INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    AEG LFR73864OC, práčka predom plnená

    AEG LFR73864OC, práčka predom plnená
     
    práčka spredu plnená, energetická trieda (A-G): A, farba biela, 75 dB(A) odstreďovanie ECO program, váha náplne 7 kg, otáčky odstreďovania 1600 ot/min, spotreba vody 42 l na cyklus ECOZobraziť viac

    OČAKÁVAME 10.05.2024

    758,96 €
    632,47 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 44 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    405980

    PN kód

    LFR73864OC

    Výrobca
    AEG
    Záruka

    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Alternatívy pre AEG LFR73864OC

    Popis produktu

    AEG LFR73864OC

    Detaily produktu

    Naparenie namiesto prania je jedným z najlepších spôsobov, ako osviežiť oblečenie, ktoré ešte nepotrebuje úplne vyprať. Práčka 7000 ProSteam® môže na osvieženie odevov použiť parný cyklus, ktorý spotrebuje len 2 l vody na cyklus a je šetrnejší k oblečeniu.
    * Interný test s náplňou 1 kg bielizne, parný program vs. program na jemnú bielizeň.

    OSVIEŽENIE ODEVOV* A MENEJ KRČENIA VĎAKA PARE

    SteamRefresh neutralizuje pachy* a redukuje pokrčenie odevov už za 25 minút. A pokiaľ chcete ešte viac sviežosti, pridajte našu vôňu na bielizeň FreshScent. Bielizeň tak bude svieža ako po vypraní.

    *Externý test preukázal neutralizáciu cigaretového zápachu v rámci cyklu Steam Refresh.

    KAPSULE SA V ZÁSUVKE UNIVERSALDOSE AKTIVUJÚ O 60 % RÝCHLEJŠIE A BEZ ZVYŠKOV. UNIVERSALDOSE SA POSTARÁ O EXTRA EFEKTÍVNE PRANIE PRI RÝCHLYCH PROGRAMOCH A NÍZKYCH TEPLOTÁCH. *

    UniversalDose je patentovaná jedinečná zásuvka navrhnutá na použitie pracích kapsúl PODS®. Kapsule sa v UniversalDose rozpustia vďaka inovatívnemu systému vodných trysiek o 60 % rýchlejšie než pri vložení do bubna. V priebehu hodinového programu tak UniversalDose prináša extra výkon a odstráni škvrny aj pri nízkych teplotách.

    *Interný test, program Bavlna 30 °C, 60 min, porovnanie PODS® v zásuvke UniversalDose vs. PODS® priamo v bubne.

    MIXLOAD 69 MIN PRISPÔSOBÍ PRIGRAMY VEĽKOSTI NÁPLNE A UŠETRÍ VÁM ČAS

    Program MixLoad 69 min upravuje spotrebu energie na základe hmotnosti náplne pri každodennom praní zmiešanej bielizne. Oblečenie vyperie pri 30 °C a už za 69 minút. Optimálny výkon a vynikajúce výsledky prania.

    NOVÁ GENERÁCIA PRANIA S MY AEG CARE

    Pomocou aplikácie My AEG Care môžete prispôsobiť nastavenia a získať inteligentné tipy a návrhy. Prispôsobte si pracie cykly a pošlite do spotrebiča pokyny, aby sa prispôsobil vašim potrebám a zvykom. Inteligentná a jednoduchá starostlivosť prostredníctvom smartfónu.

    PRECISEWASH ŠETRÍ AŽ 40 % ČASU, VODY A ENERGIE* VĎAKA OPTIMALIZÁCII KAŽDEJ NÁPLNE BIELIZNE

    PreciseWash automaticky prispôsobí spotrebu energie a nastavenia podľa veľkosti náplne. Získate tak programy na mieru pri praní menšieho množstva bielizne s nižšou spotrebou energie, vody a času o 40 %.*

    *Interný test úspory času, vody a energie v prípade použitia cyklu na bavlnu optimalizovaného technológiou PreciseWash pri 30 °C s náplňou 1 kg v porovnaní s maximálnou náplňou.


    Parametre

    Datum dodania D/O

    2024-05-10 00:00:00

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda A-G

    A

    Farba

    biela

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    75 dB

    Váha náplne

    7 kg

    Maximálne otáčky

    1600 ot/min

    Spotreba vody

    Spotreba vody pri programe ECO na cyklus v litroch od 1.3.2021 Spotreba vody „X“ litrov za rok, vypočítaná na základe 280 štandardných umývacích cyklov. Skutočná spotreba energie bude závisieť od toho, ako sa bude spotrebič používať. - norma platna do 28.2.2021
    42 l/cyklus

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky