INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Wasteland 3 Day One Edition (Xbox One)

    Wasteland 3 Day One Edition (Xbox One)

    Vypredané

    v hre Wasteland 3 na vás čaká humor, brutalita, veľa pozoruhodných zbraní, ťahové súboje a zasnežená príroda
    žáner akčná, pre Xbox OneZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    363114

    PN kód

    4020628733506

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Wasteland 3 Day One Edition (Xbox One)

    Popis produktu

    Wasteland 3 Day One Edition (Xbox One)

    V hre Wasteland 3 preberáte vedenie čaty Desert Rangers, mužov a žien zákona v post-nukleárnom svete, kde sa snažíte znovu vybudovať spoločnosť z popola. Viac ako sto rokov po dopade bômb bojujete márnu bitku, aby ste udržali svoju milovanú Arizonu nažive. Potom sa ozve samozvaný Patriarcha Colorada a sľúbi vám pomoc, ak pre neho vykonáte prácu, ktorú môže zveriť iba niekomu zvonku - zachrániť jeho krajinu pred ambíciami jeho troch krvilačných detí.

    Ste vyslaní na zúfalú výpravu do zasnežených hôr, aby ste začali nanovo, vybudovali novú základňu, našli vozidlo schopné jazdy po snehu, cvičili nových regrútov a prebojovali sa nepriateľskými zamrznutými pustinami. Medzitým sa budete musieť rozhodnúť, komu budete v tejto krajine rozorvanej korupciou, intrigami, bojujúcimi frakciami, gangami hrdlorezov a súrodeneckou rivalitou veriť. Vybudujte si povesť vďaka rozhodnutiam, ktoré budú mať priamy vplyv na Colorado, jeho obyvateľov a príbeh, ktorý prežijete. Stane sa z vás spasiteľ Colorada, alebo jeho najhoršia nočná mora?

    Wasteland 3 je RPG založené na čatách od inXile entertainment, ktoré prináša náročné ťahové taktické súboje a hlboký reaktívne príbeh plný zvratov a brutálnych etických rozhodnutí, ktorý si vás získa, nech už ste veterán série Wasteland, alebo je pre vás tento príbeh novinkou. Vytvorte čatu až šiestich Rangerov a upravte si ich vďaka schopnostiam, ktoré vyhovujú vášmu štýlu hry. Dokonca získate svoj vlastný bojový ťahač, ktorý môžete vylepšiť v ocelenú vojnovú šelmu plnú zbraní, ktorá vám pomôže kosiť nepriateľov.

    Technické parametre


    Typ: Hra
    Platforma: Xbox One
    Licencia: Škatuľová
    Žáner: Dobrodružná

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky