INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Sticky password

    Sticky password

    Vypredané

    Software - software pre správu hesiel aplikací a webových účtov, aktivačný kluč na 12 mesiacovZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    142104

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Sticky password

    Popis produktu

    Sticky password

    Sticky Password - je program určený pre ľahký, zabezpečený prístup k webovým stránkam a aplikáciám, ktoré vyžadujú zadanie užívateľského mena a hesla.S jeho pomocou aj automatizovane vyplníte webové formuláre iba jedným kliknutím, s použitím vopred definovaných osobných údajov - identít.Na cestách, kde ste bez vášho počítača, využijete prenosnú verziu Sticky Password na USB a na hostiteľskom počítači po sebe nezanecháte žiadne stopy.Všetky citlivé dáta (heslá, osobné údaje, poznámky) sú uložené v šifrovanej databáze, ku ktorej máte prístup len a len vy.

    Základné vlastnosti Sticky Password

       Bezpečné uloženie všetkých hesiel a osobných údajov - Sticky Password bezpečne ukladá všetky vaše heslá a osobné údaje v samostatnej, šifrované databáze na vašom počítači.Uložené heslá sú dostupné len po zadaní vami zvoleného Hlavného hesla alebo použitie iné autentizačné metódy definované užívateľom.

       Jednoduché prihlásenie jedným kliknutím myši - Sticky Password si pamätá všetky vaše používateľské mená a heslá.Navyše je pre vás automaticky vyplní, kedykoľvek sa budete vracať na svoj obľúbený web.

       Autentizačné metódy - Sticky Password povolí prístup k vašej šifrovanej databáze po zadaní Hlavného hesla alebo použitie autorizovaného USB alebo Bluetooth zariadenia.K odomknutie databázy tak môžete použiť napríklad svoj mobilný telefón: Chránené údaje budú prístupné len v prípade dostupnosti vášho telefónu pripojeného pomocou Bluetooth k vášmu počítaču.Ak sa s telefónom od vášho počítača vzdialite, preruší sa spojenie počítač - telefón, Sticky Password sa automaticky zamkne a databázy s heslami bude nedostupná.

       Generovanie silných hesiel - Sticky Password ponúka integrovaný Generátor hesiel, ktorým môžete vytvárať heslá veľmi ťažko prolomitelná.

       Prenosná (mobilné) verzie na USB disku - USB verzia Sticky Password poskytuje prístup k heslám pri práci na ľubovoľnom počítači, bez nutnosti inštalácie na neho.Prenosnú verziu Sticky Password je možné spustiť z rôznych typov mobilných zariadení, vrátane flash diskov.

       Automatické vyplnenie dlhých online formulárov - Webové formuláre často vyžadujú uvedenie osobných údajov (identít), ako meno a priezvisko, dátum narodenia, pohlavie, emailová adresa, telefónne číslo, a ďalšie.S pomocou Sticky Password môžete takéto formuláre vypĺňať jednoduchým jedným kliknutím, s využitím vlastných identít ktoré ste si uložili do svojej databázy.Môžete si vytvoriť niekoľko samostatných identít pre použitie v súkromí, práci alebo hobby.

       Viac účtov u jednej webovej stránky - Sticky Password umožňuje uložiť niekoľko užívateľských mien (napríklad niekoľko emailových účtov u jedného poskytovateľa emailových služieb pre jedného poskytovateľa) a pri prihlásení jedným kliknutím vybrať, ktorý z nich chcete použiť.

       Automatické zálohovanie šifrované databázy - Sticky Password automaticky vytvára záložnú kópiu databázy hesiel na vašom počítači a to zakaždým keď urobíte nejakú zmenu.

       Účinná ochrana proti keyloggerům - Keylogger je škodlivý program (kód), ktorý sleduje stlačenia klávesov na klávesnici obete a snaží sa získať osobné údaje užívateľa.Sticky Password ponúka virtuálnu klávesnicu umožňujúce vypĺňať citlivé údaje bez použitia skutočnej klávesnice.

       Ochrana pred Phishing útoky - Phishing je druh kriminálnej činnosti, pri ktorom zlodeji vyzývajú užívateľa k návšteve vierohodne vyzerajúcich kópií webov (napr.kópií bankových webových stránok).Účelom je oklamanie užívateľa a vyzradenie osobných informácií útočníkovi.Sticky Password účinne čelí phishing útokom tým, že vyplní prihlasovacie údaje iba na pravých weboch.

       Bezpečné poznámky - Ukladanie akýkoľvek citlivých osobných dát do zabezpečenej šifrované databázy vo forme Bezpečné poznámky.

    Stránky o produkte Sticky password:

    http://www.stickypassword.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky