INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    D-Link DHP-W611AV/E, PowerLine a extender

    D-Link DHP-W611AV/E, PowerLine a extender

    Vypredané

    1000 MB/sZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    282884

    PN kód

    DHP-W611AV/E

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    D-Link DHP-W611AV/E

    S týmto kitom Powerline D-Link si môžete užívať svoju vysokorýchlostná sieť naprieč celým domom. Zariadenie podporuje najnovšie technológie pre bezdrôtový prenos a ponúka gigabajtovej porty. Zariadenie sa umiestňujú do elektrických zásuviek na 230 V. Prenosová rýchlosť na Wi-Fi, môže nadobúdať hodnoty atakujúci priečku 867 MB / s. Vlastnosti Plug & Play Prenosová rýchlosť 1000Mbit / s Zariadenie pripravené na IPv6 128bitové AES šifrovanie Balenie obsahuje 2 moduly Úsporný šetrný režim WiFi Extender s rýchlosťou až 1200 Mbps

    V jednoduchosti je sila

    K inštalácii zariadenia do vášho domu nepotrebujete žiadne náradie, je potrebné ich dobre rozmiestniť do elektrických zásuviek a pripojiť k routeru. Celý proces od vybalení z krabice vám nezaberie viac ako 10 minút.

    Rýchlosť a výkon

    Vďaka použitej technológii môžete streamovať filmy až v rozlíšení 4K a sťahovať veľké súbory za krátky čas. Gigabajtový Ethernet je vhodný ako na sledovanie filmov cez internet, tak na hranie Real-Time Online hier. Celý systém disponuje šifrovaním typu AES, ktoré zabezpečí vaše pripojenie, vy sa tak ničoho nemusíte obávať a plne si využívať rýchlosť a stabilitu v každej izbe vášho domu či bytu.

    Stránky o produkte D-Link DHP-W611AV/E:

    www.dlink.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky