INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Dell Ethernetový adaptér

     
    rozhranie USB, 1x LAN, 1000 Mb/s LANZobraziť viac

    skladom 

    30,65 €
    25,54 € bez DPH
    Kód tovaru

    233974

    PN kód

    470-ABBT

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Dell Ethernetový adaptér

    Adaptér Dell USB 3.0 na Ethernet umožňuje do počítača pridať ethernetový port cez existujúce port USB. Adaptér podporuje prenosy rýchlosťou až gigabitového Ethernetu, umožňuje rýchlejšie streamovanie obsahu z webu, či už ide o správy či živé športové prenosy alebo streamované rádio a zábavné weby s obľúbenými televíznymi programy a filmy. Adaptér obsahuje vstavaný ovládač pre jednoduchú inštaláciu a eliminuje nutnosť inštalácie ovládačov z disku CD alebo sťahovanie z iného zdroja.

    Funkcie a výhody
    Adaptér Dell USB 3.0 na Ethernet umožňuje do počítača pridať ethernetový port cez existujúce port USB pre rýchlejšie streamovanie a pripojenie k sieti. Adaptér predstavuje praktický doplnok pre užívateľov, ktorí chcú rozširovať alebo pridávať siete. Umožňuje vytvoriť nové pripojenie alebo sa pripojiť k inej sieti bez nutnosti použitia smerovača alebo prepínače.

    Ethernetový adaptér umožňuje pripojenie
    Tento jednoduchý, inovatívny ethernetový adaptér od spoločnosti Dell umožňuje rozšírenie pásma zariadení vytvorením nového pripojenia k Internetu. Pokiaľ má vaše zariadenie port USB, zaistí tento kompaktný adaptér hladký prevod. Najlepšie je, že nevyžaduje výmenu alebo pridanie novej sieťovej karty. Môžete ho využívať na pripojenie k ďalšej sieti, prepojenie s inými počítačmi a rýchlejšiemu sledovanie videa a ďalšieho streamovaného obsahu.

    Zaisťuje rýchle streamovanie a sťahovanie
    Adaptér Dell USB 3.0 na Ethernet podporuje prenosy rýchlosťou až gigabitového Ethernetu, umožňuje teda rýchlejšie streamovanie obsahu z webu, či už ide o správy či živé športové prenosy alebo streamované rádio a zábavné weby s obľúbenými televíznymi programy a filmy.

    Obsahuje vstavaný ovládač pre jednoduchú inštaláciu
    Adaptér Dell USB 3.0 na Ethernet obsahuje vstavaný ovládač pre jednoduchú inštaláciu a eliminuje nutnosť inštalácie ovládačov z disku CD alebo sťahovanie z iného zdroja. Adaptér šetrí čas tým, že vás pri prvom pripojení automaticky vyzve na inštaláciu ovládača.

    Technické parametre

    Prevedenie: Ethernetový adaptér

    Konektory
    1.konektor: USB-A 3.0
    2.konektor: RJ-45

    Rozmery
    - 20,32 x 152,4 x 15,24 mm

    Farba: čierny

    Parametre

    Sieťové produkty

    Výrobca SIE

    DELL

    Pripojenie

    USB

    Počet LAN portov

    1

    Rýchlosť LAN

    1000 Mbit/s

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky