INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Elgato Stream Deck MK.2

     
    rozvíjajte svoj obsah
    15 prispôsobiteľných LCD tlačidiel podpora makra ľahká manipuláciaZobraziť viac

    skladom 

    176,40 €
    (ušetrite 3,35€)
    173,05 €
    144,21 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 10 €
    Kód tovaru

    382272

    PN kód

    10GBA9901

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Elgato Stream Deck MK.2

    Streamujte všetko

    Vaše nastavenie je váš svet. Od vysielania a úprav až po navrhovanie, vývoj, vytváranie sietí – všetko – potrebujete jedno rozhranie na ovládanie nespočetných aplikácií a nástrojov. Potrebujete Stream Deck.
     

    Prevezmi kontrolu

    15 LCD kláves pripravených na spustenie neobmedzených akcií. Dotykové ovládanie jedným dotykom vám umožňuje ovládať aplikácie, spúšťať príspevky na sociálnych sieťach, upravovať zvuk, stlmiť mikrofón, zapínať svetlá a ešte oveľa viac, pričom vizuálna spätná väzba potvrdzuje každý váš príkaz.
     

    Zapojí sa všade

    Zásuvné moduly okamžite spustia vaše aplikácie pomocou Stream Deck. Elgato 4K Capture Utility, Wave Link, Control Center. OBS, Twitch, Twitter, XSplit, YouTube, Spotify. iCue, Philips Hue, LIFX, IFTTT. Zoom, PowerPoint, Keynote, Apple Mail a mnoho ďalších. Nájdite ich všetky v obchode Stream Deck Store a pravidelne získavajte nové doplnky.
     

    Vlastný dizajn

    Stream Deck je vybavený odnímateľnou čelnou doskou, ktorú môžete jednoducho vypnúť a upraviť. Vyberte si z rastúcej škály epických dizajnov alebo si vytvorte vlastný náter a nálepky. Zmeňte vizáž vždy, keď dostanete náladu, a úplne si prispôsobte svoj Stream Deck pomocou vlastných ikon a šetričov obrazovky.
     

    Tvorte jednoducho

    Spúšťajte zvukové efekty a zvukové klipy. Spustite súbory GIF a videá na obrazovke. Aktivujte si spodné tretiny, obrazovku spánku a charakteristickú grafiku. Stream Deck integruje vaše zariadenia a zisťuje vaše scény, médiá a zdroje zvuku, takže môžete prechádzať naplno a sústrediť sa na svoje publikum.

    Stream Deck Store

    Viac ako sto pluginov a stále pribúdajú. Krásne balíčky ikon od profesionálov v oblasti grafického dizajnu, ako je Visuals By Impulse. Videonávody, články a rozhovory, ktoré z vás urobia ninju so Stream Deckom. Plus tisíce bezplatných skladieb a zvukových efektov, ktoré eliminujú akékoľvek riziko označenia DMCA a sankcií za porušenie autorských práv. Vitajte vo svete Stream Deck.
     

    Uľahčite si prácu

    Zabudnite na klávesové skratky. Akcie klávesových skratiek vám umožňujú vložiť makrá do kláves na okamžitú identifikáciu a nasadenie bez chýb. Spúšťajte aplikácie a webové stránky, otvárajte priečinky a pristupujte k vopred vytvoreným textom. Zefektívnite pracovný postup pri úprave filmov, hudobnej produkcii alebo fotografovaní. Vaše možnosti sú nekonečné.

    Rôzne profily kláves

    Ľahko ovládajte zvuk, video, chat a ďalšie. Pracujte inteligentne. Okamžitý prístup k základným aplikáciám a webovým stránkam. Učte taktne. Urobte zo svojich tried priblíženia pútavejšie. Upravte rýchlo. Posuňte svoje prstové zručnosti na ďalšiu úroveň. Dizajn bez námahy. Majte svoje digitálne nástroje blízko. Produkujte plynule. Premeňte Stream Deck na váš DAW ovládač.

    Automatizácie

    Pohodlne sa usaďte, ťuknite na kláves a usmejte sa, keď sa vám rozsvieti vyzváňacie svetlo, vaša úvodná scéna sa spustí a vaša uvítacia správa sa zverejní na čet. Rozbite ďalší kľúč a aktivujte letový režim, spustite Spotify a otvorte svoju obľúbenú kreatívnu aplikáciu. Pomocou viacerých akcií je možné spojiť ľubovoľný počet akcií, priradiť ich k jednej klávese a spúšťať prerušovane alebo všetky naraz.

    Prispôsobte si nastavenie

    Jednoducho pretiahnite akcie na klávesy a pridajte ikony. Potrebujete ďalšie akcie? Premeňte kľúče na priečinky, aby ste uložili toľko akcií, koľko potrebujete. Môžete si tiež uložiť jedinečné rozloženia kláves ako profily pre okamžitý prístup k akciám špecifickým pre úlohu. Ešte lepšie je nastaviť Stream Deck na automatické prepínanie profilov pri preskakovaní medzi aplikáciami.

    Technické parametre:

    Rozmery: 118 x 25 x 84 mm (D x V x Š)
    Hmotnosť (bez podstavca): cca 145 g
    Hmotnosť (so stojanom): cca 270 g
    Farba: Matná čierna
    Rozhranie: USB 2.0
    Kompatibilita: (s pluginmi): Stream Deck, Elgato 4K Capture Utility, Wave Link, Control Center, OBS, Twitch, Twitter, XSplit, YouTube, Spotify, iCue, Philips Hue, LIFX, IFTTT, Zoom, PowerPoint, Keynote, Apple Mail

    Požiadavky na systém:
    Windows: verzia 10 64-bit
    Mac: macOS 10.11 alebo novší

    Obsah balenia: 
    1x stream deck
    1x nastaviteľný stojan
    1x USB-C kábel
    Stránky o produkte Elgato Stream Deck MK.2:

    www.elgato.com/en/stream-deck-mk2

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky