INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    3mk FlexibleGlass Lite 8.3'' pre Valve Steam Deck

    najtenšie hybridné sklo na trhu, bezkonkurenčná hrúbka 0,16 mm
    flexibilné sklo, hrúbka 0,16 mmZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    9,90 €
    8,25 € bez DPH
    Kód tovaru

    406099

    PN kód

    5903108461245

    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    3mk FlexibleGlass Lite 8.3'' pre Valve Steam Deck



    Ultratenké hybridné sklo
    FlexibleGlass Lite je nerozbitné hybridné sklo, ktoré kombinuje pružnosť ochrannej fólie a tvrdosť normálneho skla. Je to ľahká a lacnejšia alternatíva nášho vlajkového výrobku 3mk - hybridného skla FlexibleGlass. Nepraská a je odolné proti poškriabaniu. Posilňuje displej mobilu a tlmí energiu nárazu. Súčasne je prakticky nerozpoznateľné a neviditeľné. Hrúbka iba 0,16 mm. FlexibleGlass Lite je v súčasnosti najtenšie hybridné sklo na trhu.

    Zosilnenie displeja
    Hybridné sklo FlexibleGlass Lite posilňuje odolnosť displeja proti nárazom o 200%. Pružná štruktúra eliminuje nebezpečenstvo prasknutia a drobenia, čím zvyšuje bezpečnosť pri používaní mobilu. Doplnková keramická vrstva zvyšuje odolnosť skla proti poškriabaniu na úroveň 6H. Aký je efekt? Môžete dlhšie používať jediný diskrétny ochranný prvok. FlexibleGlass Lite má poľský výrobkový certifikát, atest hygienického ústavu a značku RoHS. Máte tak istotu, že si kupujete bezpečnú a spoľahlivú ochranu pre svoj mobil - s parametrami potvrdenými v testoch a s doloženým pôvodom.

    Perfektné prispôsobenie
    Zabudnite na bublinky a neúspešné pokusy o nalepenie skla! V balení nájdete spolu s hybridným sklom FlexibleGlass Lite aj polohovacie nálepky Fit-In, s pomocou ktorých rýchlo a presne nalepíte sklo na displej svojho mobilu. Vďaka laserovému obrábaniu je sklo vyrezané presne podľa displeja. Má otvory na reproduktory, objektívy a čidlá. Doplnkovú podporu pri inštalácii poskytuje videonávod. FlexibleGlass Lite si môžete kúpiť vo vyhotoveniach pre väčšinu modelov mobilov Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, Motorola, Realme a ďalšie obľúbené značky.

    Vlastnosti

    FlexibleGlass Lite – Najtenšie hybridné sklo na trhu
    Takmer nezistiteľné - bezkonkurenčná hrúbka 0,16 mm
    Bezpečnosť – zvyšuje odolnosť displeja až od 200%
    Jednoduchá inštalácia – vďaka polohovacím nálepkám Fit-In

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky