INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    The Division 2 (Xbox One)

     
    žáner akčná, pre Xbox OneZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    11,00 €
    9,17 € bez DPH
    Kód tovaru

    332961

    PN kód

    3307216080749

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    The Division 2 (Xbox One)

    Najviac chránené mesto na planéte padlo za obeť smrtiacemu vírusu, ktorý drasticky znížil populáciu na Zemi pred 7 mesiacmi. Agenti Divízia sú posledné líniou obrany, jedinou nádejou na prežitie pre Washington DC, ale aj zvyšku národa. Pokračovanie úspešnej taktickej akčnej hry s RPG prvkami nás zavedie do hlavného mesta USA.

    Zaplavený WASHINGTON DC
    Otvorený svet plný búrok, potopy, chaosu a nebezpečenstvo, to je Washington DC, najstráženejšie miesto na zemi, ale teraz plný zlomených nádejí a civilistov, čo urobia všetko pre prežitie. Ulice sú teraz plné nepriateľských frakcií pôsobiacich bolesť a vyvolávajúcich strach. Každý z vašich nepriateľov má iný cieľ a je len na vás ochrániť mesto a zaistiť tak jeho budúcnosť.

    SKVELÝ Endgame
    The Division 2 je navrhnutá tak, aby hra nikdy neskončila. Aj po dokončení napínavé príbehovej línie, budete mať prístup k obsahu, ktorý bude vychádzať celý rok po vydaní. Tešiť sa môžete na príbehové misie, rozšírenie mapy a nové herné módy.

    NOVÉ ŠPECIALIZÁCIE
    Sranda nemusí skončiť po dokončení kampane. Po jej dohraní dostanete prístup k novým špecializáciám, ako napríklad ostrostrelec. Každá z týchto nových špecializácií má svoj vlastný systém postupu, s novými zručnosti a mnoho ďalšieho, takže môžete vylepšiť agenta podľa svojho.

    Žijúci DYNAMICKÝ SVET
    Základné ľudské potreby ako jedlo, lieky a munície sú nedostatkové a vďaka tomu sa o ne bojuje v lokálnej civilnej vojne. Jednotlivé frakcie bojujú okrem totálnej nadvlády nad Washingtonom DC práve o tieto základné potreby. V The Division 2 sa stretávajú členovia frakcií a civilisti a vytvára tak dynamický svet, ktorý môžete preskúmavať.

    SPOJTE civilistov 
    Niektorí civilisti sa spájajú a vytvárajú vlastné spoločenstvo, aby sa bránili proti nepriateľom, ale sú pod neustálou hrozbou a len vy ich môžete zachrániť. Na oplátku vám pomôžu so stavbou vlastnej základne a prídu na pomoc v prípade potreby. Budovanie vzťahu s civilistami znamená získať nádej na prežitie Washingtone DC.

    Temní ZÓNA JE SPÄŤ
    Máte odvahu vstúpiť do Temné zóny? Korisť je jedinečná, ale riziko vysoké! Jedná sa o najbezpečnejšie oblasť v Tom Clancy 'The Division 2, kde pocítite strach, zradu a napätia. Ktorýkoľvek z ostatných agentov sa môže v okamihu obrátiť proti vám a ukradnúť vašu korisť. Pokiaľ ale uniknete, odmena je vysoká.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky