INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    TP-Link Tapo L510E

    TP-Link Tapo L510E
     

    Vystavené v KE

    -6%

    zľava
     
    stmievateľné žiarovky Tapo L510 spotrebujú menej energie než normálne LED svetlá, hlasové ovládanie, vzdialené ovládanie
    svietidlo, energetická trieda F, pätica E27, teplá bielaZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    11,45 €
    (ušetrite 0,70€)
    10,75 €
    8,96 € bez DPH
    Kód tovaru

    355129

    PN kód

    TAPO L510E

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    TP-Link Tapo L510E

    TP-Link Tapo L510E je inteligentná žiarovka, ktorá vám umožní regulovať intenzitu svetla, nastavovať časovače, ovládať hlasom a diaľkovo pomocou aplikácie Tapo. Táto žiarovka je kompatibilná so základňou E27 a ponúka teplé biele svetlo s nízkou spotrebou energie 8,7 W pre 806 lúmenov.

    Pre váš komfort

    TP-Link Tapo L510E je inteligentná Wi-Fi žiarovka, ktorá sa pripája priamo k vašej domácej sieti bez potreby ďalších zariadení alebo hubov. Môžete ju ovládať pomocou aplikácie Tapo vo vašom smartfóne alebo tablete (iOS, Android), kde môžete nastaviť rôzne možnosti osvetlenia podľa vašej nálady. Môžete napríklad zmeniť jas a intenzitu svetla, uložiť si obľúbené nastavenia pre rôzne príležitosti, naplánovať si časy zapnutia a vypnutia žiarovky alebo aktivovať režim východu a západu slnka pre prírodné osvetlenie.

    Hlasové ovládanie s Tapo L510E

    Okrem toho môžete použiť aj hlasové ovládanie pomocou Amazon Alexa alebo Google Assistant. Stačí povedať jednoduchý príkaz, ako napríklad "Alexa, zapni svetlo" alebo "Hey Google, stmav mi spálňu". Toto je veľmi pohodlné, ak máte ruky zaneprázdnené alebo nechcete hľadať prepínač.

    Režim mimo domova

    Jednou z najzaujímavejších funkcií TP-Link Tapo L510E je režim neprítomnosti. Tento režim vám umožňuje simulovať prítomnosť osoby v dome tým, že automaticky zapína a vypína svetlo v rôznych časoch. Toto môže byť užitočné na odstrašenie neželaných návštevníkov, keď ste na dovolenke alebo na služobnej ceste.

    Okamžitá úspora energie

    TP-Link Tapo L510E je tiež veľmi šetrná k životnému prostrediu a k vašej peňaženke. Vďaka pokročilej LED technológii spotrebuje menej energie ako bežné žiarovky, pričom neobetuje jas ani kvalitu svetla. Navyše má dlhú životnosť 15 000 hodín, takže ju budete musieť meniť menej často.

    FUNKCIE

    • Stmievateľná (nastavenie s ľahkosťou) - Ovládanie osvetlenia je vo vašich rukách, vytvorte perfektnú atmosféru u vás doma, kedykoľvek
    • Stmievateľná (nastavenie pre vaše pohodlie) - Našli ste svoje obľúbené osvetlenia pre sledovanie filmov? Uložte ho ako nastavenie, ktoré si môžete jednoducho vybrať pre budúce filmové noci
    • Časový plán (nastavte si časy) - Vytvorte si pravidelný plán pre zapnutie / vypnutie s nastaveným jasom
    • Plán (režimy východu a západu slnka) - Automaticky aktivujte svoje svetlo podľa časového pásma
    • Ovládanie hlasom - Zmeňte osvetlenie pomocou hlasových príkazov, pretože Tapo spolupracuje s Amazon Alexa a Google Assistant
    • Diaľkové ovládanie - Vyberte telefón z vrecka a otvorte aplikáciu Tapo pre diaľkové ovládanie svetla
      Režim v neprítomnosti - Automaticky simulujte niekoho, kto je doma, aby vydesil nežiaduce návštevníkov

    Technické parametre


    Spotreba energie: 8,7 kWh / 1000 h
    Vstup: 220-240 V, 50 - 60 Hz
    Svetelný výstup: 806 lúmenov
    Príkon: 8,7W
    WiFi frekvencia: 2,4 GHz WiFi
    Teplota farieb: 2700K
    Certifikácia: CE, RoHS
    Rozmery: 115 x 60 mm
    Životnosť: 15 000 hodín
    Uhol lúča: 220 stupňov
    Tp-link je popredný výrobca sieťových produktov, ktoré ponúkajú vysokú kvalitu, spoľahlivosť a bezpečnosť. Produkty Tp-link sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym potrebám zákazníkov, od domácich používateľov po malé a stredné podniky. Ak hľadáte sieťové riešenia, ktoré vám zabezpečia rýchle a stabilné pripojenie, Tp-link je správna voľba pre vás.

    Parametre

    Vystavené v showroome

    KE

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda A-G

    F

    Svietidla

    Typ pätice

    E27

    Farba svetla

    tepla biela

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky