INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    PrimaSelect PVA+ - 1.75mm - 500 g - Natural

    PrimaSelect PVA+ - 1.75mm - 500 g - Natural
     
    podporný filament pre 3D tlač
    filament PVA, určený pre tlač podpory 3D objektov, 1,75 mm, 500g, farba: neutrálnaZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    48,00 €
    40,00 € bez DPH
    Kód tovaru

    368376

    PN kód

    PS-PVAP-175-0500-NA

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre PrimaSelect PVA+ - 1.75mm - 500 g - Natural

    Popis produktu

    PrimaSelect PVA+ - 1.75mm - 500 g - Natural

    PrimaSELECT PVA + (polyvinylalkohol) je vo vode rozpustný materiál, ktorý sa najčastejšie používa ako nosný materiál.

    PVA výtlačky sú priesvitné s mierne žltým odtieňom. Najčastejšie sa používa na 3D tlačiarňach s duálnymi extrudérmi, pričom jeden extrudér tlačí primárny materiál (napríklad ABS alebo PLA) a druhý tlačí tento ľahko rozpustný materiál, aby poskytol podporu pre previsnuté prvky.

    Náš nový vzorec pre PrimaSELECT PVA + je stabilnejší pri tlači ako bežné PVA. To tiež znamená, že sa oveľa lepšie ako bežné PVA viaže na PLA, ABS a PETG.

    PrimaSELECT PVA + je perfektný podporný materiál pre PLA, ABS a PETG, pretože je rozpustný vo vode. S týmto materiálom môžete vytvárať veľmi zložité výtlačky, napríklad ak potrebujete výtlačok, ktorý by mal byť dutý. Tlačte pomocou dvojitého extrudéra a potom už len hotovú tlač vložte do vody a sledujte, ako sa podporný materiál rozpúšťa.

    Pri tlači s PrimaSELECT PVA + odporúčame používať vyhrievanú posteľ. Najlepšie výsledky dosiahnete, keď nastavíte svoju tepelnú vrstvu na ± 80 - 90 ° C.

    Tyčinky PrimaSELECT PVA + sa nanášajú na BuildTak alebo na sklenenú dosku potiahnutú lepiacim sprejom alebo lepiacou tyčinkou.

    PrimaSELECT PVA + je navinutý na priehľadnej cievke s 500 g vysoko kvalitného vlákna. Je zabalený v pevnej škatuli a naplnený silikagélom, aby sa zabránilo vlhnutiu.

    PrimaSELECT PVA + sú dostupné v priemeroch veľkostí 1,75 mm a 2,85 mm.

    Naša najmodernejšia továreň je vybavená najnovšou technológiou laserového merania, aby ste zaistili, že dostanete cievku s vláknom s veľmi malým toleranciou priemeru a guľatosti. To zase vedie k vzniku vlákna, ktoré je kompatibilné s väčšinou bežných tlačiarní na dnešnom trhu.


    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky