INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Aeotec Smart Home Hub

    riadiaca jednotka, Zigbee, Z-Wave, WiFiZobraziť viac

    skladom 

    108,80 €
    (ušetrite 2,00€)
    106,80 €
    89,00 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 6 €
    Kód tovaru

    424935

    PN kód

    AEO-GP-AEOHUBV3EU-915

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Aeotec Smart Home Hub

    Aeotec Smart Home Hub - Works as a SmartThings Hub spája všetky vaše inteligentné zariadenia navzájom, cloud SmartThings a mobilnú aplikáciu SmartThings. Jednou zo vzrušujúcich nových funkcií aplikácie SmartThings je Smart Home Monitor - integrované riešenie na monitorovanie domácnosti. Inteligentný domáci monitor vám umožňuje prijímať výstrahy a podniknúť kroky, keď SmartThings zistí nechcené vstupy alebo pohyby, dym alebo oheň, úniky vody alebo inú dôležitú činnosť.

    Táto nová generácia Hubu Aeotec Smart Home Hub - Works as a SmartThings Hub je tiež inteligentnejšia ako kedykoľvek predtým a ponúka väčšie pohodlie a spoľahlivosť pre používateľa.

    Hub vyžaduje káblové pripojenie Ethernet a napájanie. Pripojenie Hubu k ethernetovému routeru a sieťovej zásuvke by malo byť jedným z prvých krokov pri zapájaní Hub-u SmartThings. Ethernetové pripojenie umožňuje Hubu komunikovať s aplikáciou SmartThings, cloudom SmartThings a podporovanými zariadeniami, ktoré namiesto ZigBee alebo Z-Wave spoliehajú na pripojenia IP alebo cloud-to-cloud.

    Hub obsahuje rádio ZigBee (2.4 GHz), rádio Z-Wave (868 MHz) a WiFi. Tieto protokoly umožňujú Hubu komunikovať s vašimi ZigBee, Z-Wave a WiFi zariadeniami.

    Okrem  bezdrôtových senzorov SmartThings môžete prostredníctvom Hubu SmartThings Hub a aplikácie ovládať aj stovky pripojených zariadení od iných značiek - to všetko je ľahko viditeľné prostredníctvom stále sa rozširujúceho zoznamu kompatibilných produktov našej aplikácii SmartThings.

    Požiadavky:

    Vyžaduje internetový router Wi-Fi s dostupným portom Ethernet a bezplatnú aplikáciu SmartThings pre Android (6.0 alebo novšia) alebo iOS (11.0 alebo novšia).

    Technické parametre

    Komunikačný protokol: Zigbee, Z-Wave a WiFi
    Dosah: 15 - 40 metrov v závislosti od konštrukcie vášho domu
    Napájanie: Napájací adaptér
    Rozmery: 127 x 29 x 126 mm
    Prevádzková teplota: 0-40°C
    Hmotnosť: 156.8 gramov
    Farba: Biela

    Obsah balenia
    Aeotec Smart Home Hub - Works as a SmartThings Hub
    Ethernetový kábel a napájanie
    Sprievodca rýchlym spustením a sprievodca bezpečnosťou a ochranou zdravia
    Aeotec je popredným inovátorom v oblasti inteligentných domov, špecializujúcim sa na napájanie inteligentných domov s bezproblémovou integráciou SmartThings. Táto nemecká značka, ktorá bola založená v Silicon Valley v roku 2006, sa zameriava na automatizáciu priestorov, v ktorých pracujeme, odpočívame a hrajeme. Aeotec vytvára produkty pre popredné ekosystémy inteligentných domov, ako sú SmartThings, Z-Wave, Zigbee a Matter.

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Smart technológia

    áno

    WiFi

    áno

    Z-Wave

    áno

    ZigBee

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky