INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Canon PowerShot SX60 HS čierny

    Vypredané

    fotoaparát so všestranným využitím
    Canon PowerShot SX60 HS, čierny - 16MP, 65x zoom, 21-1365mm, 3"LCDZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    216093

    PN kód

    9543B002

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Canon PowerShot SX60 HS čierny

    Vlastnosti
    - Objavte vzdialenej detaily vďaka 65 × zoomu
    - Je rýchly a flexibilný, takže vždy získate snímku, aký chcete
    - Dôraz na veľký zoom a pohodlie
    - Užite si ostré snímky a plynulé filmy Full HD - vo dne aj v noci
    - Snímajte na diaľku a zdieľajte pomocou Wi-Fi a NFC
    - Fotografujte ďaleko a široko

    Zachyťte nádherné zábery. Vďaka 65 × zoomu a 21mm ultraširokoúhlému objektívu môžete snímať čokoľvek od detailných snímok prírody z veľkej vzdialenosti po fotografie krajiny.

    Ľahké udržanie objektu v zábere
    Udržať vzdialené objekty v zábere pri veľkom zoome je teraz jednoduché. Stačí jednoducho stlačiť tlačidlo a asistenčné oblasť zoomu rýchlo záber oddiali, umožní vám objekt nájsť a po uvoľnení tlačidla danú scénu opäť priblíži. Vylepšený režim Auto oddiali záber, akonáhle sa objekt dostane mimo neho, a pomôže vám zachovať vopred nastavené proporcie objektu.

    Stabilný, pohodlné fotografovanie
    Pri konštruovaní fotoaparátu bol kladený dôraz na pohodlie. Vďaka prepracovanému ergonomickému gripu tak môžete i pri veľkom zoome fotografovať stabilnejšie a robiť snímky pohodlne po dlhšiu dobu. Elektronický hľadáčik ponúka ovládanie v štýle zrkadlovky a umožňuje prezeranie aj vo veľmi jasných podmienkach. Ultrazvukový motorček (USM) zaisťuje rýchle, tiché ostrenie i priblíženia.

    Vynikajúca kvalita v každom svetle
    Vaše denné i nočné fotografie budú na nerozoznanie od skutočnosti. Systém Canon HS System, procesor DIGIC 6 a 16,1 Mpix snímač CMOS poskytujú úžasnú kvalitu snímok aj pri slabom osvetlení. Je tak ľahké zachytiť skutočnú atmosféru okamihu bez použitia blesku a statívu.

    Ostré výsledky v každej situácii
    Vďaka optickému stabilizátoru obrazu sa už nebudete musieť báť, že vaše snímky zničí roztrasený fotoaparát. Fotoaparát sa automaticky prispôsobí a zaistí ostré, detailné snímky, aj keď fotografujete pri plnom zoome alebo slabom osvetlení z ruky. Filmy budú úžasne stabilný zásluhou vylepšeného Dynamického IS pre 5 os.

    Zachyťte každý okamih
    Život len uteká. S týmto fotoaparátom s rýchlym súvislým snímaním nepromeškátežádný vzácny okamih a zachytíte neuveriteľne rýchlu akciu.

    Nádherné fotografie s ľahkosťou
    Snímajte ľahko skvelé fotografie či filmy s režimom Smart Auto. Vychutnajte si filmový súhrn HD (720p) všetkých snímok dňa s režimom Hybrid Auto.

    Realistická videá na dosah ruky
    Snímanie filmov je jednoduché. Stačí jediné stlačenie tlačidla a môžete snímať plynulé filmy Full HD 60p s čistým stereofónnym zvukom vďaka tichému ovládanie a ostrenie. Tiež možno pripevniť externý mikrofón a ručne ovládať úroveň zvuku na fotoaparáte pre lepšiu flexibilitu.

    Získajte kontrolu
    Preskúmajte svoje kreatívne schopnosti. Snímajte fotografie a filmy s plným riadením expozície. Vďaka formátu RAW a príslušenstva systému EOS sa vám otvorí svet nových možností.

    Pripojenie pomocou Wi-Fi
    Užite si slobodu siete Wi-Fi. Posielajte snímky a filmy do sociálnych sietí priamo z fotoaparátu. Alebo je prenášajte do smartphonu či tabletu pomocou tlačidla pripojenia mobilného zariadenia a NFC. Použite aplikáciu Canon CameraWindow k diaľkovému ovládaniu fotoaparátu zo smartphonu a vyskúšajte pohodlné zálohovanie do PC a cloudu pomocou synchronizácie snímok.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky