INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Reproduktory JAMO, atmos, 50 W, 108 Hz - 20 kHz, 85 dB, čierna

    Reproduktory JAMO, atmos, 50 W, 108 Hz - 20 kHz, 85 dB, čierna

    Vypredané

    reproduktoryZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    333893

    PN kód

    S 8 ATM Black

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Reproduktory JAMO

    Popis produktu

    Reproduktory JAMO

    Vytvorte si v izbe neuveriteľný filmový zážitok s Dolby Atmos a reproduktorom Jamo S 8 ATM, ktorý produkuje zvukové efekty v hornej časti priestoru a vytvorí skutočne úžasný, trojrozmerný priestorový zvuk. Elegantný, moderný dizajn je doplnený patentovaným systémom na pripojenie zvukového signálu cez kontakty v základni reproduktora. Je určený na pripojenie cez reproduktory Jamo radu S 809, S 807 a S 803. Skrinka je vyrobená z MDF dosky a osadená širokopásmovým 4" reproduktorom. Odnímateľná mriežka s magnetickým upevnením pre ochranu reproduktora je potiahnutá priezvučným plátnom. Cena za pár.
     

    Pripojenie Jamo S 8 ATM
    Elegantné kovové spojovacie prvky na vrchnej časti reproduktorov Jamo S 809, S 807 a S 803 poskytujú elegantný, moderný priemyselný vzhľad, ale tiež slúžia ako spojovací bod pre nasadený efektový priestorový reproduktor Jamo S 8 ATM Dolby Atmos. Táto patentovaná konštrukcia umožňuje umiestniť všetky káblové pripojenia na zadnej spodnej strane reproduktorov, čím sa vyhnete nevzhľadnému reproduktorovému káblu, ktorý by ináč prechádzal až k vrchnému reproduktoru Atmos. Získate tak kinematografický a úplne ponorujúci zvuk Dolby Atmos pri zachovaní krásnej estetiky Jamo Studio 8 Series.

     

    Moderný dizajn
    Séria reproduktorov Jamo Studio S 8 ATM bola úplne prepracovaná tak, aby mohla bez dokonale zapadnúť v modernom prostredí. Výber materiálov zdokonaľuje čisté, minimalistické detaily tohto zaujímavého európskeho dizajnu, zatiaľ čo kompaktné návrhy skriniek sú ideálnym riešením pre podmienky bývania v mestách po celom svete. Odnímateľná mriežka s magnetickým upevnením pre prvotriedny vzhľad a ochranu reproduktorov je potiahnutá priezvučným plátnom.

     

    Pravý zvuk Dolby Atmos
    4" širokopásmový reproduktor produkuje zvukové efekty v hornej časti priestoru a vytvorí pre poslucháča skutočne úžasný, trojrozmerný priestorový zvuk Dolby Atmos. Jeho impedancia je 8 Ohm, menovitý a špičkový výkon je 50/100 W.


    Stránky o produkte Reproduktory JAMO:

    www.jamo.com/products/s-8-atm

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky