INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    WD Black P50 Game SSD, 1TB, čierny

    WD Black P50 Game SSD, 1TB, čierny

    Vypredané

    externý disk, čierny, 2,5", SSD, USB 3.2 Gen 2x2 (20Gbps), 1 TBZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    345743

    PN kód

    WDBA3S0010BBK-WESN

    Výrobca
    Záruka

    60 mesiacov

    Alternatívy pre WD Black P50 Game SSD

    Popis produktu

    WD Black P50 Game SSD

     

    Herný disk WD_Black ™ P50 Game Drive SSD vám poskytne počítač alebo konzolu s nástrojmi, ktoré potrebujete na riadenie vašej hry podľa vášho výberu. S rýchlosťou čítania až 2 000 MB / s2 a až 2 TB1 úložného priestoru budete tráviť menej času čakaním na návrat do hry a viac času skutočným hraním vašej zbierky hier. Herná jednotka SSD WD_Black ™ P50, navrhnutá od základov, je inovatívna a pripravená na budúcnosť s rozhraním SuperSpeed ??USB (20 Gb / s), ktoré je plne kompatibilné s novými hernými komponentmi vydanými s rovnakým pripojením.
     

     

    Vaša tajná zbraň

    Herný disk WD_BLACK ™ P50 Game Drive SSD dosahuje dokonalú rovnováhu medzi rýchlosťou a výkonom. Či už chcete zvýšiť celkovú odozvu vášho systému alebo skrátiť dobu načítania, pokročilá technológia SSD hernej jednotky SSD WD_BLACK ™ P50 poskytuje vášmu počítaču alebo konzole neuveriteľné operačné vylepšenia, vďaka ktorým budete hrať v špičke svojej hry. Herná jednotka WD_BLACK ™ P50 Game Drive SSD je tiež vybavená rozhraním SuperSpeed ??USB 20 GB / s (USB 3.2 Gen 2x2), ktoré je navrhnuté špeciálne pre hráčov na trhu, vďaka čomu je vaša jednotka kompatibilná s novým hardvérom, komponentmi a príslušenstvom pre nadchádzajúce roky.

    Výkon príkazu

    Ak sú prevádzkové možnosti jednotky WD_BLACK ™ P50 Game Drive SSD kombinované s rýchlymi rýchlosťami čítania blesku až do 2000 MB / s2, máte recept na trvalý výkon a stabilitu. Urýchlite proces spustenia, strávte menej času čakaním na pomalé obrazovky načítania a trávte viac času sledovaním víťazstva.
     

    Testované

    S pridaným úložným priestorom až 2 TB1 nemusíte mať na pevnom disku voľný priestor pre nové hry - teraz si pri vytváraní ideálnej hernej knižnice môžete nechať neporušené svoje staré obľúbené položky. Herný disk WD_BLACK ™ P50 Game Drive SSD má prenosný tvarový faktor, ktorý vydrží vydržať bojiská vďaka svojmu odolnému a nárazuvzdornému dizajnu.

    Disk pre skutočných hráčov

    Hráči triedy a skutočne veria WD_BLACK ™ svojim životom (a šetria). Naša misia s WD_BLACK ™ je jednoduchá: značka určená na ukladanie a vylepšovanie vašich hier. Vďaka spoľahlivému a optimalizovanému zvýšeniu rýchlosti a 5-ročnej obmedzenej záruke, stabilite a rozšíreniu si môžete byť istí, že váš disk SSD WD_BLACK ™ P50 Game Drive bude mať chrbát, ako si hľadáte veľkosť videohier.
     

    Vyhrajte bez obáv

    WD_BLACK ™ láme pleseň, pokiaľ ide o prvotriedne rozšírenie a výkon úložného priestoru. Herný disk SSD WD_BLACK ™ P50 určený pre hráčov poskytuje vašej konzole alebo počítaču dôveryhodné a spoľahlivé zvýšenie výkonu a kapacitu, ktorú potrebujete, takže budete tráviť menej času staraním sa o hardvér a viac času na víťazstvo.
     

    Model: WD Black P50 Game Drive
    Kapacita: 1TB
    Typ disku: Ext. SSD

    Rozhraní: USB 3.2 Gen 2x2

    Rozměry [V x D x Š): 14mm x 118mm x 62mm

    Záruka výrobce: 5 let

    Western digital spoločnosť je jedným z popredných poskytovateľov riešení pre ukladanie dát, vrátane systémov, pevných diskov HDD, flash SSD, pamäte a osobných dátových riešení, ktoré pomáhajú zákazníkom zachytiť a uchovať ich najcennejšie dáta.

    Parametre

    Kapacita a pripojenie

    Pripojenie

    Typ zbernice ktorú disk používa pre pripojenie.
    USB 3.2 Gen 2x2 (20Gbps)

    Kapacita

    Určuje presnu kapacitu disku v gigabajtoch
    1000 GB

    Typ disku

    Kategória HDD

    externý disk

    Technológia disku

    HDD disky využívajú rotujúce platne pre zápis dát, SSD disky zapisujú dáta na pamäťové čipy. SSD ponúkajú výrazne vyššiu rýchlosť avšak pomerom cena/kapacita sú menej výhodne.
    SSD

    Tvarový faktor (Form factor)

    Tento parameter určuje fyzicky štandard disku
    2,5"

    Základne parametre

    Farba (prevládajúca)

    čierny

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky