INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    XBOX ONE S 500GB + Rocket League+ MFP + 3m gold

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    310854

    PN kód

    ZQ9-00328

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    XBOX ONE S 500GB + Rocket League+ MFP + 3m gold

    Zahrajte si najširšiu ponuku hier na konzolu, ktorá je o 40% menšia, a to vrátane klasických hier z Xboxu 360. Jej veľkosťou sa ale nenechajte oklamať: Xbox One S je doteraz najdokonalejšia verzia našej konzoly - obsahuje integrovaný napájací zdroj

     

    V hrách, ako napríklad Gears of War 4 alebo Forza Horizon 3, zažijete jasnejšie a bohatšie farby. Vďaka väčšiemu kontrastnému pomeru medzi svetlými a tmavými plochami prináša technológia vysokého dynamického rozsahu (HDR) do hier skutočnú vizuálnu hĺbku.

     

    Štandard ?Ultra HD? (HD 4K) prináša vďaka štvornásobnému rozlíšeniu video s vysokým jasom a realistickým podaním. Zo služieb Netflix a Amazon Instant Video môžete streamovať obsah v 4K alebo sledovať filmy z diskov Blu-rayTM v rozlíšení Ultra HD - a to všetko vďaka technológii vysokého dynamického rozsahu s ohromujúcou vernosťou obrazu.2

     

    Nastavte konzolu Xbox One S tak, aby zapínala iné zariadenia - napríklad televíziu, audio/video prijímač alebo káblový či satelitný set-top box. Či chcete hrať hru alebo si pozrieť film, budete sa do toho vďaka integrovanej funkcii IR Blaster môcť pustiť rýchlejšie a zabudnúť na diaľkové ovládanie.

     

    Nový bezdrôtový ovládač pre Xbox ponúkne vyšší komfort podporený elegantnejším a ergonomickejším dizajnom a navyše má aj dvojnásobný dosah. Vďaka protišmykovej povrchovej úprave budete vždy mieriť presne. A s technológiou Bluetooth budete môcť hrať svoje obľúbené hry aj na počítačoch, tabletoch a telefónoch s Windows 10

     

    -         40% menšia konzola s integrovaným zdrojom napájania.

    -         Osemjadrový procesor x86 Vám umožňuje okamžite jednoducho prepínať medzi hrou a obľúbenými aplikáciami súvisiacimi so zábavou.

    -         Funkcia HDMI pass-through Vám umožňuje sledovať televízne vysielanie prostredníctvom konzoly Xbox, čo z prepínania vstupov robí takmer prehistorickú predstavu.

    -         8 GB pamäte RAM a 500GB pevný disk poskytujú dostatok miesta pre Vaše hry, ukážky, filmy, aplikácie, hudbu a omnoho viac.

    -         Možnosť sledovania filmov a hrania hier v 4K Ultra HD rozlíšení.

    -         Pomocou prehrávača diskov Blu-ray môžete sledovať filmy a hrať hry v neuveriteľnom vysokom rozlíšení.

    -         Konzola Xbox One S sa spúšťa okamžite, takže je pripravená vždy, keď ste Vy. Pretože menej času stráveného čakaním znamená viac času stráveného hraním.

    -         Technológia IR Blaster Vám navyše umožní sledovanie filmov a hranie hier bez použitia ovládačov, konzolu si budete môcť nastaviť tak, že automaticky spustí TV, audio/video prijímač, alebo set-top box

     

    Rocket league

    Ovládajte vaše vlastné vysoko lietajúce, silno udierajúce, raketovo poháňané bojové automobily v kritikmi vychválenom futuristickom, športovo-akčnom hite, Rocket League (Collector's Edition)!

     

    Hra Rocket League (Collector's Edition) kombinuje zábavu a horlivosť originálnej hry, plus všetky automobily a bonusový obsah kombinovaný vo vysoko populárnych "Supersonic Fury", "Revenge of the Battle-Cars" a "Chaos Run" DLC baleniach.

     

    Hra Rocket League vybaví hráčov raketovo poháňanými vozidlami, ktorými môžete narážať do lôpt a strieľať úžasné góly, alebo predvádzať epické zákroky naprieč mnohými vysoko detailnými arénami. Za použitia systému s pokročilou fyzikou, ktorý maximalizuje kontrolu jedného proti jednému. Rocket League sa spolieha na objeme a hybnosti, ktoré hráčom dávajú kompletný dojem intuitívnej hry v tejto neuveriteľnej, vysoko oktánovej predstave o futbalovej asociácií.

     

    Fantastický multiplayer, rozdelená obrazovka pre 4 hráčov, 8 hráčov online, hranie o umiestnenie v rebríčkoch.

    Herné módy zahŕňajú exhibíciu, neférový mód a kompletnú offline sezónu.

    Prispôsobte si vaše vozidlá stovkami rôznych predmetov pre viac ako 100 miliárd možných kombinácií!

    Obsahuje "Replay Viewer", prispôsobiteľné ovládanie, zmutované verzie hier (druh lopty, rýchlosť, zvýšená sila, atď.) a omnoho viac!

     

    Minecraft favorites pack

    Minecraft (Xbox One Edition Favorites Pack) obsahuje 7 DLC balení:

     

    Festive Mash-up

    Oslávte sviatočné obdobie s týmto zimným balením, ktoré obsahuje sviatočné textúry, skiny, novú hudbu a sviatočný svet.

     

    Minecraft Fantasy Texture Pack

    Nechajte voľne bežať vašu predstavivosť, presuňte sa do časov, v ktorých boli rytieri hrdinami a rodili sa legendy. Prečo si nevytvoriť vlastné stredoveké impérium?

     

    Minecraft Natural Texture Pack

    Toto pekné balenie s naturálnymi textúrami bolo dizajnové, aby pridalo vášmu svetu viac prírodný vzhľad.

     

    Minecraft City Texture Pack

    Kreatívne textúrové balenie, ideálne pre stavbu budov. Osloboďte vášho vnútorného architekta a tvarujte okolitý svet. Perfektné balenie pre sústredených staviteľov.

     

    Battle & Beasts Skin Pack

    Kvôli popularite sú zvieratá a bojovníci hlavnou črtou tohto balenia. Dúfame, že si užijete úpravu vašich postáv vďaka týmto dodatkom.

     

    Minecraft Battle & Beasts 2 Skin Pack

    Druhý diel balenia Battle & Beasts prináša viac zvierat, viac bojovníkov a dokonca niektoré prekvapivé cicavce! Som Mrož!!

     

    Halo Mash-up

    Spojenie dvoch vynikajúcich Xbox titulov. Balenie zahŕňa nové skiny, textúry, klasickú Halo hudbu a úžasný Halo svet plný ikonických momentov, ktoré čakajú na prebádanie.

     

    Základné parametre

    Osemjadrový procesor AMD Jaguar

    8 GB super-rýchlej DDR3 pamäte RAM

    32 MB ESRAM ultra-rýchlej procesorovej pamäte

    HDD s kapacitou 500GB

     

    Balenie obsahuje

    XBOX ONE S 500GB

    Bezdrôtový ovládač

    Adaptér

    Minecraft favorites pack

    3-mesačný Xbox LIVE GOLD


    Stránky o produkte XBOX ONE S 500GB + Rocket League+ MFP + 3m gold:

    www.microsoft.com/sk-sk/store/b/xbox

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

    tešiť sa môžeš na obrovský svet, množstvo akcie a herné mechaniky, ktoré preslávili prvý diel

    Akcia

     
    Red Dead Redemption 2 (Xbox One)

    žáner akčná, pre Xbox One

    24,00 € 

    s DPH

    20,00 € 

    bez DPH

    Kód: 322767

    skladom 

    Zaradenie produktu

    Notebooky