INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Worlds (PS4 VR)

    Worlds (PS4 VR)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner párty hra , pre PS4 a VRZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    289950

    PN kód

    PS719854555

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Worlds (PS4 VR)

    Popis produktu

    Worlds (PS4 VR)

    Nový svet virtuálnej reality

    Ponor sa do nových svetov s týmito piatimi novými zážitkami vo virtuálnej realite - všetky sú exkluzívne pre PlayStation®VR.

    Dátum vydania: 13.10.2016
    Žáner: Akčný / Dobrodružné / Športové
    Vydavateľ: SIEE
    Výrobca: SIE London Studio

    Nový svet virtuálnej reality
    Vytvorené pre PS VR
    Vstup do sveta PlayStation® VR Worlds a užívaj si päť jedinečných a exkluzívnych zážitkov pre PlayStation®VR.
    Postav sa tvárou v tvár veľkému bielemu žralokovi, predierajte sa cez rozpadajúce sa vesmírne vraky, vyhýbaj sa rušnej prevádzke, pokus sa prežiť vo futuristických športových zápasoch alebo sa zúčastni drsného gangsterského thrilleru v Londýne.

    Hlavný obsah
    Veľká kopa rôzneho obsahu a odlišných herných žánrov, ktoré nádherne predstavujú vynaliezavý VR dizajn, najlepšie efekty vo svojej triede a zvukový sprievod. Obsahuje plné verzie kritiky ocenených zážitkov s VR The London Heist, VR Luge a Ocean Descent a k tomu nové herné režimy, výzvy VR World a mnohé ďalšie. Zápas s kamarátmi doma v obývačke alebo s ďalšími hráčmi z celého sveta a zapíš sa do rebríčkov VR Worlds.

    Vďaka najrôznejším svetom a ohromujúcej sile VR tu každý, od príležitostných hráčov až po herných veteránov, objaví niečo nové a báječné.

    Veľká londýnska lúpež - The London Heist
    Zahraj si za gangstra v drsnom londýnskom podsvetí East-endu. Priprav sa na dramatickú lúpež, uteč bleskurýchle a potom odolaj brutálnemu výsluchu, ktorý končí desivo obtiažnou voľbou...

    Do hlbín oceánu - Ocean Descent
    Ponor sa do hlbín podmorského dobrodružstva v bezpečnostnej klietke a sleduj život v oceáne všade okolo seba. V priebehu výpravy do hlbín ťa čakajú úchvatné výhľady, stratené tajomstvo aj extrémne nebezpečenstvo.

    Zberačova púť - Scavengers Odyssey
    Nalodia sa na palubu dynamického mimozemského plavidla, ktoré si poradí s každým prostredím, a vydaj sa na prieskum zradnej hmloviny, kde na teba čaká veľmi cenný mimozemský artefakt. Preskakuj celé kaňony, predieraj sa obrími mimozemskými vrakmi a strieľaj po nepriateľských príšerách, ktoré ti bránia v ceste k záhadnému pokladu.

    Na saniach - VR Luge
    Užívaj si adrenalínové pouličné preteky iba niekoľko centimetrov nad asfaltom. Prepletajte sa medzi všadeprítomnými automobilmi, vyhni sa zosuvom pôdy, presvišti pod veľkými nákladiakmi a ako prvý dôjdi do cieľa.

    Míčovaná - Danger Ball
    Zahraj si jedinečný kompetitívny šport budúcnosti, v ktorom záleží len a len na víťazstve. Vylepšuj si zručnosti, znič svojich rivalov a preži, aby si zvíťazil v turnaji. Vyhraj, alebo padni.

    Stránky o produkte Worlds (PS4 VR):

    www.playstation.com/sk-sk/games/vr-worlds-ps4/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky