INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Baseus Bowie MZ10 Bluetooth slúchadlá, čierna

     

    -18%

    zľava
    slúchadlá, do uší - štuplové, domáce, s mikrofónom, bluetoothZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    39,00 €
    (ušetrite 7,10€)
    31,90 €
    26,58 € bez DPH
    Kód tovaru

    409754

    PN kód

    NGTW340001

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Baseus Bowie MZ10 Bluetooth slúchadlá

    Popis produktu
    Chcete zažiť svoje obľúbené skladby v úplne novej verzii? Vďaka Baseus MZ10 to bude možné! Tieto slúchadlá vám poskytnú vynikajúci zvuk, vďaka ktorému sa stratíte vo svojej milovanej hudbe. Spoľahlivá technológia Bluetooth 5.2 navyše zaručuje stabilné a bezproblémové pripojenie až do vzdialenosti 10 metrov! Okrem toho vám 4 mikrofóny umožnia voľne telefonovať a vďaka špeciálnej aplikácii je ovládanie jednoduché. S Baseus vás už nič nebude obmedzovať!


    2 režimy prevádzky
    Slúchadlá Baseus majú 2 režimy prevádzky, aby ste si ich mohli prispôsobiť podľa svojich potrieb. Prvý - režim potlačenia hluku - vám umožní stratiť sa vo vašich obľúbených skladbách, pretože ľahko znižuje vonkajšie zvuky. Chcete však počuť, čo sa deje okolo vás? Zvoľte režim priehľadnosti, aby ste už nezmeškali dôležitý oznam na letisku alebo železničnej stanici.


    Stvorený na rozprávanie
    Baseus MZ10 sú vybavené 4 mikrofónmi, takže môžete ľubovoľne telefonovať. Navyše minimalizujú vonkajšie zvuky a zaisťujú, že váš volajúci bude vždy počuť každé slovo, ktoré poviete.


    Bezdrôtové pripojenie
    To, čo odlišuje slúchadlá Baseus, je najnovšia technológia Bluetooth 5.2, ktorá zaručuje stabilné a bezdrôtové pripojenie na vzdialenosť až 10 metrov. Ba čo viac, poskytne vynikajúce a hlboké basy, ako aj čisté a jemné vokály. S Baseus si svoje obľúbené pesničky zamilujete znova!


    Herný zážitok
    Ste vášnivý hráč? Hľadáte to správne vybavenie pre vás? Slúchadlá Baseus budú perfektnou voľbou! Sú vybavené technológiou DCLL a poskytujú ultranízku latenciu 0,06 sekundy. Vďaka tomu je audio-vizuálna synchronizácia na vynikajúcej úrovni! Nasaďte si slúchadlá a vyhrajte ďalšie hry.


    Pohodlie pri používaní
    Slúchadlá Baseus sú navrhnuté s ohľadom na pohodlie. Automaticky sa pripoja k vami zvolenému zariadeniu hneď, ako ich vyberiete z puzdra. A čo viac, keď si ich vložíte do uší, hudba sa hneď spustí. Baseus vám poskytne jedinečný používateľský zážitok!


    Jednoduché použitie
    Baseus tiež poskytuje jednoduché použitie. Slúchadlá môžete ľubovoľne prepínať medzi 2 zariadeniami, takže nikdy nezmeškáte nič vzrušujúce! Slúchadlá sú navyše vybavené multifunkčným ovládacím panelom, ktorý vám okrem iného umožňuje zapnúť alebo vypnúť hudbu, pretáčať späť, prijímať hovory alebo spustiť hlasového asistenta. Od dnešného dňa môžete ovládať svoje zariadenie len niekoľkými kliknutiami!


    Ešte viac možností
    Špeciálna aplikácia Baseus vám dáva ešte viac možností. S jeho pomocou môžete okrem iného lokalizovať svoje slúchadlá, vidieť skutočný stav batérie, prepínať režimy alebo meniť nastavenia tlačidiel. Nainštalujte si ho do telefónu a získajte ďalšie možnosti!


    Dlhá pracovná doba
    Slúchadlá Baseus sú vybavené veľkou nabíjateľnou batériou, ktorá poskytuje dlhý pracovný čas. Na jedno nabitie vám vydržia slúžiť až 4,5 hodiny, no s nabíjacím puzdrom môžete túto dobu predĺžiť až na 20 hodín. Týmto spôsobom si môžete vychutnať hudbu bez prerušení, dokonca aj počas dlhej cesty!

    Technické parametre

    Typ použitia
    Bluetooth slúchadlá


    Ďalšie vlastnosti
    Materiál ABS + PC
    Hmotnosť cca. 40,8 g
    Bluetooth verzia 5.2
    Prevádzková vzdialenosť 10 m
    Doba prevádzky 4,5 h (bez puzdra); 20 h (s puzdrom)
    Nabíjateľná batéria 35 mAh/0,135 Wh (slúchadlá); 400 mAh/1,48 Wh (nabíjacie puzdro)
    Nabíjacie rozhranie Typ-c
    Doba nabíjania cca. 1,5 hod
    Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz


    Farba: biela

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Prevedenie

    do uší - štuplové

    Odporúčané použitie

    domáce

    S mikrofónom

    s mikrofónom

    Vlastnosti mikrofónu

    zabudovaný

    Pripojenie

    bluetooth

    Bezdrôtový dosah

    do 10m

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie1

    100%
    (1x)
    Recenzie Baseus Bowie MZ10 Bluetooth slúchadlá sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 100%

    Peter, Kalinkovo

    Pridané: 27.1.2024

    100%
      Notebooky