INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Tefal A702SC84, súprava hrncov

    Tefal A702SC84, súprava hrncov

    Vypredané

    sada hrncov Tefal, 5ksZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    295099

    PN kód

    A702SC84

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Tefal A702SC84

    Vysoko kvalitná sada hrncov rôznych veľkostí z radu Tefal Intuition je ideálnym pomocníkom do kuchyne. Všetky hrnce disponujú silnými stenami s dokonale lešteným povrchom, pevným trojvrstvovým dnom Induction a pohodlnými ergonomickými rukoväťami. S hladinovými značkami na vnútornej stene nádob sa budete vždy orientovať, aké množstvo surovín v nich práve máte. Súčasťou balenia sú aj príslušné pokrievky z vysoko odolného skla s parnými ventilami.

    Extra odolnosť

    Prvotriedna nerezová oceľ je materiálom extrémne odolným nielen voči korózii, ale tiež aj voči mechanickému poškodeniu. Dokonca mu neuškodí ani používanie kovového kuchynského náčinia. Okrem toho vyniká silnou rezistenciou voči tepelným šokom a vysokou nepriľnavosťou, vďaka ktorej svoje jedlo zaručene nikdy nepripálite. Silné trojvrstvové dno Induction zaisťuje efektívny a rovnomerný rozvod tepla po celej spodnej ploche nádoby a pevnosť v priereze. Riad sa tak ani po rokoch používania neskrúti či inak nezdeformuje.

    Praktickosť

    Hrnce Tefal Intuition sú použiteľné na všetkých typoch tepelných zdrojov vrátane indukčnej varnej dosky. Veľkou výhodou je možnosť vloženia do rúry vyhriatej maximálne na teplotu 180 °C. Tefal vás nijako neobmedzí ani pri umývaní znečisteného riadu v umývačke. Budete doslova nadšení kombináciou kvality a priaznivej ceny!

    Pohodlie a bezpečie

    Hrnce od firmy Tefal sú vždy zárukou pohodlného, rýchleho a v neposlednom rade tiež zdravého varenia. Ergonomické rukoväte zaisťujú komfort a zároveň ochranu pred bolestivým popálením. Riad Tefal je navyše zdravotne úplne nezávadný a šetrný k životnému prostrediu. Neobsahuje olovo, kadmium ani kyselinu PFOA, ktorá je pre výrobu riadu hojne využívaná aj napriek tomu, že je veľmi nebezpečná ako pre človeka, tak aj pre životné prostredie.

    Špecifikácie:

    - Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele - Extra nepriľnavý vnútorný povrch - Možnosť používania kovového kuchynského náčinia - Silné dno Induction na perfektný rozvod tepla - Ergonomické rukoväte na maximálne pohodlie - Zdravý spôsob varenia Obsah sady: 1 x rajnica s priemerom 16 cm s pokrievkou 1 x hrniec s priemerom 18 cm s pokrievkou 1 x hrniec s priemerom 20 cm s pokrievkou 1 x hrniec s priemerom 22 cm s pokrievkou 1 x hrniec s priemerom 24 cm s pokrievkou Materiál: Nerezová oceľ/Sklo Vnútorný povrch: Nepriľnavý Farba: Strieborná Použitie: Elektrika, Indukcia, Keramika, Plyn, Rúra

    Stránky o produkte Tefal A702SC84:

    tefal.sk

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky