INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Dell P2422HE, 23,8", čierny

     

    D

    environmentálne normy, konzistencia farieb
    monitor, energetická trieda D, kancelársky, 23,8", IPS, matný, 16:9, 1920 x 1080 full HD, 250 cd/m2, 5ms, bez repro, Pivot, VESA, frekvencia 60 HzZobraziť viac

    skladom 

    201,55 €
    (ušetrite 3,76€)
    197,80 €
    164,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 11 €
    Kód tovaru

    367607

    PN kód

    DELL-P2422HE

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Popis produktu

    Dell P2422HE

    Lepší výhľad odkiaľkoľvek

    Pohodlie bez obetovania farieb: Optimalizujte pohodlie pre oči pomocou ComfortViewPlus i , stále zapnutej vstavanej obrazovky, ktorá znižuje potenciálne škodlivé vyžarovanie modrého svetla a zároveň poskytuje vynikajúcu presnosť farieb.

    Konzistencia farieb je štandardná: Sledujte konzistentné, živé farby v širokom pozorovacom uhle, ktorý umožňuje technológia IPS (In-Plane Switching). S 99 % pokrytím sRGB získate presné farby hneď po vybalení.

    Elegantný, štýlový a organizovaný: Skryte káble v držiaku monitora, aby ste mali veci usporiadané. Tento elegantný monitor má trojstranný ultratenký rám, malú základňu a vylepšený, ľahko použiteľný systém správy káblov.

    Pohodlie je kľúčové:Nakláňajte, otáčajte, otáčajte a upravte výšku monitora (rozsah nastavenia výšky 150 mm) pre väčšie pohodlie pri práci.

    Navrhnuté s ohľadom na vás: Pohybujte sa v ponuke a upravujte nastavenia obrazovky pomocou ľahko použiteľného joysticku. Nasaďte si voliteľný zvukový panel Dell Slim Soundbar (SB521A) a vylepšite svoj zážitok z počúvania.
     

    Pripojte sa k produktivite

    Rozbočovač produktivity: Premeňte svoj monitor na rozbočovač produktivity s RJ45 pre káblové ethernetové pripojenie a USB-C poskytujúce až 65 W napájanie – to všetko v neprehľadnom nastavení.

    Vylepšená správa: Priechod MAC adresy, i PXE Boot a Wake-on-LAN sú pohodlne zabudované. Pohodlie s

    jedným káblom: Znížte spleť káblov pomocou pripojenia USB-C, ktoré ponúka flexibilitu pripojenia k USB-C od viacerých dodávateľov systems i šetrí až 72 % času potrebného na nastavenie pracovného priestoru i , znižuje neporiadok káblov a umožňuje rýchle prechody od stola. i

    Skoková produktivita:Stačí stlačiť tlačidlo napájania monitora a funkcia synchronizácie napájania bezproblémovo spustí váš monitor a pripojený počítač Dell, aj keď je kryt prenosného počítača zatvorený. Kompatibilné s vybranými počítačmi Dell. i

    Rozsiahla konektivita: Jednoduché pripojenie k rôznym zariadeniam pomocou rozsiahlych pripojovacích portov vrátane HDMI, DisplayPort, DisplayPort (Out), USB-C, RJ45, 4x SuperSpeed ??USB 5 Gbps.

    Porty s rýchlym prístupom: Jednoducho zdieľajte a doručujte obsah prostredníctvom portov s rýchlym prístupom, ktoré sú pohodlne umiestnené v prednej časti displeja.

    Rozšírte svoju efektivitu: Zvýšte produktivitu až o 39 % irozšírením vášho stola o klávesnicu, myš a pripojením dvoch monitorov produktívneho rozbočovača cez Dell Express Daisy Chaining – funkciu, ktorá umožňuje automatickú detekciu druhého displeja a preskočí manuálny krok zmeny nastavení OSD. Zvýšte svoju efektivitu ešte viac pomocou multitaskingových nástrojov Dell Easy Arrange.
     

    Dell Display Manager

    Produktivita na každej úrovni: Easy Arrange vám umožňuje jednoducho rozdeliť viacero aplikácií na jednu alebo viacero obrazoviek s 38 prednastavenými oddielmi okien a možnosťou prispôsobiť si až päť okien, čo vám dáva vylepšené možnosti multitaskingu.

    Plynulé prechody: Funkcia automatického obnovenia si pamätá, kde ste skončili, takže aplikácie sa vrátia tam, kde ste ich opustili, a to aj po odpojení.

    Kľúč k pohodliu: Klávesové skratky vám môžu ušetriť ešte viac času a umožňujú vám jednoducho nakonfigurovať nastavenia správy displeja, aby ste mohli pracovať rýchlejšie.

    Ďalšie spôsoby spravovania: Správy aktív umožňujú IT manažérom rýchlo zachytávať a sledovať informácie o monitoroch, ako aj konfigurovať viacero monitorov naraz prostredníctvom jediného nastavenia.
     


     

    Zelené myslenie: na dnes a zajtra

    Environmentálne normy: Tento monitor spĺňa najnovšie regulačné a environmentálne normy, ako sú EnergyStar ® , EPEAT ® Gold i a TCO Certified Edge.

    Ekologické balenie: Aby sme znížili dopad našej výroby na životné prostredie, tento monitor sa dodáva bez polystyrénu a obal je vyrobený z najmenej 75 % recyklovanej lepenky.

    Úspora energie: Šetrite energiu, keď sa váš monitor nepoužíva, pomocou funkcie PowerNap i , ktorá stlmí alebo prepne váš monitor do režimu spánku, keď sa nepoužíva.

    Možnosti pripojenia

    1. Slot pre bezpečnostný zámok | 2. Napájací konektor | 3. HDMI port | 4. Zámok stojana | 5. DisplayPort (in) | 6. DisplayPort (výstup) | 7. Upstream port USB Type-C | 8. SuperSpeed ??USB 5Gbps downstream port (4) | 9. Port RJ45

    Zahrnuté káble:
    Napájací kábel | Kábel DisplayPort na DisplayPort (1,8 metra) | Kábel USB-C (1,8 metra) | Káblové zväzky
     



    Technické parametre


    Displej
    Typ obrazovky: IPS
    Podsvietenie: LED
    Uhlopriečka: 23,8"
    Rozlíšenie: 1920 × 1080 px

    Povrch displeja: matný
    Doba odozvy: 8 ms v normálnom režime, 5 ms v rýchlom režime
    Kontrast: 1000: 1
    Jas: 250 cd / m2

    Pomer strán: 16:9
    Pozorovacie uhly (H/V): 178° / 178°
    Obnovovacia frekvencia: 60 Hz

    Reproduktory
    bez repro

    Konektory
    1x USB-C
    4x USB 3.2 Gen. 1
    1x HDMI 1.4
    1x DisplayPort- vstup
    1x DisplayPort-výstup

    Špeciálne funkcie
    ComfortView

    Ďalšie špecifikácie
    VESA: áno
    PIVOT: áno
    Náklon: - 5 až + 21°
    Nastavenie výšky: 150 mm

    Napájanie
    Spotreba: 14,5 W
    Spotreba energie režim spánku: 0,2 W
    Trieda energetickej účinnosti: D

    Rozmery a hmotnosť
    Rozmery: 537,8 x 364 x 179,57 mm
    Hmotnosť: 3,8 kg
    Stránky o produkte Dell P2422HE:

    http://www.dell.com/

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda A-G

    D

    Monitory

    Výrobca LCD

    DELL

    Herné použitie

    nie

    Kancelárske použitie

    áno

    Profesionálne použitie

    nie

    Zakrivenie displeja

    nie

    Uhlopriečka

    23,8"

    Typ obrazovky

    IPS

    Dotykový display

    nie

    Typ povrchu LCD

    matný

    Rozlíšenie

    1920 x 1080 full HD

    Reproduktory

    bez repro

    HDMI (digital)

    Áno

    Display port

    Áno

    USB

    Áno

    TV Tuner

    nie

    Pivot

    Áno

    VESA

    Áno

    Obnovovacia frekvencia

    60 Hz

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie1

    100%
    (1x)
    Recenzie Dell P2422HE sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 100%

    Erik, Nitra

    Pridané: 10.12.2023

    100%

      Predĺžená záruka

      Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

      Notebooky