INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    D-Link DSL-321B

    D-Link DSL-321B

    Vypredané

    LAN router, 4x LAN, 100 Mb/s LANZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    023396

    PN kód

    DSL-321B

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    D-Link DSL-321B

    Product Highlights Vhodný pre siete všetkých hlavných poskytovateľov internetových služieb (ISP): zabudovaná rozsiahla databáza európskych ISP Filtrovanie webových stránok pre rodičovskú kontrolu Puzdro v modernom čiernostriebornom štýle Funkcia Quality of Service (QoS) pre riadenie priority prenosov Inštalácia a spustenie v priebehu niekoľkých minút pomocou sprievodcu D-Link DCC ADSL2 + ethernetový modem DSL-321B je vysokorýchlostný širokopásmový modem pre použitie v domácnosti alebo kancelárii. Podporuje najnovší štandard ADSL2 + a poskytuje rýchlosti až 24 Mb / s pre sťahovanie dát (downstream) a 2 Mb / s pre odosielanie dát (upstream).

    Súčasné používanie telefónu a internetu

    Technológia ADSL vám umožňuje telefonovať a zároveň surfovať po Internete. Pripojenie je nepretržité, takže môžete kedykoľvek prečítať webové stránky alebo e-maily. Nebude vás zdržiavať žiadne vytáčanie čísla pre internetové pripojenie alebo čakanie na uvoľnenie linky.

    Skonštruovaný pre použitie s jedným počítačom

    Modem obsahuje jeden ADSL port pre pripojenie k telefónnej linke a jeden ethernetový port pre pripojenie k počítaču. Na rozdiel od USB modelov nie je potrebné inštalovať žiadne ovládače. Pomocou niektorého z našich širokopásmových smerovačov (routerov) môže zdieľať jedno pripojenie k Internetu aj viac počítačov.

    Vysokorýchlostné širokopásmové pripojenie s funkciou Quality of Service (QoS)

    Modem zaisťuje nielen okamžitú konektivitu, ale umožňuje tiež pracovať s Internetom veľmi vysokou rýchlosťou. Zariadenie dokonca rozpozná dáta citlivé na oneskorenie, ako sú prenosy videa alebo graficky náročné internetové hry, a dáva im vyššiu prioritu, čo umožňuje plynulé fungovanie a rýchlu odozvu aplikácií.

    Bezpečnosť internetu

    Na rozdiel od USB modelov vás tento modem neponechá bez ochrany. Má vstavaný účinný firewall, ktorý odoláva útokom typu Denial of Service (DoS) a chráni váš počítač pred prienikom hackerov. Silná rodičovská kontrola vám umožňuje blokovať určité webové adresy a zabrániť používateľom v prezeraní nevhodného obsahu. Kontrolu je možné nastaviť pre určitý časový úsek dňa (časový rozvrh). Modem podporuje tiež funkciu VPN pass-through, aby ste sa mohli bezpečne pripojiť cez Internet k firemnej sieti a pracovať so súbormi a e-maily z domova.

    Rýchla a jednoduchá inštalácia

    Pomocou sprievodcu inštaláciou D-Link Click'n Connect (DCC) zvládne pripojenie k Internetu v priebehu niekoľkých minút aj celkom neskúsený užívateľ. Stačí spustiť dodávaný CD. V niekoľkých jednoduchých krokoch prejdete od fyzického pripojenia (napájanie a káblov) cez výber vášho ISP zo zoznamu až po záverečnej pripojenie k Internetu. Rozhranie RJ-11 ADSL port RJ-45 10 / 100BASE-TX Ethernet LAN port s funkciou auto MDI / MDIX Tlačidlo Reset pre obnovenie továrenského nastavenia V niektorých krajinách je dodávaný mikrofilter (splitter) ADSL štandardy Plná podpora ANSI T1.413 verzia 2 ITU-T G.992.1 (G.dmt) Annex B ITU-T G.992.2 (G.Lite) Annex B ITU-T G.994.1 (G.hs) ADSL2 štandardy ITU-T G.992.3 (G.dmt.bis) Annex B / L / M ITU-T G.992.4 (G.lite.bis) Annex B Kompatibilný s Annex M: upstream až 2 Mb / s ADSL2 + štandard ITU-T G.992.5 Annex B / M Konfigurácia / Správa Sprievodca pre jednoduchú inštaláciu D-Link Click'n Connect (DCC) Správa cez webové rozhranie

    Stránky o produkte D-Link DSL-321B:

    www.dlink.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky