INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Elgato Stream Deck Mini, 6 LCD-Tasten

    Elgato Stream Deck Mini, 6 LCD-Tasten
     
    Stream Deck Mini má rovnakú silu ako Stream Deck – v ultra kompaktnom balení, ktoré vám ušetrí miesto
    multimediálne zariadenie - konfigurovateľná klávesnica so 6 tlačidlami, prispôsobiteľné LCD klávesy s ľubovoľnou funkciou, pripojenie USB 2.0Zobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    95,75 €
    (ušetrite 2,50€)
    93,25 €
    77,71 € bez DPH
    Kód tovaru

    382265

    PN kód

    10GAI9901

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Elgato Stream Deck Mini

     

    Maličký, ale mocný


    Stream Deck Mini má rovnakú silu ako Stream Deck. To znamená, že na optimalizáciu obsahu získate rovnakú kontrolu na úrovni štúdia. Rovnaká flexibilná funkčnosť na zvýšenie vašej výrobnej hodnoty. A rovnaké integrácie šetriace čas na maximalizáciu zapojenia publika. To všetko v ultra kompaktnom balení, ktoré vám ušetrí vrecko.
     

    Nastaví nový benchmark


    6 plne prispôsobiteľných LCD kláves pripravených na spustenie neobmedzených akcií. Dotykové ovládanie jedným dotykom. Okamžitá vizuálna spätná väzba. Pokročilý, ale ľahko použiteľný softvér. Tradične bola táto úroveň kontroly exkluzívna pre mainstreamových zábavných vysielateľov. Teraz to máte na dosah ruky.
     

    Funguje s tým, čo milujete


    OBS Studio, XSplit, Streamlabs, Twitch, YouTube, Twitter a ďalšie – Stream Deck Mini bezproblémovo integruje vaše obľúbené nástroje a platformy. Od automatického zisťovania scén a zdrojov až po spustenie kanálov sociálnych médií, všetko urobíte rýchlym klepnutím.
     

    Zefektívňuje vašu prácu


    Akcie klávesových skratiek robia zo zapamätania si klávesových skratiek problém minulosti. Teraz môžete spúšťať aplikácie a webové stránky, otvárať priečinky, okamžite pristupovať k vopred vytvoreným textom – ovládať čokoľvek chcete – bez toho, aby ste museli hádať.

    Premeňte klávesy na priečinky, aby ste ich zhromaždili a získali prístup k ľubovoľnému počtu akcií. Ešte lepšie je uložiť jedinečné konfigurácie kláves ako inteligentné profily pre rôzne hry a aplikácie. Striedajte ich za behu. A zdieľajte ich s ostatnými tvorcami.

    Multitaskujte ako šéf

     

    Ak si myslíte, že klepnutie na kláves na vykonanie akcie je pôsobivé, Multi Actions si zamilujete. Správne – priraďte jednému klávesu toľko akcií, koľko chcete, a všetky ich spustite klepnutím. Jeden po druhom oddelené intervalmi. Alebo spolu, naraz.
     

    Udržuje vás na špici

     

    Dni navigácie v nespočetných oknách na spustenie akcie a spoliehania sa výlučne na automatické doplnky na zvýšenie vašej produkčnej hodnoty sú preč. Teraz máte moc stať sa priekopníkom novej éry tvorby obsahu. Teraz to máte pod kontrolou.

    Technické parametre:

    Rozmer: 84 x 60 x 58mm
    Váha: 160g
    6x prispôsobená LCD klávesa
    Pripojenie: 2.0 dĺžka káblu 150mm
    Stránky o produkte Elgato Stream Deck Mini:

    www.elgato.com/en/stream-deck-mini

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky