INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    E-book POCKETBOOK 970 InkPad Lite, Dark Gray

    čítačka kníh, 9,7"Zobraziť viac

    skladom 

    227,10 €
    (ušetrite 5,90€)
    221,20 €
    184,33 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 13 €
    Kód tovaru

    415611

    PN kód

    PB970-M-WW

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Popis produktu

    E-book POCKETBOOK 970 InkPad Lite

    Nová čítačka PocketBook InkPad Lite: dostupný komfort na veľkej obrazovke
    Lugano, 2021 - Spoločnosť PocketBook s radosťou oznamuje uvedenie úplne novej čítačky elektronických kníh InkPad Lite s displejom E Ink Carta™ s uhlopriečkou 9,7 palcov, vďaka ktorej je čítanie na veľkej obrazovke ešte dostupnejšie ! Produkt bude v predaji na jeseň 2021.
    Nové zariadenie s veľkou obrazovkou s funkciou SMARTlight, vylepšený dizajn a ovládacie tlačidlá na bočnom paneli užívateľovi zaručujú dokonale komfortné čítanie.
    Vďaka veľkej obrazovke, primeranej cene a množstvu možností pre prácu s textom – používatelia si môžu v knihe robiť poznámky a záložky, zvýrazňovať a ukladať dôležité časti textu, používať slovník – sa InkPad Lite stane nepostrádateľnou pomôckou pre osobný rozvoj a štúdium.

    Väčšia obrazovka - výnimočné zážitky z čítania elektronických kníh
    Čítačka PocketBook InkPad Lite je vybavená veľkou obrazovkou s uhlopriečkou 9,7 palcov, ktorá je ideálna pre akýkoľvek obsah: od krásnej literatúry po odbornú literatúru a učebnice. Veľká uhlopriečka umožňuje zobrazenie väčšieho množstva textu na obrazovke a je praktickejšia pre čitateľov so zrakovými problémami, ktorí si môžu upraviť veľkosť písma podľa svojich potrieb. A nezabúdajme na technológiu E Ink Carta™, vďaka ktorej má obrazovka takmer rovnaký vzhľad ako štandardná tlačená kniha, a preto je úplne bezpečná pre oči.
    Viac možností s funkciou SMARTlight
    Technológia SMARTlight na rozdiel od tradičného nasvietenia používateľom umožňuje upraviť okrem jasu obrazovky aj teplotu farieb. Užívatelia tak môžu čítať nanajvýš pohodlne v akýchkoľvek svetelných podmienkach a vybrať si teplé alebo studené tóny nasvietenia podľa svojej nálady a preferencií. Automatický režim zmení nastavenie podľa dennej doby. Čitatelia si tiež môžu vytvárať vlastné šablóny s nastavením jasu a obrazovku v správny okamih rýchlo prispôsobiť svojim potrebám.

    Úplne nový dizajn, postranné ovládacie tlačidlá a kompaktnosť
    PocketBook InkPad Lite má nový triezvy a pragmatický dizajn, ktorý sa určite bude páčiť milovníkom klasiky. Ale hlavnou inováciou modelu sú ovládacie tlačidlá, ktoré sa presunuli zo spodnej časti zariadenia na pravý bočný panel. Čítačka elektronických kníh tak bude pre mnoho užívateľov ešte ergonomickejšia a praktickejšia vďaka možnosti otáčať stránky pomocou bočných tlačidiel. A s pomocou G-senzora, ktorý detekuje orientáciu obrazovky, je čítačka InkPad Lite vhodná ako pre pravákov, tak aj pre ľavákov. Ďalšou skvelou správou pre užívateľov je veľkosť čítačky InkPad Lite. Rozmery čítačky elektronických kníh sú 236,2 × 173 × 7,9 mm, a jedná sa tak o jedno z najkompaktnejších zariadení v tejto kategórii veľkostí obrazoviek.
    Podpora veľkého počtu formátov bez konverzie
    Jednou z mnohých výhod každej čítačky e-kníh PocketBook je podpora veľkého počtu formátov. PocketBook InkPad Lite tiež užívateľov poteší svojimi výnimočnými možnosťami výberu: zariadenie podporuje 19 formátov kníh a 4 formáty grafiky. Znamená to, že čítačka dokáže otvoriť knihy, dokumenty a obrázky vo všetkých najobľúbenejších formátoch a používatelia nemusia strácať čas konvertovaním súborov.
    Wi-Fi a natívne cloudové služby

    Vďaka aplikácii PocketBook Cloud a PocketBook Reader môžu používatelia synchronizovať knihy (a celé knižnice) medzi rôznymi zariadeniami. Služby Dropbox a Send-to-PocketBook spoločne s integrovanou Wi-Fi navyše umožňujú prenos e-kníh do čítačky iba niekoľkými kliknutiami.
    Dvojjadrový procesor a výkonná batéria
    Čítačka PocketBook InkPad Lite je vybavená výkonným dvojjadrovým procesorom, ktorý poskytuje vysokú rýchlosť načítania kníh, aplikácií a plynulé obracanie stránok. A vďaka batérii s kapacitou 2200 mAh čítačka vydrží fungovať na jedno nabitie až jeden mesiac.
    S 9,7-palcovou čítačkou PocketBook InkPad Lite je čítanie elektronických kníh zábavnejšie než kedykoľvek predtým.
     

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky