INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    EA Sports FC 24 (PS4)

    Vypredané

    krabicová

    19 000+ plne licencovaných hráčov, 700+ tímov a viac ako 30 líg, ktoré spolu hrajú v najautentickejšom futbalovom zážitku, aký bol kedy vytvorený.
    hra, krabicová verzia, žáner šport, pre PS4Zobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    68,10 €
    56,75 € bez DPH
    Kód tovaru

    416478

    PN kód

    5030942125184

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre EA Sports FC 24 (PS4)

    Popis produktu

    EA Sports FC 24 (PS4)

    Cítite sa bližšie k hre vďaka trom špičkovým technológiám, ktoré poháňajú bezkonkurenčný realizmus v každom zápase: HyperMotionV, PlayStyles optimalizované spoločnosťou Opta a revolučný Frostbite Engine.
    HyperMotionV zachytáva hru tak, ako sa skutočne hrá, pomocou objemových údajov zo 180+ zápasov profesionálnych mužov a žien, aby sa zabezpečilo, že pohyb v hre presne odráža skutočnú akciu na ihrisku.
    PlayStyles dimenzujú športovcov, interpretujúc údaje z Opty a iných zdrojov do charakteristických schopností, ktoré zvyšujú realizmus a individualitu každého hráča.
    Revolučný Frostbite Engine prináša hru The World's Game v realistických detailoch a prináša novú úroveň ponorenia do každého zápasu.
     

    Priblížte sa k hre ešte viac vďaka trom špičkovým technológiám, ktoré zaisťujú bezkonkurenčný realizmus v každom zápase: HyperMotionV, Herné štýly optimalizované Opta a vylepšený engine Frostbite™, plus nové grafické nastavenia sprístupňujúce svieže a optimalizované vizuálne prvky.
    Technológia HyperMotionV zachytáva skutočnú hru a využíva volumetrické dáta z viac ako 180 profesionálnych mužských a ženských zápasov, aby pohyb v hre presne odrážal skutočné dianie na ihrisku.
    Herné štýly dimenzujú športovcov a interpretujú dáta z Opta a ďalších zdrojov do charakteristických schopností, ktoré zvyšujú realistickosť a individualitu každého hráča.
    Vylepšený engine Frostbite™ prináša The World's Game v realistických detailoch, takže budete do každého zápasu ešte viac ponorení.
    Rozvíjajte klubové legendy a vylepšujte svojich hráčov vďaka úplne novému systému evolúcií v režime Ultimate Team™. Privítajte na ihrisku futbalistky po boku ich mužských náprotivkov a vybudujte si vysnívanú jedenástku.
    Napíšte svoj vlastný príbeh v režime Kariéra trénera či Kariéra hráča a pripojte sa k priateľom na ihrisku vďaka hraniu naprieč platformami* v módoch Kluby a VOLTA FOOTBALL™.
    Táto hra obsahuje voliteľné nákupy virtuálnej meny v hre, ktorú je možné použiť na získanie virtuálnych herných predmetov, vrátane náhodného výberu virtuálnych herných predmetov.
    V Belgicku nie sú body FC Points k dispozícii.
     
    • EA SPORTS FC 24 je nová éra pre The World's Game: 19 000+ plne licencovaných hráčov, 700+ tímov a 30+ lig spolu hrajú v najautentickejšom futbalovom zážitku, aký bol kedy vytvorený.
    • Rozvíjajte klubové legendy a vylepšujte svojich hráčov s úplne novým Ultimate Team Evolutions a privítajte ženské futbalistky na ihrisku po boku mužov pri vytváraní svojej vysnívanej XI.
    • Napíšte svoj vlastný príbeh v kariére manažéra a hráča a pripojte sa k priateľom na ihrisku pomocou cross-play v kluboch a VOLTA FOOTBALL
    • EA SPORTS FC 24 je ďalšou kapitolou inovatívnejšej budúcnosti futbalu

    Technické parametre

    Typ: hra
    Kompatibilita: PS4
    Žáner: šport


    Stránky o produkte EA Sports FC 24 (PS4):

    www.playstation.com/sk-sk/games/ea-sports-fc/

    Parametre

    Gaming

    Typ obsahu

    hra

    Typ licencie

    krabicová

    Žáner hry

    šport

    Určenie hry

    pre PS4

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky