INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    The Sims 4, Život v meste (PC)

    The Sims 4, Život v meste (PC)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner simulácia, pre WindowsZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    40,25 €
    33,54 € bez DPH
    Kód tovaru

    353429

    PN kód

    5030940112858

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre The Sims 4

    Popis produktu

    The Sims 4

    Vyrazte sa Simíkov do mesta a preskúmajte všetko, čo môže ponúknuť. Od rušných ulíc, kde sa stále niečo deje, až po jedinečné situácie vzniknuté vďaka bývanie v bytoch. *
    Splňte svojim Simom sny v živom meste San Myshuno. Preskúmajte najrôznejšie susedstve a kultúrne slávnosti, kde môžu vaši Simíkovia sledovať výstupy pouličných umelcov, zúčastniť sa súťaží a zoznámiť sa s rozličnými Simíkov. Nájdite svojim Simom prvý byt, ale pripravte sa na výzvy, ktoré bývanie v stiesnených priestoroch prináša. Z okúzľujúceho, ale tiež trochu stiesneného prvého bytu sa vypracujte až ku snovému strešnému bytu. Pustite sa do nových mestských kariér!

    Hlavne prvky a vlastnosti
    • Preskúmajte rušné mesto San Myshuno: Preskúmajte husto zaľudnené mesto s najrôznejšími jedinečnými susedstvom. Tvorte (alebo ničte) nástenné umenia v umeleckej štvrti. Zaspievajte si do sýtosti v novom karaoke bare v módnej štvrti. Zahrajte si basketbal na ihrisku vo štvrti trhovců s korením. Pozve kamarátov a po dlhom pracovnom dni v kancelárii v centre si zahrajte videohry.

    • Užívajte si obľúbené kultúrne slávnosti: Vezmite svoje Simíkov na najrôznejšie festivaly po celom meste a kultúrno je obohaťte. Čakajú na ne pouliční umelci, rôzne súťaže a Simíkovia z najrôznejších odborov. Vyrazte na slávnosti korenie, zúčastnite sa karí výzvy a staňte sa majstrami korenia. Vyrazte na slávnosti lásky a užite si horúce rande s ohňostrojom. Zarobte si predajom výrobkov svojich Simíkov na blšom trhu.

    • Zabývajte sa v bytoch a zblíži so so svojimi susedmi: Keďže tu žije veľká kopa Simíkov na veľmi obmedzenom priestore, je jasné, že sa tu budú odohrávať najrôznejšie situácie a vzniknú rozličné vzťahy medzi susedmi. Možno si Simíkovia nájdu nového najlepšieho kamaráta alebo lásku a potom začnú premýšľať, či si zaslúži kľúče od ich bytu. Tiež sa budete musieť rozhodnúť, ako sa vyrovnáte s nočnými večierky s hlasnou hudbou. Budete ich chcieť rozpustiť, alebo sa k nim pridáte?

    • Vypracujte sa od malého bytíku až k strešnému apartmánu: Vyberte si byt, ktorý vám bude vyhovovať. Každý má jedinečné vlastnosti, ktoré obohatia hranie vašich Simíkov. Prvý byt bude mať určite svoje čaro, ale tiež dosť možno šváby, netesniace trubky alebo problémy s elektrinou. Ale nezabúdajte, že každý sen sa môže splniť, takže Simíkovia sa môžu prepracovať až na bývanie v strešnom byte v mrakodrape, ktorý má nádherný výhľad ... a hovoriaci toaletu!
    • Vydajte sa na novú kariérny dráhu v metropole: Vyjdite sa Simíkmi do ulíc a pustite sa do novej práce! Prednášajte plamennej príhovory pre dobrú vec v úlohe politikov alebo ukážte celému svetu svoj vybraný vkus ako kritici jedla alebo umenia. Inšpirujte zástupy Simíkov a získajte si fanúšikov na sociálnych sieťach.
    VYŽADUJE HRU THE SIMS 4 (VYCHÁDZA SAMOSTATNE) A VŠETKY HERNÁ AKTUALIZÁCIA.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky