INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Čiastočne zostavená prusa XL

    Čiastočne zostavená prusa XL
     
    rozširiteľný počet extrúderov až na 5

    aktuálne nedostupné

    2 000,00 €
    1 666,67 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 115 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    422408

    PN kód

    PRI-XL-CP

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre Čiastočne zostavená prusa XL

    Popis produktu

    Čiastočne zostavená prusa XL

    Original Prusa XL

    Original Prusa XL je poháňaná najnovšou embedovanou 32-bitovou platformou s podporou ultra-rýchlej tlače vďaka natívnej implementácii technológií Input Shaper a Pressure Advance. V kombinácii s Nextruderom (extruder novej generácie) a zabudovaným senzorom Loadcell dokáže XL automaticky skalibrovať vzdialenosť medzi tryskou a podložkou s mikroskopickou presnosťou - na základe toho je potom tlačiareň v ľubovoľnej konfigurácii schopná vytvoriť vždy úplne rovnomernú prvú vrstvu bez dodatočného ladenia. XL je samozrejme plne kompatibilný s Prusa Connect, ale je možné ju bez akýchkoľvek obmedzení prevádzkovať aj v offline režime.

    Menič nástrojov, toolchanger, je tým, čím sa Original Prusa XL odlišuje od zvyšku CoreXY 3D tlačiarní. Umožňuje inštaláciu až piatich nástrojových hláv (extruderov), medzi ktorými dochádza k automatickému prepínaniu v priebehu okamihu. Môžete tak ľahko zaviesť päť rôznych materiálov a využívať rôzne kombinácie plastov - jedná sa o skutočne multi-materiálovú tlač. PLA a FLEX v jednej tlači? PETG objekt s PLA podperami? Nie je problém! Original Prusa XL sa postará o skvele vyzerajúce výtlačky - a vďaka Input Shaperu aj neskutočne rýchlo!

    Aby sme ďalej zvýšili kvalitu a spoľahlivosť tlače, vybavili sme XL modulárnou segmentovou vyhrievanou podložkou. Podložka je zložená zo 16 individuálne riadených dlaždíc, ktoré sú navrhnuté tak, aby dokázali kompenzovať teplotnú deformáciu - u tlačiarní s jednou veľkou vyhrievanou podložkou väčšinou dochádza k prehnutiu podložky vplyvom teplotnej deformácie, čo zhoršuje kvalitu prvej vrstvy. XL má dilatačné škáry medzi jednotlivými dlaždicami a špeciálnu softvérovú optimalizáciu, aby tomuto efektu zamedzila. Výmenné tlačové pláty vám potom umožnia ľahko vybrať najlepší typ povrchu pre zvolený tlačový materiál. Potom už stačí len plech zobrať, ohnúť a výtlačok jednoducho odskočí.

    Stránky o produkte Čiastočne zostavená prusa XL:

    www.prusa3d.com/cs/produkt/original-prusa-xl-2/#downloads

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky