INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ASUS ROG Destrier Ergo, herné kreslo, čierne

    herné kreslo, dizajn inšpirovaný kyborgmi, vylepšená redukcia hluku, prémiové materiályZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    836,00 €
    696,67 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 48 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    398347

    PN kód

    90GC0120-MSG010

    Výrobca
    Porovnať

    Popis produktu

    ASUS ROG Destrier Ergo

    Herné kreslo ROG Destrier Ergo Gaming Chair s futuristickou kyborgskou estetikou, všestranným nastavením sedadla pre dokonalé držanie tela, režimom podpory mobilného herného ramena a akustickým panelom pre menej rozptýlenia a pohlcujúcejší herný zážitok.
    • Dizajn inšpirovaný Cyborgom: Exoskeletálny dizajn pridáva futuristický štýl akémukoľvek hernému nastaveniu.
    • Perfektné prispôsobenie: Extrémna nastaviteľnosť zaisťuje najlepšiu možnú podporu a pohodlie pre hranie hier a ďalšie.
    • Vyrobené pre mobilné hranie: Špeciálny režim zdvihne opierky rúk až o 14 cm, aby zdvihol ruky do ideálnej polohy pre mobilné hranie; Navyše, opierky rúk možno otáčať o 360°.
    • Menej hluku, hlbšie ponorenie: Herné kreslo ROG Destrier Ergo Gaming Chair s futuristickou kyborgskou estetikou, všestranným nastavením sedadla pre dokonalé držanie tela, režim podpory mobilného herného ramena a akustický panel pre menej rozptýlenia a hlbšie ponorenie do hry.
    • Vyrobené z prvotriednych materiálov: Vyrobené so silným hliníkovým rámom, priedušnou sieťovinou a pohodlnou PU penou, ktorá poskytuje vynikajúcu podporu a pohodlie.

    Kryje vám chrbát

    Kreslo ROG Destrier Ergo Gaming Chair je navrhnuté podľa futuristickej estetiky kyborga s výnimočnou úrovňou prispôsobiteľnosti, aby sa zabezpečilo maximálne pohodlie počas hry. Vyznačuje sa opierkou hlavy a luxusne čalúnenými lakťovými opierkami, ktoré majú špeciálny režim elevácie práve pre mobilné hranie. K dispozícii je dokonca aj odnímateľný akustický panel, ktorý vás chráni pred rušivými vplyvmi, aby ste sa mohli ponoriť do hry. Vytiahnite herné kreslo Destrier Ergo a pripravte sa na zápas!

    Dizajn inšpirovaný kyborgmi

    Herné kreslo ROG Destrier Ergo Gaming Chair nasmeruje vzhľad kybernetického exoskeletu a dodá každému hernému nastaveniu futuristickú výhodu. S ROG Destrier Gaming Chair vytvorili dizajnéri ROG dokonalé herné príslušenstvo, ktoré prijalo a spojilo podstatu e-športu a používateľskej ergonómie. Po mnohých prototypoch vytlačených na 3D sa dizajnéri dostali ku konečnej podobe hernej stoličky ROG Destrier Gaming Chair, doplnenej o priedušnú sieťovinu a tvarované PU opierky rúk pre výnimočné, dlhodobé pohodlie počas hrania maratónov. Navyše vyhovuje takmer akémukoľvek tvaru alebo veľkosti tela vďaka výškovo nastaviteľným lakťovým opierkam, bedrovej opierke spolu so sklonom sedadla a nastavením hĺbky.

    Perfektné sedenie

    Herné kreslo ROG Destrier Ergo Gaming Chair je mimoriadne nastaviteľné, takže každý jeho aspekt sa dokonale prispôsobí vášmu telu. Opierka hlavy ponúka obojsmerné nastavenie s vertikálnym rozsahom 12 cm a hĺbkou 6 cm. Bedrová opierka má vertikálny rozsah 7 cm a hĺbku 2 cm. Výška a hĺbka sedadla, ako aj sklon operadla sa dajú ľahko nastaviť tak, aby podporovali rôzne výšky a postavy. Lakťové opierky sa dajú otáčať o celých 360° a majú výškové nastavenie až o 14 cm.

    Ideálne pre mobilný gaming

    Špeciálny režim navrhnutý špeciálne pre mobilné hranie umožňuje zdvihnúť lakťovú opierku až o 14 cm, čím zdvihnete ruky do ideálnej výšky pre hranie z ruky – zatiaľ čo 360° rotácia umožňuje nekonečné jemné dolaďovanie pre celkové pohodlie.

    Vylepšená redukcia hluku a hlbšie ponorenie

    Odnímateľný akustický panel blokuje rozptýlenie zo strán pre hlbšie ponorenie do hry.

    Prémiové materiály

    Herná stolička ROG Destrier Ergo Gaming Chair je navrhnutá pre pevnosť aj pohodlie, s pevným hliníkovým rámom, priedušnou sieťovanou kolískou a mäkkým polstrovaním z PU peny – to všetko prispieva k neuveriteľnému celkovému vzhľadu a dojmu.

    Technické parametre:

    Štýl/Typ: Herné kreslo Ergo
    Farba: čierna

    Rozmery:
    Stolička: Š720 mm x H 840 mm x V 1340-1440 mm
    Sedlo: Š570 mm x H 500 mm

    Hmotnosť:
    Celková hmotnosť: 30,95 kg
    Čistá hmotnosť: 24,65 kg
    Maximálne zaťaženie: 150 kg (330 libier)

    Nastaviteľné položky
    Lakťová opierka: Áno, vertikálne nastavenie 14 cm
    Bedrová časť: Áno, 7 cm vertikálne + 1 cm nastavenie hĺbky

    Typ lakťovej opierky: 3D s úplnou rotáciou o 360°
    Nastaviteľný uhol
    Opierka hlavy, lakťová opierka, akustický panel, uhol a napnutie operadla, posun sedadla a výška.

    Rozsah naklonenia: 90 - 135, 4 uhly uzamknuté
    Zámok na dlaždice: Áno
    Základňa: 5-hviezdičkový základ z hliníkovej zliatiny
    Koleso: 75 mm PU kolieska
    Plynový výťah: 4. trieda


    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky