INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Revlon RVDR5206E Salon 360 Surround, sušič vlasov

    Revlon RVDR5206E Salon 360 Surround, sušič vlasov

    Vypredané

    sušič/fén na vlasyZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    341425

    PN kód

    RVDR5206E

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Revlon RVDR5206E Salon 360 Surround

    Popis produktu

    Revlon RVDR5206E Salon 360 Surround

    Svetová legenda v oblasti krásy
    Americkú legendu v oblasti krásy, Revlon, milujú ženy na celom svete. Spoločnosť so sídlom v New Yorku robí zo žien „bohyne“ už od roku 1932. Na Revlon nedajú dopustiť ani ženské ikony, ktoré si ho zamilovali vďaka širokej škále kozmetických výrobkov a vlasovej techniky. Vstúpte aj vy do sveta produktov, ktoré vás skrášlia od hlavy až po päty a ukážte to najkrajšie z vás.

    Revolúcia v oblasti vlasovej techniky
    Každá sme iná, no neustále inovácie v oblasti vlasovej techniky umožňujú reagovať na aktuálne potreby žien po celom svete. Vyžehliť, natočiť, vysušiť, rozčesať či uzdraviť? Staňte sa aj vy súčasťou vlasovej revolúcie a doprajte svojim vlasom to najlepšie na trhu. S Revlonom to zvládnete ľavou zadnou!

    Zmeňte pravidlá- vyskúšajte vertikálny režim
    Inovatívny spôsob sušenia, tzv. „vertikálny režim“, funguje na princípe koncentrovaného prúdenia teplého vzduchu do integrovanej štrbiny, ktorá obklopuje vlasy z oboch strán. Vďaka tejto „vychytávke“ budú vaše vlasy nielen rýchlo suché, ale aj krásne rovné, lesklé a zdravé. Pre nastavenie klasického, horizontálneho, režimu jednoducho otočte hlavicu v horizontálnom smere a používajte ako klasický fén.

    Nastúpte na studenú vlnu
    Po vytvarovaní požadovaného účesu aktivujte studenú vlnu. Rýchla zmena teploty dokonale zafixuje váš účes, ktorý potom vydrží omnoho dlhšie.

    Neviditeľná technológia pre viditeľné výsledky
    Integrovaná ionizačná technológia si ľahko poradí s elektrizujúcimi a nepoddajnými vlasmi. Dlhodobé používanie navyše prináša viditeľné výsledky. Vaše vlasy budú nielen hydratované, zacelené, hladšie, ale aj odolnejšie.

    Tento fén na vlasy s pokrokovým 360-priestorovým dizajnom poskytuje bezkonkurenčný výkon s dlhou životnosťou a profesionáônym motorom. Sušič vlasov je vybavený jedinečným systémom duálneho prúdenia vzduchu:
    "Vertikálny" MÓD - 60% rýchlejšie sušenie a menšie poškodenie vlasov, o 70% väčšie pokrytie vlasov. Výkonné duálne vzduchové trysky obklopujú každú časť vlasov, ktoré rýchlejšie schnú vpredu aj vzadu a prirodzene vyhladzujú vlasy počas sušenia, pre zníženie krepovatenia a zvýšenie lesku.

    Klasický 'Horizontálny' MÓD - uzavretím prieduchov trysiek získate klasický, predný, koncentrovaný režim sušenia, pre sušenie vlasov pri korienkoch a maximálnu všestrannosť.

    - profesionálny AC Motor s vysokou výdržou a 3x dlhšou životnosťou
    - IONIZAČNÁ TECHNOLÓGIA
    - dvojitý keramický povrch
    - 3 teploty/2 rýchlosti a tlačidlo studeného vzduchu (zafixuje účes na dlhú dobu)
    - výkon 1800 W, maximálny AC sušiaci výkon a spoľahlivosť
    - odnímateľný koncový kryt na jednoduché čistenie, ktoré predlžuje životnosť motora
    - očko na jednoduché zavesenie"
    Stránky o produkte Revlon RVDR5206E Salon 360 Surround:

    www.revlon.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky