INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Beurer FT 09 white, osobný teplomer

     

    -10%

    zľava
    vodoodolnosť teplomeru zaručí, že sa prístroj nepokazí a ukáže vám vždy presne nameranú hodnotu
    teplomer osobný, veľký trojčíselný displej, presnosť merania na 0,1 °C, rozsah od 32 do 42,9 °C, zvukový signál konca merania, automatické vypnutieZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    6,76 €
    (ušetrite 0,66€)
    6,10 €
    5,08 € bez DPH
    Kód tovaru

    354369

    PN kód

    FT 09

    Výrobca
    Záruka

    60 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre Beurer FT 09 white

    Popis produktu

    Beurer FT 09 white

    Teplomer nesmie chýbať v žiadnej lekárničke. Choroby bývajú ošemetné a nikdy presne neviete, či je lepšie skúsiť to doma vyležať alebo radšej zájsť za lekárom. Vyššie teploty vám rozhodovanie môžu uľahčiť.
    Predovšetkým u detí je horúčka potenciálne veľmi nebezpečná. Majte vždy prehľad o tom, akú teplotu vaše dieťa má. Zmerajte ju rýchlo a bezbolestne pomocou digitálneho teplomeru od spoločnosti Beurer. Za priaznivú cenu získate pomôcku, ktorú doma oceníte pri nejednej príležitosti.

    Vodoodolný a hygienický

    Vodoodolnosť teplomeru zaručí, že sa prístroj nepokazí a ukáže vám vždy presne nameranú hodnotu od 32 do 42,9 °C aj v prípadoch, keď sa nadmerne potíte. Po skončení merania ho jednoducho opláchnite pod prúdom vody, aby ste z neho odstránili baktérie a bacily a nenakazili s nimi ostatných členov rodiny.
    Teplomer sa automaticky vypína. Nemusíte sa báť, že by sa vybila batéria a vy ste ho nemali po ruke, keď ho najviac potrebujete. Žiadnu pravidelnú výmenu nemusíte riešiť. Batéria vydrží funkčná dlhé mesiace a kedykoľvek ju bude potrebné vymeniť, indikátor na displeji teplomera vás na to upozorní.
    Stránky o produkte Beurer FT 09 white:

    www.beurer.com/web/gb/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky