INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Sony PlayStation 4 Pro 1TB + Spider-Man/Gamma

    Sony PlayStation 4 Pro 1TB + Spider-Man/Gamma
     
    súčasťou konzoly sú hra Spider-Man, bezdrôtový ovládač DualShock 4 v2
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    329929

    PN kód

    PS719781011

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Sony PlayStation 4 Pro 1TB + Spider-Man/Gamma

    Herná konzola PlayStation 4 Pro je vybavená 8-jadrovým procesorom AMD Jaguar s nízkou spotrebou, ktorý dopĺňa 8GB systémovej pamäte GDDR5 a grafický akcelerátor AMD Radeon s vysokým výkonom 4,20 TFlops. Užívateľské dáta možno ukladať na vstavaný pevný disk s kapacitou 1 TB. K dispozícii tiež jednotka BD/DVD iba pre čítanie (BD 6x CAV, DVD 8x CAV).

    Moderný dizajn

    Konzola PS4 Pre zaujme na prvý pohľad jednoduchým a zároveň moderným dizajnom. Vnútorná konštrukcia architektúry systému PS4 Pre, počnúc od optickej jednotky a napájacieho zdroja až po chladiaci systém, bola špeciálne navrhnutá tak, aby celkové rozmery a hmotnosť boli čo najnižšie a umožňovali výrazne zvýšiť flexibilitu celkového dizajnu.

    Hranie novej generácie

    Ak prepojíte PS4 Pre s televízorom so 4K rozlíšením, dostanete za odmenu nevídanú vizuálne predstavenie s dych vyrážajúcimi HDR farbami a všetky hry doslova ožijú neuveriteľnú energiou, ktorá vtiahne aj vás. Ak televíziu so 4K nevlastníte, nemusíte sa ničoho báť, aj pre vás bude konzoly zobrazovať hry v čo najvyššom rozlíšení, ktoré vaše televízie zvládne.

    Bezdrôtový ovládač DualShock 4 v2

    Nový herný ovládač DualShock 4 predstavuje inovatívny nástroj pre dokonalý herný zážitok. Je vybavený mimoriadne citlivým šestiosým senzorom a dotykovým panelom, ktorý ponúka úplne nové spôsoby, ako hry hrať a komunikovať. Nové tlačidlo SHARE umožňuje prenos videa a zdieľanie jediným stlačením.

    Technické parametre


    Vstupy a výstupy:
    3x USB typu 3.1 a AUX port. Zo sieťových pripojení je možné využiť 1x Ethernet, Wi-Fi štandardu IEEE 802.11 a / b / g / n / ac a Bluetooth v4.0 (LE). Spotreba energie max 310 W. Výstup AV: port HDMI out podporuje 4K / HDR a port digital out (optický).

    Rozmery: 295 x 55 x 327 mm (nezahŕňa najväčšie výstupok)
    Hmotnosť: cca 3,3 kg.

    Balenie obsahuje aj bezdrôtový ovládač DualShock 4 v2
    Stránky o produkte Sony PlayStation 4 Pro 1TB + Spider-Man/Gamma:

    http://www.sony.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky