INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Synology Camera License Pack x 4

    Synology Camera License Pack x 4

    Vypredané

    licencia, 4 pack, pre IP kamery, zvýšenie počtu IP kamierZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    267401

    PN kód

    IPC4

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Synology Camera License Pack x 4

    Prosíme, po zakúpení si ponechajte originál licenčného balíčka. Za uchovávanie zakúpených licenčných kľúčov, a to v papierovej alebo elektronickej podobe, nesiete zodpovednosť sami. Spoločnosť Synology licenčné kľúče nenahrádza. V prípade, že si budete do budúcna priať migráciu licencií na kamery a iné zariadenia, budú tieto licenčné kľúče vyžadované spoločnosťou Synology. Bez nich sa bohužiaľ nedá migráciu uskutočniť.

    Synology Camera License Pack umožňuje zvýšiť počet použitých IP kamier pripojených pomocou SurveillanceStation. V tomto prípade sa jedná o 4 licencie . V základe každého zariadenia je licencie pre jednu kameru. Počet maximálne možných připojenýchkamer sa líši podľa použitého modelu.

    Technické parametre

     

    Typ: licencie 
    Prevedenie: pre IP kamery


    Synology je spoločnosť, ktorá sa zaoberá vývojom a výrobou riešení pre ukladanie a správu dát. Synology ponúka širokú škálu produktov, vrátane sieťových úložísk (NAS), serverov, softvéru a cloudových služieb. Synology sa vyznačuje inovatívnosťou, spoľahlivosťou a kvalitou svojich produktov, ktoré sú určené pre domáce aj firemné použitie.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky