INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Microsoft Xbox One Wireless Elite, čierny

    Vypredané

     
    ergonomickejší dizajn a protišmykový povrch
    herný ovládač, bezdôtový, Xbox One / Windows 10Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    310853

    PN kód

    HM3-00009

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Microsoft Xbox One Wireless Elite

    Popis produktu

    Microsoft Xbox One Wireless Elite

    Lepší výkon a pohodlie
    Ovládač Xbox Elite sa prispôsobí veľkosti vašich rúk a hernému štýlu pomocou konfigurácií, ktoré vám môžu pomôcť zlepšiť presnosť, rýchlosť a dosah pomocou palcových pákových ovládačov rôznych tvarov a veľkostí. Výmenou rôznych kovových palcových ovládačov a smerových ovládačov môžete dosiahnuť prispôsobené ovládanie a ergonómiu.

    Vymeniteľné lopatkové pákové ovládače
    Bezdrôtový ovládač Xbox Elite obsahuje štyri zásuvky na vymeniteľné lopatkové pákové ovládače, ktoré môžete pripevniť a odobrať bez akýchkoľvek nástrojov. Lopatkové pákové ovládače umožňujú pohodlnejšie ovládanie prstami, takže nemusíte snímať palec z palcového pákového ovládača pred vykonaním kombinovaného skoku, namierenia a výstrelu. Pomocou aplikácie* môžete každému lopatkovému pákovému ovládaču priradiť široký rozsah vstupov.
    Precízne zámky spúští
    Po prepnutí precíznych zámkov spúští môžete strieľať rýchlejšie a šetriť tak drahocenný čas pri každom potiahnutí spúšte. Precízne zámky spúští zastavia pohyb spúšte po výstrele, aby ste boli pripravení na nasledujúci výstrel. Jednoduchým opätovným prepnutím prepínača získate znova úplný rozsah pohybu spúšte alebo použite aplikáciu na ešte jemnejšie vyladenie nastavení.

    Stvorený na výkon
    Každý povrch a detail je navrhnutý tak, aby zodpovedal prísnym požiadavkám súťažiacich hráčov: Vystužené krúžky s nízkym trením okolo každého palcového pákového ovládača minimalizujú opotrebovanie a umožňujú jemné plynulé ovládanie. Pogumovaný úchop v tvare diamantu dodáva pocit väčšej pevnosti a stability. Vylepšený úchop tiež umožňuje držať ovládač s menším úsilím, takže môžete hrať dlhšie a pohodlnejšie. Povrch horného puzdra je jemný na dotyk a poskytuje luxusný pocit a nešmykľavé ovládanie.

    Technické parametre

    Prevedenie: gamepad

    Typ gamepadu: bezdrôtový

    Požiadavky na systém: možno použiť s konzolami Xbox One a počítač so systémom Windows 7 alebo novším. Použitie s počítačom vyžaduje dodaný kábel USB alebo bezdrôtový adaptér (dostupný cez prázdniny 2015). Ovládače sú k dispozícii na webe xbox.com/xboxone/PC-controller.

    Požiadavky aplikácie Xbox Accessories: k dispozícii na konzolách Xbox One a počítačoch so systémom 10.
    Zvuk: obsahuje funkciu Impulse Trigger a motory spätnej väzby. Ovládanie motorov možno upraviť v aplikácii.

    Hmatová odozva: Obsahuje impulzné spúšte a vibračné motorčeky. Ovládanie motorčekov môžete upraviť v aplikácii.

    Hmotnosť: 348 g (+/- 15 g) pri použití 4 radiacich pák, fasetovaného smerového ovládača, tužkových batérií a štandardných páčok.

    Pripojenie: bezdrôtové alebo káblové pomocou priloženého 2,7 m kábla USB. Prenos dát pomocou kábla USB pripojeného k ovládaču a konzolu / počítaču.

    Batérie: Veľkosti AA. Kompatibilné so súpravou na nabíjanie počas hry ku konzole Xbox (predávajú sa samostatne).

    Možnosť priradenia vstupov:
    Tlačidlá A, B, X a Y, smerový ovládač nahor, nadol, doľava a doprava, ľavé a pravé predné tlačidlá, aktivácia ľavej a pravej spúšte, kliknutie ľavého a pravého palcového pákového ovládača

    Farba: čierny

    Stránky o produkte Microsoft Xbox One Wireless Elite:

    www.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/accessories/controllers/elite-wireless-controller

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    Parametre

    Gaming

    Typ príslušenstva

    herný ovládač - gamepad

    Kompatibilita s PC

    áno

    Kompatibilita s Xbox

    áno

    Pripojenie

    bezdrôtové

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky