INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Ultradesk herný stôl Momentum, 152,5x70 cm, 75,5 cm, s XXL podložkou pod myš, držiak slúchadiel, nápojov, mobilu, čierny

     

    -14%

    zľava
    plnohodnotná XXL podložka pod myš, držiak na pohár, háčik na slúchadlá, stojan na hernú výbavu, stojan na mobilné telefóny, 2x otvor na kábel
    herný stôl, držiak slúchadiel, držiak na nápoj, polica pre správu káblov a napájanieZobraziť viac

    skladom 

    249,00 €
    (ušetrite 34,00€)
    215,00 €
    179,17 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 12 €
    Kód tovaru

    367778

    PN kód

    UDESK-MM-BK

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Ultradesk herný stôl Momentum

    Disponuje maximálnu stabilitou, pohodlím a priestorom v takmer každej situácii, najmä vďaka svojej konštrukcii a materiálov vysokej kvality. Atraktívny moderný design je samozrejmosťou.
     

    XXL podložka pod myš je vyrobená z vodeodolného, ??umývateľného materiálu a zaručuje dokonalú presnosť sledovania pre všetky typy senzorov, ktoré sú zabudované do počítačových myší. Protišmykový povrch na spodnej strane. Okraje zaistené hrubými stehmi. XXL podložka od hracieho stola MOMENTUM je dokonale prispôsobená tvaru pracovnej plochy.

    Počítačový stôl ULTRADESK MOMENTUM je ideálny produkt pre každého, kto potrebuje spoľahlivého herného partnera. Šírka 152 cm a hĺbka 70 cm spĺňajú očakávania aj tých najnáročnejších hráčov. Vzhľadom na veľkosť pracovnej plochy zákazníci často volia MOMENTUM pri zostavách, ktoré pozostávajú z počítača a hernej konzoly zároveň. Pravidelný tvar dosky stola umožňuje presné umiestnenie celého nábytku voči stenám v akejkoľvek miestnosti.

    Špecifikácia tohto kusu nábytku umožňuje jednoduché umiestnenie dvoch písacích stolov vedľa seba alebo v tvare písmena L, čo výrazne zväčšuje úžitkovú plochu pracovnej plochy. Jednoduchá kombinácia stolov do väčších zostáv ponúka veľké možnosti z hľadiska veľkosti a vybavenia navrhovaných počítačových pracovísk. Potrebujete miesto pre 3 a viac monitorov? Vďaka dvom stolom MOMENTUM umiestneným vedľa seba získate pracovný priestor široký cez 3 metre.

    ULTRADESK MOMENTUM používa otvory pre káble, ktoré sú až o 1,5 centimetra širšie. Namiesto bežného priemeru 6 cm teraz ponúkame 7,5 cm. Takáto modernizácia výrazne zvyšuje schopnosť viesť káble aj so širšími zástrčkami. Toto je len jedno z mnohých praktických riešení, ktoré sa v tomto hernom stole používajú.

    Pod stolovou doskou je inštalovaná prídavná polica pre elektrické lišty, ktorá je kompatibilná s väčšinou lišt dostupných na európskom trhu. Zabudnite na vešanie káblov a stavte na estetiku. Polica na zásuvkovú lištu je vyrobená z odolného prémiového kovu. Jeho konštrukcia je pripojená priamo k pracovnej ploche pomocou skrutiek. Polica je navyše vpredu prehnutá, takže sa v nej pásik nehýbe. Má tiež viacero otvorov na vedenie káblov.

    V súprave so stolíkom dodávame potrebné príslušenstvo pre hráčov. Dvojitý držiak na slúchadlá umožňuje ponechať zariadenie voľne na ľahko dostupnom mieste a zvyšuje estetiku celej hernej stanice. MOMENTUM ponúka madlo s možnosťou zavesenia až 2 slúchadiel.

    Stojan na podložky so 4 nabíjacími prípojkami zaisťuje neustále napájanie rôznych typov zariadení, napr. telefónov alebo herných podložiek. Ramená stojana sú vyrobené z kovu prémiovej triedy.
    Jediný počítačový stôl v kolekcii produktov ULTRADESK, ktorý ponúka samostatný stojan na telefón, ktorý možno umiestniť kdekoľvek na stole. Odteraz budete počas svojej vzrušujúcej hry vždy pozerať na telefón.
    Sada obsahuje aj kovový držiak na poháre. Neexistujú žiadne pevne nainštalované doplnky, môžete sa sami rozhodnúť, na ktorej strane stola alebo pracovnej dosky sú doplnky pre vás najužitočnejšie.


    Správne skonštruovaný oceľový rám s nosnými prvkami, masívne kovové profily so zvýšenou hrúbkou materiálu a vertikálna štruktúra nôh k nohám robia z modelu MOMENTUM skutočného majstra vzpierania. Široká, premyslená traverza, ktorá vedie po celej šírke tesne pod doskou stola, spolu s dodatočnými výstužami umožňuje prepravu ťažkých nákladov bez preťaženia dosky stola. To zaisťuje, že sa MDF doska časom neprehne, zachová si svoj pôvodný tvar a rovný povrch. Vďaka oceľovým výstuhám a stužujúcim prvkom, ako aj pevnému uchyteniu dosky stola ku konštrukcii vystuženými skrutkami M6 je stabilita celej konštrukcie pôsobivá, hoci dosku stola spájajú dva prvky. Nosnosť stola je 130 kg.

    Nastaviteľné nožičky
    modelu MOMENTUM so zväčšeným priemerom a pogumovanou spodnou stranou umožňujú nielen výškové nastavenie hráčskeho stola či vyrovnanie nerovností podláh, ale zabraňujú aj poškriabaniu podlahy pri presúvaní nábytku. Gumová výplň spodnej strany chodidiel tiež výrazne zvyšuje stabilitu celej konštrukcie.

    Technické parametre:

    Rozmery:
    Dĺžka: 152,5 cm
    Šírka: 70 cm
    Výška: 75,5 cm

    Balenie 1: 85 x 75 x 17,5 cm
    Balenie 2: 71 x 9,7 x 8,5 cm

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky