INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Tom Clancy's The Division (PC CD)

    Tom Clancy's The Division (PC CD)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner RPG, pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    257819

    PN kód

    3307215804216

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    Tom Clancy's The Division (PC CD)

    New York City zasiahla zničujúce pandémie. Základné služby kolabujú jedna za druhou. Všade vládne chaos. Spoločnosť sa v priebehu niekoľkých dní bez jedla a vody rozpadá. Vláda aktivuje prísne utajovanú jednotku sebestačných agentov, známu ako The Division. Títo agenti, ktorí žijú medzi nami zdanlivo obyčajným životom, sú schopní operovať nezávisle na velenie, ak všetko ostatné zlyhá. Pri boji za zachovanie civilizácie, budú agenti čeliť konšpiráciu obrích rozmerov. Najväčšou hrozbou nebude v laboratóriu vypestovaný vírus, ale tí, ktorí za jeho tvorbou stojí. Keď sa svet okolo rúca, vaša misia začína ...

    Herné prvky:

    * Totálny kolaps - Žijeme v krehkom a zložitom svete. Každý deň sa spoliehame na komplexnú sieť vzájomne previazaných systémov. Akonáhle zlyhá jeden, ostatné padnú tiež, čo vytvorí smrtiace domino efekt, schopný v priebehu niekoľkých dní ochromiť celú spoločnosť. V hre Tom Clancy 'The Division sa ponoríte do desivo chaotického New Yorku, kde všetky štruktúry zlyhali. Vaša misia čoby člena jednotky Division bude spoločnými silami obnoviť poriadok a získať opätovnú vládu nad mestom.

    * Nové poňatie série Clancyovek - Víta vás online RPG odohrávajúce sa v otvorenom prostredí, kde prieskum a vývoj postavy budú hlavnými kľúčmi k prežitiu. V lite boji budete musieť využiť svoje schopnosti, zbrane a dôvtip. Hrajte v otvorenom a dynamickom svete, ktorý kombinuje klasické prvky značky Tom Clancy ™: autentickosť, taktické rozhodovanie, RPG akcie, obchod a ďalšie.

    Sociálny aspekt - Spojte sily s priateľmi v kooperácii, z ktorej môžete kedykoľvek plynule vyskočiť. Využite kombináciu vašich schopností, hľadajte zdroje nákazy a vyporiádejte sa s každou hrozbou ... Dokonca aj s obyvateľmi mesta. Hra plynulo kombinuje PVP súboja, obchod medzi hráčmi a neustále vás konfrontuje s napínavými situáciami, v ktorých nebezpečenstvo prichádza zo všetkých strán.

    * Iba na next-génu - Hru poháňa úplne nové grafické jadro zvané Snowdrop, ktoré bolo vyvinuté špeciálne pre konzoly novej generácie. Tom Clancy 'The Division vďaka tomu dosahuje úplne novej úrovne herných kvalít. Engine Snowdrop naplno využíva silu next-génu. Vďaka technológiám ako je dynamické globálny nasvetľovanie, procedurálne poškodenie objektov a vďaka neuveriteľnému množstvo detailov, vás vizuálna stránka hry úplne uzemní.

    * Vyzbrojte sa a zažite svoje vlastné dobrodružstvo - V rámci zoskupení The Division máte prístup k prvotriednym technológiám, či už bežne používaným, alebo tým, ktoré sa ešte len nachádza v tajných laboratóriách vo fáze prototypov. Oberaj padlých nepriateľov a vyrobte si novú, lepšiu výzbroj. Prispôsobte svojim potrebám váš núdzový batoh - agentov jediný zdroj zásob v prípade kolapsu - a buďte neustále v spojení s ostatnými agentmi prostredníctvom chytrých hodiniek. Kustomizujte svojho agenta prostredníctvom tisícov druhov zbraní, kombináciou skillov, výbavy a mnohých ďalších faktorov. Cesta, ktorou sa vydáte povedie buď k záchrane mesta, alebo k jeho definitívnemu pádu.


    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky