) - elektronická licence

    Predl.. AVG Internet Security 1 lic.(24 měs.) - elektronická licence

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    340282

    PN kód

    ISCEN24OCZR001

    Výrobca

    Popis produktu

    Predl.. AVG Internet Security 1 lic.(24 měs.) - elektronická licence

    Odhaľovanie a blokovanie vírusov, hrozieb a malwaru

    Našou snahou je zastaviť vírusy ešte predtým, než sa dostanú do vášho počítača. Kontrolujeme vaše súbory skôr, než ich otvoríte, vaše odkazy na sieti Facebook skôr, než na ne kliknete, vaše e-maily predtým, než sa k vám dostanú a webové stránky pred ich návštevou.

    Získate: AntiVirus, antimalware (Rezidentný štít AVG), AVG Anti-Rootkit, Kontrolu pošty AVG, technológii AVG Protective Cloud Technology, AVG Community Protection Network, AVG LinkScanner® Surf-Shield, ochranu sociálnych sietí AVG.

    Antivirus

       Pomáha blokovať a odstraňovať vírusy, červy a trójske kone a brániť ich šíreniu.

    Anti-Malware (Rezidentný štít AVG) < / span style = "color: blue;">

       Chráni počítač pred malwarom a pomáha blokovať infikované súbory

    AVG Anti-Rootkit

       Odhaľuje a odstraňuje nebezpečné rootkity, ktoré skrývajú škodlivý softvér s úmyslom prevziať kontrolu nad počítačom

    Kontrola pošty AVG

       Odhaľuje infikované alebo škodlivé prichádzajúce prílohy, aby nepoškodili váš počítač. Funguje ako doplnok pre e-mailových klientov (napríklad Microsoft Outlook®) alebo ako testovací modul pre účty POP3, SMTP a IMAP.

    AVG Protective Cloud Technology

       Identifikuje a predchádza novým hrozbám "v cloude" vďaka automatickým aktualizáciám antivírusového softvéru

    AVG LinkScanner® Surf-Shield

       Technológia inteligentná prevencia, ktorá zabraňuje v prístupe k infikovaným alebo nelegálnym webovým stránkam. Aktívne kontroluje každú webovú stránku predtým, než na ňu vstúpite, a v prípade podozrenia zabráni jej otvorení.

    Ochrana sociálnych sietí

       Kontroluje odkazy, ktoré sa vymieňajú na sociálnych sieťach, ako je Facebook ®, Twitter® pod. A chráni tak vás i vašich priateľov

    Blokuje nevyžiadané a podvodné e-maily.
    Jedinečná ochrana, vďaka ktorej podstupujete minimálne riziko, že sa stanete obeťou podvodu onlineVšichni vieme, čo vo svojej e-mailovej schránke chceme vidieť. O nepozvaných návštevníkov v podobe phishingu a podvodných e-mailov sa staráme my, aby ste sa mohli sústrediť na tie správy, o ktorej stojíte.

    Získate: AVG Anti-Spam

       Zbaví vás spamov a podvodných e-mailov. Vďaka testovanie všetkých vašich e-mailov na prítomnosť podozrivého obsahu alebo kódu je tu len minimálne riziko, že sa stanete obeťou podvodu.

    Blokovanie nebezpečných odkazov a súborov.
    Bezpečné zdieľanie súborov vďaka pokročilej ochrane. Niekedy je príjemné dostať niečo nečakané. Môže to ale byť aj nepríjemné prekvapenie. Súbory sú kontrolované pred stiahnutím a zdieľaním aj pri online komunikáciu, aby bola zaistená ich bezpečnosť.

    Získate: Webový štít ™ AVG

       Kontroluje súbory pred stiahnutím pre zaistenie ich bezpečnosti a chráni vás pri výmene súborov v rámci služieb MSN a Yahoo! a ICQ.

    nezanechá žiadne známky po odstránených súboroch
    Trvalo odstráni vaše najcitlivejšie údaje. Po kliknutí na tlačidlo Zmazať nemôžete mať nikdy stopercentnú istotu, že sú súbory nenávratne zmazané. Nástroj File Shredder je pre vás ten pravý.

    Získate: File Shredder

       Ak chcete údaje vymazať naozaj spoľahlivo, bežné mazanie nemusí byť vždy dostatočné. Nástroj File Shredder zmaže dáta bezpečne pomocou procesu, ktorý zabráni prístupu alebo obnovenie ďalšou osobou.

    Pomáha zaistiť, že súkromné ??súbory zostanú v bezpečí
    Zaistite si lepšiu ochranu osobných údajov pomocou šifrovania a ukladanie súborov. Táto vyššia úroveň zabezpečenia vám zaistí ochranu osobných údajov pred zvedavými pohľadmi a väčší pocit bezpečia.

    Získate: Dátový sejf

       Šifruje a ukladá dôležité dokumenty, obrázky alebo akékoľvek iné súbory na virtuálnom disku v počítači chránenom heslom. Pomocou nástroja Prieskumník systému Windows môžete prenášať súbory do nástroja Dátový sejf a potom ich otvárať rovnako ako z bežného disku.
       Navyše prostredníctvom produktu Internet Security & Premium Security môžete využívať ľubovoľný počet Dátových sejf s možnosťou rozšíriť ich veľkosť tak, aby zodpovedala vašim každodenným potrebám.

    Ochrana pred špehovaním a krádežou dát
    Základné nástroje, vďaka ktorým budete môcť rozhodovať o tom, kto uvidí vaše aktivity online. Vaše súkromie je dôležité. Či už sa jedná o vašu identitu alebo o to, kto sleduje informácie o vás a ako s nimi nakladá - v oboch prípadoch máme všetko pod kontrolou.

    Získate: AVG Do Not Track, AVG Identity Protection ™, Anti-Spyware, AVG WiFi Guard

    Funkcia AVG Do Not Track

       Informuje o tom, ktoré webové stránky zhromažďujú dáta o vašej činnosti online, a poskytuje vám možnosť im v tom zabrániť. Táto funkcia je dostupná v rámci paneli AVG Security Toolbar, ktorý je súčasťou inštalácie alebo k dispozícii ako samostatný doplnok. Možno ju používať u prehliadačov Internet Explorer®, Mozilla Firefox® a Google Chrome®.

    AVG Identity Protection ™

       Udržuje vaše osobné informácie v bezpečí počas prehliadanie internetu a tiež bráni zločincom v krádeži osobných dát z vášho počítača.

    Anti-Spyware

       Ochráni vašu identitu pred spywarom a adwarom, ktoré sledujú osobné informácie.

    AVG WiFi Guard

       Pomôže vám vyhnúť sa nebezpečným prístupovým bodom WiFi využívaným hackermi tým, že vás upozorní, keď sa počítač pokúsi pripojiť k neznámej sieti WiFi.

    Zabráni hackerom v prístupe k vašim osobným dátam
    Špičková ochrana pred odcudzením čísel platobných kariet, bankových údajov alebo iných osobných informácií. Nech už kupujete čokoľvek a máte účet u akejkoľvek banky, najdôležitejšie je vedieť, že všetko prebieha bezpečne. My dávame pozor na osobné údaje, ktoré zadávate na internete, a zabezpečujeme tak ich bezpečnosť. Vy sa môžete venovať nákupu samotnému.

    Získate: AVG Enhanced Firewall

       Blokuje pokusy hackerov o prístup k súkromným dátam uloženým vo vašom počítači. Bráni malwaru prevziať kontrolu nad počítačom a škodiť ďalším užívateľom. Funguje v káblových i bezdrôtových sieťach.

    Zaisťuje rýchly chod počítača.
    Rýchlejšie testovanie a rýchlejší chod počítača, pretože antivírusový softvér by vás nikdy nemal spomaľovať. Každý užívateľ sa obáva, že inštalovanie množstvo aplikácií znižuje výkon počítača. Náš softvér je navrhnutý tak, aby vás nikdy nespomaľoval.

    Získate: AVG Turbo Scan, herný režim, AVG Smart Scanner

    AVG Turbo Scan

       Dramaticky skracuje dobu trvania bezpečnostného testovania vďaka inteligentnejšie sekvenciu celého procesu, ktorá sa riadi poradím, v akom boli otestované súbory uložené na disk.

    Herný režim

       Pozastavuje testovanie a aktualizácia počas hrania, aby nedochádzalo k spomaleniu alebo zamrznutie. Tiež chráni váš digitálny profil pred hackermi, ktorí by mohli chcieť ukradnúť a predať vaše odmeny v hrách.

    Avg Smart Scanner

       Testuje počítač len vtedy, keď ho nepoužívate. Akonáhle pohnete myšou alebo stlačíte kláves, okamžite zníži prioritu procesu na nízku. Vďaka ignorovanie súborov, ktoré už boli testované a sú bezpečné, možno minimalizovať dobu trvania testovania.

    Zrýchľuje prehliadanie internetových stránok.
    Umožňuje ojedinelý zážitok zo sledovania videa. Ak trávite veľa času na serveri YouTube, budete nadšení. Kto by nemal radosť z rýchlejší a plynulejší prehrávanie videí?

    Získate: AVG Akcelerátor

       Maximalizácia rýchlosti pripojenia a sťahovanie binárnych dát zaisťuje rýchlejší a plynulejší prenos videa. Vaše zážitky zo servera YouTube budú ešte lepší.

    Bezplatná telefonická podpora.
    Vo dne aj v noci - kedykoľvek budete potrebovať podporu, sme vám k dispozícii.

    Získate: bezplatnú podporu AVG

       Služby nášho tímu odborníkov sú vám k dispozícii úplne zadarmo 24 hodín denne, 365 dní v roku. Stačí zavolať na našu bezplatnú linku.

    Užitočné tipy a upozornenia.

       Rozpoznáva problémy s výkonom a v intuitívnom rozhraní ponúka možnosti reakcie.
       Pokiaľ dôjde k problému, budete na neho upozornení, aby ste mohli vybrať najvhodnejšiu akciu, napríklad extrémne jednoduchú opravu jedným kliknutím. A pretože je rozhranie teraz ešte prepracovanejší, všetko je oveľa ľahšie.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky