INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Status GASTRO 478503, vákuovací systém 6l

    Status GASTRO 478503, vákuovací systém 6l

    Vypredané

    vakuovačkaZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    346814

    PN kód

    STA 478503

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Status GASTRO 478503

    Popis produktu

    Status GASTRO 478503

    Gastro vákuum sú určené pre:
    - profesionálne kuchyne
    - pizza, vegan, šalát, mexické, azijské a iné reštaurácie
    - všetky druhy reštaurácií, školských a závodných jedálni, fast foodov a bufetov, kde sa používa väčšie množstvo čerstvých surovín a jedál
    - užitočné sú samozrejme aj pre domácnosti - hlavné väčšie, kdekoľvek, kde sa pripravuje vačšie množstvo jedál a potreba na ich dlhšie kvalitné a hygienické uskladnenie
    - pri optimálnom používaní je možné zachovať vakuované potraviny čerstvé až 4 krát dlhšie
    Gastro vakuum kontajnery sú dostupné v objemoch 4, 6, 8 a 10L. V balení sú vždy nádoba a vrchnák.

    Ku vakuovacím GASTRO boxom je POTREBNÉ zakúpiť špeciálnu extra výkonnú STATUS profesionálnu elektrickú akumulátorovú vakuovaciu pumpu STA 159400.

    Popis:

    Nádoba a vrchnák sú priehľadné . Vždy vidíte, čo je vo vnútri a v akom stave sú potraviny bez narušenia vákua.
    Nádoby sú stohovateľné vo všetkých veľkostiach t.j. majú rovnakú podstavu a pri jednotlivých objemoch sa líšia len výškou.Vchnáky sú univerzálne. Stohovaním ušetríte miesto pri skladovaní práznych nádob.Použité materiály majú certifikáty pre použitie s potravinami, sú dlhodobo pužívateľné, trvanlivé a "BPA FREE".
    Sú určené na používanie v chladničkách a mrazničkách. Neabsorbujú vône a farbivá z uskladnených potravín.

    Použitie
    Nádobu naplňte potravinami maximálne do 2,5cm pod okraj. Privrite vrchnákom. Umiestnite elektrickú akumulátorovú STATUS profesionálnu pumpu do stredu nad odsávací otvor. Stlačte vypínač pumpy a začne sa odsávanie vzduchu.Vakuovanie sa automaticky zastaví, keď sa dosiahne potrebná úroveň vákua.Vaše potraviny sú bezpečne uložené vo vakuu. Vakuovacie kontajnery umiestnite do chladničky, alebo chladnej tmavej miestnosti určenej na uskladňovanie potravín. Na otvorenie nádoby najprv stlačte silikónový vrchnák v strede vrchnáka. Budete počuť nasávanie vzduchu. Teraz môžete bezpečne otvoriť vrchnák nádoby a vybrať uschované potraviny. Čas potrebný na vytvorenie vákua záleží od objemu kontajneru a množstva potravín v kontajnery.Vákuovacie sady sa obsluhujú veľmi ľahko, rýchlo a zachovávajú potraviny čerstvé dlhšiu dobu.
    Ochraňujú potraviny pred stratou kalorických hodnôt, minerálov, vitamínov, vôni a chuti.Na odkladanie vo vákuu sú vhodné takmer všetky druhy potravín, čerstvé, tepelne predpripravené ako aj varené napr. zelenina, mäso, syry, chlieb, pečivo, cestoviny atď.

    Údržba čistenie
    Odporúčame pred prvým použitím kontajner a vrchnák umyť v tečúcej vlažnej vode. Kontajnery je možné umývať pod tečucou teplou vodou za použitie bežných umývacích prostriedkov na riad alebo v umyvačke riadu.
    Nepoužívajte abrazívne čistiace prostriedky, abrazívne špongie na umývanie riadu ako aj silné čistiace prostriedky, ktoré môžu poškriabať kontajner, poškodiť silikónové tesniace časti a ventil.

    Materiál
    Gastro vákuovacie kontajnery sú vyrobené z vysoko kvalitného " Eastman tritan TM" materiálu, ktorý je zdravotne nezávadný, trvanlivý a neobsahuje BPA. Tesniace časti sú z hygienicky a pre potraviny nezávadného silikónu.
    Stránky o produkte Status GASTRO 478503:

    www.status-innovations.eu/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky