INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    RASPBERRY Multimediálne centrum s Pi4 čierne

    RASPBERRY Multimediálne centrum s Pi4 čierne

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    351937

    PN kód

    RASPCENTRUM4

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    RASPBERRY Multimediálne centrum s Pi4 čierne

    Všetky tie internetové archívy, Spotify, platené stránky ako Netflix sú zložité a rozkúskované. Už vyznať sa v jednej je celkom umenie, nehovoriac potom o viacerých. Odpoveďou na tento problém by mohlo byť jednoduché a jednotné multimediálne centrum ktoré v sebe zahŕňa možnosti online aj offline prehrávania.



    Čo sa týka offline, v KODI dokážete prehrať všetky multimediálne súbory na disku, sieťovom disku, USB disku či pamäťovej karte. Obrázky, filmy a hudbu dokáže aj indexovať. Má jednoduché ovládanie a podporuje diaľkové ovládače.



    Veľkou výhodou KODI je dostupnosť pluginov (add-on), ktoré umožňujú prehrávať rôzny online obsah formou streamovania. Keď spustíte video, začne sa načítavať podobne ako na Youtube a zároveň prehrávať. Odpadá tak akékoľvek čakanie. Pluginov KODI ponúka niekoľko stoviek, existuje plugin na prehrávanie z Youtube, pluginy na zahraničné televízie, plugin na prehrávanie archívu TV JOJ, pluginy pre zobrazenie počasia, plugin pre podcasty, ale pluginy sú napríklad aj pre vizualizáciu pri hudbe a ďalšie nepreberné množstvo možností. Vďaka týmto nadstavbám máte možnosť rozšíriť základný program podľa toho čo od neho očakávate.



    V základnom nastavení multimediálneho centra je dostupné prehrávanie multimediálnych súborov z USB disku, pamäťovej karty, USB kľúča...



    Software

    LibreELEC 9.2, Kodi 18.5 (Linux Kernel 4.19.x)



    Balenie

    Adaptér v balení (5V/3A)

    Krabička Raspberry Pi 4 (Raspberry pi model 4 je osadený)

    32GB Micro SD Karta

    Váha: 70 g



    Špecifikácia dosky Raspberry Pi 4B



    28nm procesor

    Základným stavebným kameňom Raspberry Pi 4B je jeho 1.5GHz štvorjadrový procesor ARM Cortex-A72 . Prechod na modernejšie 28nm technológii umožnil Raspberry Pi 4B dosiahnuť výrazný nárast výkonu procesora, multimédií a I / O, vďaka čomu je teraz plnohodnotným osobným počítačom.



    4K grafika

    Grafika VideoCore bola povýšená na verziu VI . Prináša 4Kp60 video, dekódovanie HEVC / H.265 a režim dvoch monitorov! (Poznámka: 4Kp60 nedá nastaviť na dvoch monitoroch súčasne.)



    Konektory a rozloženie

    Raspberry Pi 4B zachováva rovnaký pôdorys ako staršie modely (3B +, 3B, 2B, 1B +), ale prináša významné zmeny v oblasti konektorov, ktoré si žiadajú novú krabičku a nielen to.



    Napájací konektor bol povýšený na USB-C , ktoré umožňuje vyšší výkon a ponúka ďalšie výhody. Pri nákupe Raspberry Pi 4B preto nezabudnite na USB-C zdroj , alebo USB-C redukcii k starému micro USB zdrojmi.



    (Poznámka: Raspberry Pi 4B vyžaduje minimálne 5V?3A zdroj. Za predpokladu, že celkový odber USB periférií neprekročí hranicu 500 mA, možno použiť aj kvalitný 5V?2.5A zdroj. Slabší napájania môže viesť až k strate dát a poškodeniu micro SD karty!)



    Štandardný HDMI konektor bol nahradený dvoma microHDMI konektormi. Vďaka tomu môžete pripojiť až dva monitory! Budete potrebovať dva microHDMI káble alebo dve káblové microHDMI redukcie.



    Ethernet bol povýšený na skutočný gigabit a presunul sa na opačnú stranu USB konektorov.



    Dva zo štyroch USB konektorov na Raspberry Pi 4B boli povýšené na oveľa rýchlejšie USB 3.0.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky