INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Whirlpool WFC 3C26 P, umývačka riadu

    Vypredané

    umývačka riadu, energetická trieda E, hlučnosť 46 dB, spotreba vody 9,5 l na cyklus ECO, kapacita pre 14 súprav riadu, intenzívny program, kôš pre príbor, odložený štartZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    336753

    PN kód

    WFC 3C26 P

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Whirlpool WFC 3C26 P

    Popis produktu

    Whirlpool WFC 3C26 P

    Výhody tejto umývačky riadu Whirlpool: biela farba. Nastaviteľné nožičky pre dokonalú stabilitu na nerovných podlahách a povrchoch. Pohodlný digitálny časovač, ktorý vás informuje o ukončení cyklu umývania. Vynikajúci výkon umývania pre ideálne výsledky umývania. Vynikajúci výkon sušenia pre vynikajúce výsledky.

    Kapacita 14 obedových súprav

    Maximálne využitie pristoru. Táto Whirlpool umývačka riadu poskytuje kapacitu pre 14 obedových súprav, takže si môžete vychutnať všetok priestor, ktorý potrebujete.

    Silent

    Tichý výkon. Vaša Whirlpool umývačka je navrhnutá tak, aby poskytla ideálne výsledky umytia, zatiaľ čo zabezpečí najnižšiu možnú úroveň hluku.

    PowerClean Pro

    Výkonné vodné trysky v zadnej časti umývačky zabezpečia najlepšie výsledky umývania aj pri najodolnejšom znečistení. Inteligentné senzory snímajú úroveň znečistenia a prispôsobia tomu tlak vody.
    Power Clean Bez nutnosti predumývania. Perfektné výsledky umývania bez predošlého ručného oplachu.

    6. ZMYSEL

    Nie je potrebné žiadne predpieranie. Táto technológia poskytuje dokonalé výsledky umývania bez potreby predpierania, namáčania alebo ručného drhnutia a zároveň účinne znižuje spotrebu vody a náklady.

    Extra Space

    Revolučná organizácia priestoru. Unikátny dizajn Extra Space umožňuje vertikálne naloženie hrncov a panvíc do dolného koša, čím poskytuje extra priestor pre 10 riadov navyše. Šetrite miesto, šetrite čas.

    Flexi Space

    Zorganizujte si svoj priestor. Modulárne koše Flexi Space vám umožnia ľahko zorganizovať priestor vo vnútri umývačky.

    NaturalDry

    Automatické otváranie dvierok na konci programu zabezpečuje lepšie a prirodzenejšie sušenie. Tento systém zaručuje vyššiu energetickú účinnosť a lepšie výsledky sušenia.

    Odložený štart

    Vytvorené pre vás. Funkcia Odložený štart umožní nastaviť vašu umývačku riadu tak, aby začala cyklus, kedy vám to bude najviac vyhovovať, čím vám ušetrí čas a energiu.

    Eco Friendly

    Výnimočné šetrenie. Technológia 6. ZMYSEL EcoFriendy disponuje inteligentnými senzormi, ktoré nepretržite monitorujú cyklus umývania a detekujú úroveň znečistenia, čomu prispôsobujú aj prostriedky. Vychutnajte si ideálne výsledky umývania a ušetrite až 50% energie, vody a času*.

    Flexibilné usporiadanie riadu

    Dokonalá organizácia priestoru. Pridajte, odstráňte alebo si prispôsobte priestor v umývačke podľa vašich predstáv, vďaka modulárnym košom a nastaviteľným držiakom tanierov.

    Vyberateľná príborová zásuvka

    Vyberateľná príborová zásuvka vám umožní podľa potreby vytvoriť väčší priestor v hornom koši pre uloženie vyšších pohárov a nádob.

    Nastaviteľnosť horného stojana

    Nastaviteľný horný stojan. Nastaviteľný horný regál umývačky riadu vám umožní v prípade potreby vytvoriť dodatočný priestor a bez námahy umiestniť neobvykle tvarované predmety.

    Energetická účinnosť E

    Veľká energetická účinnosť. Vďaka energetickej triede E vám táto umývačka riadu Whirlpool umožňuje využívať skvelý výkon aj nižšiu spotrebu energie.

    Nerezová nádrž

    Vnútorný priestor umývačky riadu Whirlpool z nehrdzavejúcej ocele zaručuje žiarivý riad a čistý interiér.

    Funkcia Tablet

    Navrhnuté pre vás. Zvoľte si metódu, ktorú preferujete. Funkcia Tablet vám umožní zvoliť si cyklus špecificky navrhnutý pre tablety do umývačky, takže si môžete vždy vychutnať ideálne výsledky.

    Zvuková signalizácia

    Užitočná informácia. Zvukový signál vás informuje o skončení cyklu umývania.

    Displej so 7 segmentami

    Prehľadný displej na nastavenie cyklov umývania a funkcií.

    Cyklus Rapid

    Vychutnajte si rýchle výsledky. Cyklus Rapid poskytuje všetku starostlivosť a výkon, ktorý si zaslúžite, za kratší čas.

    Sklopné držiaky tanierov

    Sklopné držiaky. Sklopné držiaky tanierov v umývačke riadu Whirlpool umožňujú vytvárať ďalší priestor pre iný druh riadu.

    8 programov

    Flexibilné možnosti, ideálne výsledky. Táto umývačka riadu Whirlpool poskytuje 8 univerzálnych programov, vďaka čomu vám umožní vybrať si ten, ktorý vám najviac vyhovuje.

    Nastaviteľné nožičky

    Navrhnuté pre vás. Táto Whirlpool umývačka riadu disponuje nastaviteľnými nožičkami, vďaka ktorým si nastavíte výšku svojho spotrebiča tak, ako vám to vyhovuje.

    Odnímateľná pracovná doska

    Prispôsobte si svoj spotrebič. Táto umývačka riadu Whirlpool je vybavená odnímateľnou pracovnou doskou, takže si spotrebič môžete bez námahy prispôsobiť svojim potrebám.

    Multizone

    Možnosť umývania iba jedného koša výberom pri programovaní cyklu.

    Intensive Programme

    Program umývania pri 65 °C. Dlhý program, ideálny pre najznečistenejší riad.

    Ochrana proti pretečeniu

    Pasívny systém ochrany umývačky proti pretečeniu, ktorý detekuje únik vody z nádrže a zabraňuje zaplaveniu vašej kuchyne.
    V prípade netesnosti nádrže voda prenikne do spodnej časti umývačky (havarijnej nádoby), kde plavák spustí poruchový alarm. Aktivuje sa vypúšťacie čerpadlo a nádrž sa vyprázdni.

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda A-G

    E

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    46 dB

    Spotreba vody

    Spotreba vody pri programe ECO na cyklus v litroch od 1.3.2021 Spotreba vody „X“ litrov za rok, vypočítaná na základe 280 štandardných umývacích cyklov. Skutočná spotreba energie bude závisieť od toho, ako sa bude spotrebič používať. - norma platna do 28.2.2021
    9,5 l/cyklus

    Počet súprav riadu

    14

    Intenzívný program

    Umývaci program pre silne znečistený riad, zaschnuté zvyšky jedla, najmä pre hrnce a panvice.
    áno

    Príbor

    Spôsob uloženia príbora v umývačke riadu.
    kôš pre príbor

    Odložený štart

    Nastavenie odloženého štartu spotrebiča na nočnu hodinu s lacnejšiou cenou za elektrinu alebo dobu, ktorá vám vyhovuje.
    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky