INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ZYXEL USG20-VPN

    ZYXEL USG20-VPN

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    285174

    PN kód

    USG20-VPN-EU0101F

    Výrobca
    Záruka

    60 mesiacov

    Popis produktu

    ZYXEL USG20-VPN

    ZyXEL USG20-VPN
    Bezpečnejšie je spoľahlivejšie VPN pripojenie
    Útočníci dnes vďaka rýchlejším procesorom majú oveľa viac možností prelomiť VPN tunely. Tradičné šifrovacie algoritmy používané vo VPN, ako napr. Message Digest 5 (MD5) Secure Hash Algorithm 1 (SHA-1), už nedokážu zabezpečiť bezpečnosť odchádzajúcej komunikácie. VPN firewall ZYXEL podporuje pokročilejšie algoritmus Secure Hash Algorithm 2 (SHA-2) pre najbezpečnejšie VPN pripojenie vo svojej triede profík maximálnu Bezpečnosť obchodnej komunikácie.

    Neobmedzená firemná mobilita
    Na vykonávanie dynamických mobilných operácií v prostredí KDE sa k podnikovej sieti bežne pripájajú Vlastná ZARIADENIE užívateľov (BYOD), ponúkajú VPN firewally neobmedzenú mobilitu vďaka L2TP (Layer-2 Tunneling Protocol) VPN pre mobilné ZARIADENIE. VPN firewall podporuje L2TP VPN na celej rade mobilných zariadenie s operačnými systémami iOS, Android Windows.

    ZYXEL One Network
    Aby sme zákazníkov ušetrili opakovaných úkonov spojených s inštaláciou správou webu, vytvorili sme BOHEMIA ZYXEL One Network, ktorá s zjednodušuje konfiguráciu, riadenie riešenie problému, vďaka čomu sa zákazníci môžu venovať svojim pracovným prioritám.
    ZYXEL One Network predstavuje ľahko použiteľný nástroj pre rýchle nastavenie mieste. ZYXEL Inteligentné Connect sieťovým zariadeniam ZYXEL umožňuje, aby sa vzájomné rozpoznala vedela o sebe, je ďalej zjednodušuje údržbu siete pomôcou vzdialených funkcií na jedno kliknutie, Ako Je Napr. obnova nastaveni z výroby je cyklovanie napájanie. ZyXEL jedna sieť predstavuje nový štandardný integrácie Siete Naprieč celou radou sieťových produktu od switchov, Wi-Fi prístupových bodov až po brány.

    Portál OneSecurity.com
    Vedľa vydávania pravidelných aktualizácií v reakcii na najnovšie bezpečnostné hrozby odporúčania spoločnosť ZYXEL prevádzkuje portál s bezplatnými zdrojmi know-how pre sieťovú bezpečnosť, ktorým podnikom IT oddeleniam pomáha chrániť SVE areáli hotela prevádzku pred bezpečnostnými hrozbami digitálneho veku.
    Vďaka zahrnutie služby OneSecurity.com Do užívateľského rozhranie produktu RAD ZyXEL USG ZyWALL maji pracovníci IT rýchlo k dispozícii informácie o všetkých nových hrozbách odpovede na často kladené otázky, ich môžu tak promptne opravnom termíne prípadnej problémy, lepe zabezpečiť SVE areáli hotela ľahko spravovať bezpečnostné produkty.



    Technická špecifikácia:
    10/100/1000 Mbps RJ-45 ports:
    1 x WAN, 1 x SFP, 4 x LAN / DMZ

    USB ports:
    1

    Console port:
    Yes (RJ-45)

    SSID number:
    8

    Power input:
    12 V DC, 2.0 A max.

    item:
    Dimensions (WxDxH): 216 x 143 x 33
    Weight (kg): 1.04

    Included accessories:
    Power adapter
    RJ45 -RS232 cable for console connection
    Stránky o produkte ZYXEL USG20-VPN:

    www.zyxel.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky