INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Assetto Corsa, pre Xbox

     

    elektronická

    -12%

    zľava
    hra, elektronická licencia, žáner závodná, pre Xbox OneZobraziť viac

    skladom 

    31,85 €
    (ušetrite 3,70€)
    28,15 €
    23,46 € bez DPH
    Kód tovaru

    403312

    PN kód

    G3Q-01399

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Upozornenie:

    Elektronická verzia (nie fyzická kópia), vrátenie nie je možné.

    Assetto Corsa

    PRETEKOVÝ SIMULÁTOR NOVEJ GENERÁCIE

    Assetto Corsa obsahuje pokročilý grafický engine DirectX 11, ktorý vytvára pohlcujúce prostredie, dynamické osvetlenie a realistické materiály a povrchy. Pokročilý fyzikálny engine je navrhnutý tak, aby poskytoval veľmi realistický zážitok z jazdy, vrátane funkcií a aspektov skutočných áut, ktoré ste nikdy nevideli na žiadnom inom pretekárskom simulátore, ako sú prasknuté miesta na pneumatikách, tepelné cykly vrátane zrnitosti a pľuzgierov, veľmi pokročilá aerodynamická simulácia s aktívnym pohyblivým aerodynamické časti riadené v reálnom čase pomocou telemetrických vstupných kanálov, hybridné systémy s kermi a simuláciou rekuperácie energie.

    Extrémne podrobné s možnosťami pre jedného hráča a pre viacerých hráčov, exkluzívne licencované autá reprodukované s najlepšou možnou presnosťou, vďaka oficiálnej spolupráci výrobcov automobilov.
    ASSETTO CORSA bola vyvinutá v kancelárii výskumu a vývoja KUNOS Simulazioni, ktorá sa nachádza priamo na medzinárodnom pretekárskom okruhu vo Vallelunga, čo umožňuje tímu vyvíjať hru v spolupráci so skutočnými pretekárskymi jazdcami a pretekárskymi tímami.

    LEGENDÁRNE TRASY

    Obvody boli vyvinuté pomocou technológie laserového skenovania, aby sa zaručila najvyššia možná úroveň presnosti pri reprodukcii prostredia skutočných motoristických pretekov.

    Monza, Silverstone, Imola, Mugello, Spa, Brands Hatch a mnoho ďalších tratí, vrátane historickej reprodukcie Monzy, ktorá opäť oživuje legendárnu Sopraelevatu, vysokorýchlostný ovál, kde sa do roku 1961 usporadúvali preteky.

    EXKLUZÍVNE AUTÁ

    Fyzikálny engine Assetto Corsa je úplne nový, využíva praktické znalosti získané z úzkej spolupráce s elitou motoristického športu s cieľom vytvoriť čo najlepšiu presnosť fyziky a hmatateľnosti.
    Fyzikálny engine, ako je tento, vyžaduje použitie s oficiálne licencovaným obsahom: Abarth, Audi, BMW, Classic Team Lotus, Ferrari, KTM, Lamborghini, Lotus cars, McLaren, Mercedes, Scuderia Glickenhaus, Pagani, Porsche, Tatuus a mnoho ďalších!

    HARDVÉROVÁ KOMPATIBILITA

    Užite si ASSETTO CORSA pomocou akéhokoľvek herného zariadenia: klávesnice, joypadu, joysticku, volantov vrátane akéhokoľvek profesionálneho zariadenia a najbežnejších pohybových systémov.
    ASSETTO CORSA je tiež kompatibilný a pripravený pre Oculus a OpenVR/VIVE, trojitý monitor, Track IR a 3D VISION.

    HRANIE A VLASTNOSTI

    Assetto Corsa obsahuje režim kariéry, zoznam špeciálnych a jedinečných udalostí a výziev, ako aj plne prispôsobiteľné režimy pre jedného hráča a pre viacerých hráčov s rýchlymi pretekmi, prispôsobenými šampionátmi, pretekárskymi víkendmi vrátane voľných tréningov, kvalifikácií a pretekov. Drag race, driftové výzvy a oveľa viac! Štyri profily asistencie pri riadení (hráč, pretekár, profesionál plus plne prispôsobiteľný profil) umožňujú akémukoľvek hráčovi vychutnať si simuláciu na požadovanej úrovni.
    Pokročilé možnosti nastavenia a telemetrie pre analýzu údajov; dynamická simulácia gumy pneumatiky uloženej na trati v závislosti od kôl vozidla; nastaviteľný režim denného času s polohou slnka vypočítanou v reálnom čase v závislosti od zemepisných súradníc trasy a krivky slnka podľa času a dátumu, aby ste získali rovnaké svetelné podmienky ako na skutočných tratiach!

    MODDING A PRISPÔSOBENIE

    Assetto Corsa umožní značné prispôsobenie a úpravy s cieľom uspokojiť očakávania profesionálnych simracerov, hráčov, ktorí uprednostňujú progresívnejší prístup k zážitku z jazdy, a fanúšikov, ktorí len radi reprodukujú a zdieľajú svoje autá a trate, využívajúc to isté. editačné nástroje vyvinuté a používané vývojármi hry.

    Technické parametre

    Typ: elektronická
    Kompatibilita: Xbox One
    Žáner: závodná
     


    Parametre

    Akcia

    ESD

    Gaming

    Typ obsahu

    hra

    Typ licencie

    elektronická

    Žáner hry

    závodná

    Určenie hry

    pre Xbox One

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky