INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Status 160030, vákuovací systém pre víno, 3ks

    Status 160030, vákuovací systém pre víno, 3ks
     
    vákuové utesnenie nápoja vo fľašiach napr. víno, džúsy, čerstvo vylisované šťavy a iné nápojeZobraziť viac

    skladom 

    8,90 €
    7,42 € bez DPH
    Kód tovaru

    346811

    PN kód

    STA 160030

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Status 160030

    Zachráňte až 92 kíl potravín ročne

    Vedeli ste, že priemerný Európan vyhodí ročne až 92 kíl potravín, čo predstavuje cca 325 eur vo vašom odpadkovom koši? Vákuovaním však môžete znížiť toto číslo až štvornásobne. Myslite ekonomicky a nechajte sa stiahnuť do sveta vákuovacích boxov, prístrojov a originálnych vychytávok od slovinskej spoločnosti Status, ktoré na trhu nemajú konkurenciu.

    Trik je v odstránení nadbytočného kyslíka

    Uskladnenie pečiva, obedov, zaváranín, nedojedených zvyškov či nedopitého vína je s produktami značky Status hračka. Odstránením kyslíka pomocou mechanickej či elektrickej pumpy vytvoríte vákuum, vďaka ktorému zabezpečíte podmienky pre dlhodobé skladovanie potravín. Vákuovať môžete mäso, zeleninu, ryby, syry, ovocie, cestoviny, kávu, nápoje a omnoho viac. Stačí si vybrať ten správny prístroj.

    Zdravotne nezávadná, chytrá zátka

    Vákuovacie zátky na víno Status sú vyrobené z BPA free plastového materiálu, ktorý je doplnený o silikónovú časť. Vďaka tomu sú úplne bezpečné pri interakcii s potravinami, preto sú vhodné na vákuovanie rôznorodých tekutín. Jediné obmedzenie predstavujú šumivé vína a sýtené nápoje, pri ktorých sa vákuovanie neodporúča z dôvodu vysokého podtlaku nepriaznivo ovplyvňujúceho tvorbu a zachovanie vákua.

    Spomaľte oxidáciu nedopitého vína

    Sadu vákuovacích zátok využijú nielen profesionálni someliéri, výrobcovia vína, barmani či prevádzkovatelia vinoték, ale aj bežní konzumenti v domácnosti. Vo vákuu víno oxiduje omnoho pomalšie, preto nedochádza k tvorbe nepríjemného zápachu, strate chuti ani farby.
    Doprajte si pohárik vína a zvyšok vo fľaši uzatvorte vákuovými zátkami. Pomocou vákuových uzáverov vytvoríte podtlak vo fľaši akéhokoľvek nápoja (víno, džús, vylisovaná šťava, olej, ocot a iné) a tým predĺžite 4 násobne ich trvanlivosť . Obzvlášť vhodné na zatváranie otvorených fliaš vína, pretože vákuum spomaľuje oxidáciu a tým zachováva jeho vôňu, chuť a farbu.

    Určené na vákuové utesnenie nápoja vo fľašiach napr. víno, džúsy, čerstvo vylisované šťavy a iné nápoje. Pri vákuovom uskladnení nápojov sa predlžuje ich skladovateľnosť, sviežosť a chuť.

    - Materiál: ABS plast bez BPA, silikón
    - V troch farbách: modrá, zelená, fialová.
    - Možnosť umývania v umývačke riadu.
    - Na vytvorenie vákua je potrebná vákuová pumpa STATUS. Nie je súčasťou balenia.
    - Vyvinuté a vyrobené v Slovinsku, EU.

    Neodporúčame vákuovo uskladňovať sýtené nápoje alebo šumivé víno.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky