INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    XSX - Moto GP 21

    XSX - Moto GP 21

    Vypredané

    nové a vylepšené funkcie ako zavedenie penaltového pravidlá v podobe trestnej zákruty
    žáner závodná , pre Xbox OneZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    363119

    PN kód

    8057168502589

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    XSX - Moto GP 21

    Moto GP v tej najlepšej podobe

    Užite si kompletnú sezónu 2021 so všetkými hlavnými oficiálnymi triedami, súpiskami a traťami. Cez 120 oficiálnych pretekárov, 20 oficiálnych okruhov a nové a vylepšené funkcie ako zavedenie penaltového pravidlá v podobe trestnej zákruty. Pripomeňte si históriu a všetky emócie z Moto GP vďaka viac ako 40 historickým pretekárom a ich ikonickým motorkám!

    Vaša kariéra, vaše pravidlá

    Vaša cesta na majstrovstvách začína od manažérskej kariéry. Založte si tím snov, pričom si môžete vybrať z oficiálnych tímov alebo si vytvoriť úplne nový. Potom si vyberte personál zo skúsených profesionálov, ktorí vám budú počas sezóny asistovať. Pomôžu vám robiť kľúčové rozhodnutia - napríklad vám pomôžu zohnať tú najlepšiu zmluvu alebo pochopiť, ktorú časť motocykla by bolo dobré rozvíjať. Dostaňte sa do triedy Moto GP alebo Moto 2 a založte si a spravujte svoj vlastný juniorský tím.

    Myslite rýchlo, jazdite ešte rýchlejšie

    Keď môžete ovládať každý aspekt závodu, záleží na každom vašom rozhodnutí! Sledujte množstvo pohonných hmôt, ktoré natankujete do nádrže, teplotu bŕzd, opotrebenie pneumatík a robte kľúčové rozhodnutia podľa svojho závodného štýlu a podmienok pretekov. Pripravte sa na ten najviac strhujúci závodný zážitok, ale nenechajte sa príliš uniesť: pokiaľ z motorky spadnete, budete sa teraz musieť čo najrýchlejšie zdvihnúť a znova nasadnúť. Počíta sa každá sekunda.

    Vyhrávajte ŠTÝLOVO

    Či už ide o to, ako pretekáte, alebo ako vyzeráte, štýl je v Moto GP 21 kľúčový. Vystúpte z davu a predveďte svoj jedinečný štýl! Prispôsobte si prilbu, kombinézu, nálepky, závodné číslo a farby vďaka 5 neuveriteľným grafickým editorom! Akonáhle budete hotoví, podeľte sa o svoj dizajn s online komunitou alebo si vyskúšajte výtvory ostatných hráčov. A potom vyrazte na trať a ohromte všetkých svojím jazdným štýlom!

    Pripravené na novú generáciu

    Užite si kompletný potenciál Moto GP 21 na konzolách novej generácie. Dynamické rozlíšenie až 4K, 60 FPS, vylepšená kvalita grafiky, rýchlejšie načítanie a vyšší počet online hráčov v závode - to je len niekoľko vylepšení, ktoré vás v novej generácii čakajú!

    Technické parametre


    Typ: Hra
    Platforma: Xbox Series X
    Licencia: Škatuľová
    Žáner: Závodná

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky