INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Deerma F600 Ultrasonic, zvlhčovač vzduchu a aróma difuzér

    Novinka

    -28%

    zľava
    spoľahlivá pomoc pri starostlivosti o vaše blaho
    zvlhčovač vzduchu, objem 5 l, hlučnosť 36 dBZobraziť viac

    skladom 

    41,90 €
    (ušetrite 12,00€)
    29,90 €
    24,92 € bez DPH
    Kód tovaru

    398276

    PN kód

    F600 White

    Výrobca
    Porovnať

    Popis produktu

    Deerma F600 Ultrasonic

     

    S F600 získate optimálnu úroveň zvlhčovania vzduchu vo vašej domácnosti a postaráte sa o svoje zdravie a zdravie svojich blízkych. Zariadenie má priestrannú nádrž na vodu (5 l) a umožňuje prispôsobiť stupeň zvlhčovania vzduchu vašim potrebám. Dotykový panel s displejom vám poskytne informácie o prevádzke zariadenia a funkcia plánovania vám umožní prispôsobiť si fungovanie F600. Štýlový, moderný dizajn zariadenia navyše zapadne takmer do každého interiéru a bude jedinečnou ozdobou miestnosti.
    Na vaše zdravie vplýva veľmi veľa faktorov – medzi ne patrí teplota a vlhkosť vzduchu. Stojí za to si to uvedomiť a postarať sa o optimálne podmienky na miestach, kde sa najčastejšie zdržiavate. Zvlhčovač vzduchu Deerma vám to umožní - s jeho pomocou si zabezpečíte zdravé, správne zvlhčené prostredie, kde budete tráviť čas príjemne a bezpečne.

    Premyslený dizajn zvlhčovača ho robí mimoriadne efektívnym a bezpečným zároveň. Špeciálny náter účinne zabraňuje kontaminácii a rastu baktérií. Môžete si tak byť istí, že uvoľnená vodná hmla je dokonale vyčistená a zdravotne nezávadná.

    Obsluha zvlhčovača je mimoriadne jednoduchá. Stačí naliať vodu do špeciálnej nádržky, naskrutkovať uzáver a stlačiť tlačidlo zapnutia. To je všetko, čo potrebujete, aby ste si užili zvlhčený vzduch! Nemusíte sa obávať ani nutnosti častej výmeny vody – kapacita nádržky je celých 5 l, čo umožňuje niekoľkohodinovú intenzívnu prácu. Vodu stačí doplniť raz denne!
    Zvlhčovač Deerma F600 si jednoducho prispôsobíte svojim potrebám. Keď idete spať, môžete si zapnúť nočný režim, ktorý vypne displej – zbytočné svetlo vám nebude rušiť spánok. Máte tiež možnosť nastaviť plán prevádzky zariadenia až na 12 hodín – zvlhčovač sa po nastavenom čase automaticky vypne. Môžete tiež rozhodnúť o sile rozprašovanej hmly. Voľne prepínajte medzi tromi dostupnými úrovňami a upravte množstvo distribuovanej vody podľa svojich preferencií. Deerma F600 vám dáva veľa možností – vyskúšajte ich všetky.
    Tým sa výhody zvlhčovača Deerma nekončia. Prístroj je vybavený špeciálnou zásuvkou, do ktorej môžete pridať pár kvapiek obľúbeného vonného oleja. Vďaka tomu naplníte miestnosť príjemnou vôňou a postaráte sa o svoju pohodu.

    Technické parametre

    Výrobca : Deerma
    Model : F600
    Menovité napätie : 220-240V~50/60Hz
    Menovitý výkon : 25 W
    Rozmery : 210 × 210 × 330 mm
    Kapacita nádrže : 5 l
    Aromaterapia : Áno
     

    Súvisiace dokumenty

    Návod:  Deerma F600 SK.pdf

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky